- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
-
RenegadeC2
aktív tag
A sebesség függ az elérhető hálózat sebességétől (WIFI-n is), és a nézett webhely sávszélességétől ill. terheltségétől is.
Nálam mobilaréna pörög, ami eddig lassan jött be az meg term. most is lassan jön. De ez nem a telefon hibája.
Na meg próbáltál 2.1 alatt ide írni? Akkor tudnád mi a különbség
Nem fagy, gyors, scroll is gördülékenyebb lett.
Amúgy lehet hogy nem függ össze a kettő (szerintem igen), baseband-et is frissítettél? -
Csigger
őstag
ezzel teljesen egyetértek! villanófény meg hát persze lehetne benne, de akkor az is lezabálná az akksit! amúgy nekem nem hiányzik, mer amúgyis sötétben mobillal nem lehet jól fényképezni szvsz! mozgó embereket meg pláne!
kéne viszont egy video felvevő progi! tom, hogy van de nem akarom Jailnreakelni egyenlőre a telót!jah és még egy fontos dolog amire rájöttem! ez annak lehet érdekes, aki a BME wifit használja! nemtudom milyen szabvány szerinti, de az én notim is csak b/g -s és hiba nélkül megy benn a net! úgyhogy ezek szerint iPone-nal is menni fog!
-
dulifiO
aktív tag
Milyen nagy fületek van
, nekem eddig megállt benne mindenfajta.
Hozzá kell tennem, hogy én kb egy éve Sennhesier PMX 60-ast használok (közben néha kényszerből fülbedugósakat is).előnyei ennek a fülesnek:
-írtó kényelmes (mindenki dícséri)
-nagyon szép hangzás/ iPhone külön kedveli, kihozza belőle a vadállatot(magas/közép/mély mind nagyon rendben van)
-esztétikus ---> nekem legalábbis tetsziknegatívumok:
-viszonylag magas ár
-hosszúhajúakszámára egy rémálom (nekem rövid a hajam)
-körülményesebb hordozhatóság (bár a kabátzsebembe simán belefér sérülés nélkül, nyáron ritkábban járok nagykabátban, így ha nincs nálam táska, nincs hova tenni)üdv.: Dulifi
-
Alvin_ti4200
félisten
bejövő híváskor elhallgat a szám (folyamatosan elhalkul), és ha kiveszed a zsebedből a telót, akkor átnyomhatod speakerre, de még nem próbáltam így, nekem jó a gyári füles.
Thx, lehet táskában való hordáshoz vagy valamihez beszerzek egy ilyen tokot is. Sennheiser MX szériát én nagyon kerülném a helyedben, kritikán aluli a magashang tartománya (élesen cincog, MX300-400-450, mindegyiket próbáltuk már).
-
Alvin_ti4200
félisten
1-2 nap nálam is, de kit érdekel, hazaérek rátolom az iMac billentyűzetére, aztán hadd töltse magát, vacsora alatt felmászik közel maxra
A gyári Apple füles szerintem teljesen jó a fülbedugós vackok között, nem azért torzít, mert gyenge, hanem azért, mert elbaszták az EQ-kat az összes iPod-ban és így az iPhone-ban is. Egyedül az Electronic az, ami használható, de én mindenkinek azt javaslom, hogy hagyja kikapcsolva. Egy komolyabb fülessel nagyon durván jól szól ám a cucc (nekem két AKG fejhallgatóm van itthon, ezért mondom).
Ez a tok van más színben is a Saturnban?
-
Csigger
őstag
ez az akksis dolog engem is zavart eleinte egy kicsit! de hát azér nyaggatni a 3G-vel, gps bekapcsolni, nyomkodni, tapizni, ez azér lemeríti az ilyen akksit is! sajnos ez az ilyen készülékek hátránya! a füles nekem kellemes meglepetés volt, a régi Panasonic fülesemhez képest fényévekkel jobb, az EQ-t sznte hülye helyre tették, bár viszonylag gyorsan elérhető!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest