- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
HoTDoG #46154 üzenetére
ha jól emléxem nem jb-elsz, igen akkor csak backupból lehet kimenteni ezeket, akkor viszont a gondod nem fog megoldódni, mert egy rossz backupot cipelsz.. sms-ek biztos nagyon fontosak, képeket le lehet menteni majd visszaszinkronizálni, tlefonszámokat meg a legegyszerűbb, ahhoz télleg nem kell bekáp.. te döntesz (vagy jb-zel)
-
-
Direkt írtam így, nem pedig elfelejtettem, csak hogy világos legyen.
Nem fogok vitatkozni, mert nincs értelme, de ez egy fórum, lehessen már véleményem.
Más: pár napja írtam, hogy regeltem a magyar store-ba, mastercard-al (nem dombornyomott). Mondtam, hogy írok, mi lesz: egyik nap megvettem pár programot, 2 napra rá reggel jött az sms, hogy mennyi euro-t vontak le a számlámról. Sima ügy.
-
Off, de le kell írnom:
Bakker, azért fasza, hogy a tanulás utolsó lehetőségnek merül fel egy zh-ra...
Puskázzál csak nyugodtan mindenből, mert tudod, ha meglesz a diplomád, akkor sorban állnak a nagy cégek, hatalmas fizetési ajánlatokkal, és mindenki téged akar majd...Bocs a kitörésért, csak elégé felb*sz ez a fajta gondolkodás. Biztos nem tudod miről beszélek, de majd megtudod.
Persze, ha NEM inged, ne vedd magadra.
-
macikos
addikt
Ez is hiú ábránd
Feltört programokat még szép, hogy nem fog felmásolni az iTunes
Amelyik gépről feltetted az ipa-kat, azokon megtalálhatóak a dokumentumok/zene/itunes/mobile applications mappában. Annyit tudsz tenni, hogy átviszed őket a másik gépre valahogy. Valahogy talán megoldható, hogy ne szedje le a tört alkalmazásokat, talán mintha volt volna erről szó, de már nem emlékszem, tehát nem is biztos. A többiek hátha tudnak erről.
-
Ulkesh
őstag
"Itthon van wifi-m, de a gép amit használok közvetlenül a routerhez kapcsolódik kábellel, és ez nem nagyon tetszik az ilyen progiknak, meg a winscp-nek sem. "
Ez nem lehet gond, mindenki így használja, én is és tökéletesen működik.
"A másik, hogy szintén USB-n keresztül megoldható-e az iLog és a swirlymms crackelése?"
Igen.
Használd az iPhone Tunnel Suite-ot.
[link] -
infectedmann
őstag
LoL
Szerintem a T el sem küldtem az Apple -höz
Mondjuk attól függ mennyi idő után kapta vissza a telót, de nem 2 nap mire eljut az Applehöz egy javításra szoruló termék. 2-3 hét min. szokott lenni mire az emberek visszakapják a kütyüiket, de akár több is. 1-2 hónapról is hallottam már. -
tsimora
tag
Konkrétan arról van szó, hogy ha WLAN-on akad a YuoTube, akkor a routert b módba és a 9-es csatornára állítva tökéletesen működik. Kísérleteztem vele az este és úgy találtam, hogy csak ez oldja meg. Se a titkosítás (WEP, WPA...) sem a csatorna állítgatás önmagában nem elég. A 802.11b kellett neki, ezzel viszont minden a 11Mbps sebesságre áll be...
-
Ulkesh
őstag
"A másik, hogy ezzel a restore-ral nem ugyanazt a 2.02-es jailbreak-elt szoftvert fogja visszatenni, így megint csak 7,1 GIgát fogok látni?"
Teljesen mindegy milyen rendszert teszel fel, akkor sem 8 GB-ot fogsz látni.
Párhuzam:
Van egy 120 GB-os vinyód, telepítesz rá XP-t, ugye nem 120 GB lesz a szabad kapacitás, hiszen a rendszernek is van mérete, amit ebből elfoglal.Az iPhone inkább hasonlít egy tabletPC-re, mint egy telefonra ebből a szempontból (is), a 8 GB a szabad kapacitása az üres "vinyójának". Ez ketté van particionálva, egy 500 MB és egy 7,5 GB-os területre. Gyárilag az 500 megásra telepítődik a rendszer, a 7,5 üres és oda tölthetsz adatokat (zene, videó, alkalmazások).
A jailbreak a saját dolgait és a gyári alkalmazásokat is átmozgatja erre a nagyobb partícióra, hogy ne teljen meg az 500 megás, ezért a 7,5-ből 7,1 marad.Ez így van rendjén.
-
geri|
aktív tag
ász vagy, kis hazánkban lehet venni vhol őket vagy csak rendelni?
kérdésem lenne a tulajoktól: nektek lassul a fón az alkalmazásoktól? én feltettem 2oldalnyi application-t (32-őt) és nem nagyon vettem észre hogy lassulna.
Az egyik szaktársamé meg 2 től már akad amikor sms-t ír meg ilyenek. Persze nem mondom, hogy attól akadna, de van hozzá valami köze 1általán?
Vagy mostakkor mi?
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest