Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Aktív témák
-
Poci3
tag
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom aktiválni a FaceTime-ot: független a telcsi, iPhone 4, 4.1-es szofttal és T-Mobilos előfizetős kártyával? Azt írja ki, hogy aktiválásra várva.... majd semmi.
Valami ötlet?
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom aktiválni a FaceTime-ot: független a telcsi, iPhone 4, 4.1-es szofttal és T-Mobilos előfizetős kártyával? Azt írja ki, hogy aktiválásra várva.... majd semmi.
Valami ötlet?
-
-
Poci3
tag
Azt halottam, hogy az új 3GS-seket már nem lehet törni a blackrain-nel, igaz ez? Most szeretnék venni egyet, de félek, hogy nem lehet okosítani...
-
Poci3
tag
Tudja valaki, hogy lehet-e venni fém hátlapot GS-re?
-
Poci3
tag
Tudja valaki, hogy melyik progi kell ahhoz, hogy a Cydiából letöltött programokat lehessen szinkronizálni az iTunes-al?
-
Poci3
tag
Nekem ugyanez volt. Nálam az oka 2 progi volt: Fring és az IM+ 3.3. Helyette (ha ezeket használod) tedd fel a Skyp-ot meg az Agile Messengert (kapcsolj ki rajtuk minden automatijus internet és/vagy push funkciót)! Most minimum 2-3 napot bírja az aksi (azelőtt pár órát és melegedett mint a fene!).
-
Poci3
tag
Ez a megoldás:
1. ssh into the ipod touch/iphone...
2. grab the package from attachement
3. decompres package
4. place in the / directory "aka root directory"
5. type and run "dpkg -i /cydia.deb"
6. respringhttp://www.modmyi.com/forums/attachm...1&d=1239481862
Kössz a rengeteg választ!
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Kellene egy nagyon gyors és hathatós segítség: megpróbáltam valamit uninstallálni a Cydiából és nem sikerült, valami hibaüzeneteket adott ki. Újraindítottam a telót de ezután már nem tudom elindítani a Cydiát (azonnal kilép).
A kérdés: HOGYAN LEHET CSAK A CYDIÁT ÚJRATELEPÍTENI???? -
Poci3
tag
Sziasztok!
Kellene egy nagyon gyors és hathatós segítség: megpróbáltam valamit uninstallálni a Cydiából és nem sikerült, valami hibaüzeneteket adott ki. Újraindítottam a telót de ezután már nem tudom elindítani a Cydiát (azonnal kilép).
A kérdés: HOGYAN LEHET CSAK A CYDIÁT ÚJRATELEPÍTENI????
-
Poci3
tag
válasz
Viktor0610 #12329 üzenetére
Olvastam egy srác hozzászólását pár napja, aki azt mondta, hogy a Cydiából letöltött valami pici kis progit, amitől megy a flash nála. Megkérdeztem mi az de azt mondta, hogy annyi mindent töltött le aznap, hogy nem találta és azóta sem találja melyik volt az...
Hátha valaki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Biztos tudja valaki, hogy mit kell telepíteni, hogy legyen Flash támogatás
Kérem a segítségeteket, köszi
-
Poci3
tag
válasz
sentgyorgy #12286 üzenetére
Nálam tuti ez a baj (mármint, hogy valamelyik progi használni akarja a netet). Nem tudok rájönni, hogy mi zabálja az aksit!
-
Poci3
tag
Nekem sincs. Viszont az biztos, hogy abban a menüben a kártyához kötött szolgáltatásoktól függően jelennek meg menüpontok. Azt elérni, hogy a teló BIZTOSAN ne másszon fel a netre, csak úgy lehet ha az ügyfélszolgálaton LETILTATOD a net szolgáltatást. Én ezt tettem és azóta lett a netforgalmam 0.
-
Poci3
tag
válasz
sentgyorgy #12153 üzenetére
Az APN alappóol ki van kapcsolva (nincs kitöltve) és a 3G is ki van kapcsolva...
-
Poci3
tag
válasz
Csapi007 #12136 üzenetére
Szóval: elmentem ma a Pannonba és vadiúj kártyára cseréltettem le a SIM kártyámat.Sajnos nem jobb a helyzet: ugyanúgy melegszik és merül ezerrel. A telcsi egy vadiúj 16gb-os GS és rajta van a logofix is.
Ha kicserélem a T-Mobilos kártyára,akkor akár 2-3 óránként merül (készenlétben) 1-2 %-ot! A Pannonossal pedig 10 percenként úgy 2-3%-ot!
Ez elképesztő, segítség!!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem: találkozozz-e valaki olyan jelenséggel, hogy ha a telóban Pannonos kártya van akkor rohadttúl gyorsan merül az aksi (2-3 óra alatt 100%-ról 0-ra és melegszik), ha pedig minden változtatás nélkül belerakok egy T-Mobilos SIM-et, akkor 2-3 óra alatt mindössze 1-2%-ot?
Mindkét esetben minden aksit meríthatő dodog ki van kapcsolva (Push, e-mailek ellenőrzése, stb).
Biztos a kártya miatt merül, mert azt is kipróbáltam, hogy repülő módba tettem és a merülés azonnal abbamaradt!
A teló JB-kelt, amúgy T-Mobile függő. Mi lehet a gond? Attól lehet, hogy régi a Pannonos kártya (olyan 3-4 éves lehet, nme több)? Vagy mi más?
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Vakami ilyesmire gondoltam, persze szebb kivitelben:
http://www.pocketgpsworld.com/reviews/tomtom-navigator-palm/tomtom-palm-cable-gps.gif
-
Poci3
tag
Tud valaki olyan progit, ami mutatja a GPS jelet, a műholdak helyzetét, az azokról fogható aktúális jel erősségét, stb.?
-
Poci3
tag
Senki nem válaszólt korábban ezért mégegyszer felvetem:
"Valahol olvastam, hogy egy kis progi segítségével a Safari a Flash tartalmakat is meg tudja jeleníteni. Tudnátok segíteni a progi nevével és, hogy honnan lehet letőlteni."
Köszi a segítséget.
-
Poci3
tag
Valahol olvastam, hogy egy kis progi segítségével a Safari a Flash tartalmakat is meg tudja jeleníteni. Tudnátok segíteni a progi nevével és, hogy honnan lehet letőlteni. Köszi a segítséget.
-
Poci3
tag
válasz
Coyote2000 #11922 üzenetére
1. Gyári független van (pl. Olaszországból hozott). Arra csak ott él a garancia, ha mást mondanak, akkor hazudnak.
2. A T-Mobilnál is lehet venni és ők hivatalosan az Appl-nél függetlenítik (+ 20.800 FT) az IMEI alapján. Ebben az esetben a garancia MARAD 1 évre!
3. A legegyszerübb kideríteni, ha bemégy a tréhez és az imei alapján rákérdezel.
-
-
Poci3
tag
Van valaki, aki használja a Status Notifier progit GS-en és működik neki a nemfogadott hívások, sms-ek, stb utánni hangfigyelmeztetés?
-
Poci3
tag
Tudja valaki, hogy az IGO esetében lehet egyszerre használni (telepíteni) az Európai és az Amerikai térképet? Nem írja felül egyik a másikat?
-
Poci3
tag
Nagyon hálás lennék ha valaki leírná, hogy mit kell beállítani a telón, hogy MMS-t tudjak küldeni. Pannonos vagyok, de a Pannon oldalán található beállítások nem "passzolnak" az Iphone beállításaihoz (legalábbis számomra).
Előre is köszönöm!
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet beállítani a magyar WEB rádióadásokat, és esetleg egy tipp milyen progit használjak. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Egy órát olvasgattam már korábban is, de nem találtam választ rá. Azok, amik le vannak írva, azokat megfogadtam. A jelenség az, amit az elöbbi hozzászlásomban leírtam: T-Mobilos kártyáról váltok Pannonosra és merülni kezd. Semmit sem használok, a teló alvó állapotban van és mégis is merül gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Szerintetek elképzelhető, hogy a Pannonos kártya sokkal több áramot fohyaszt, mint a T-Mobile? Azt vettem észre, hogy ha a két kártyát kicserélem, akkor rohamosan merül az aksi...
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Hali mindenkinek!
Van egy Iphone 3GS 32 GB fekete zsírúj telcsim eladó ha valakit érdekelne. A telefonra 1 év magyar T-Mobilos garancia van! Nem használt, profi fóliával (5000 forintos) ellátava. Gyári állapot, a tartozékok bontatlanok, stb. Magyararósítva, függetlenítve van és rengeteg progi van hozzá. Az ára: 180.000.- (egy 10-essel kevesebb mint amennyiért vettem 2 napja)
Eladás oka: ajándékba kapok egy másikat.
Tel: 06 20 915-6038
-
Poci3
tag
Azért nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy miképpen tudnak letíltani egy telót, hogyha egy másik szólgáltatónál használják
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Poci3
tag
válasz
Atus85 #11126 üzenetére
Az e-mail fiókok frissítése "manuálisra" van állítva. A GPS pedig be van kapcsolva, hiszen anélkül nem tud működni az IGO. Vagy azt csak navigálás elött kell bekapcsolni? És mi a helyzett a Wi-Fi-vel? Azt is kapcsolgassam ki és ha netezni akarok kapcsoljam be minden alkalommal? Az nagyon gáz lenne. A Nokiában ezeket a funkciókat minden esetben az adott program indítja el vagy kapcsolja ki....
-
Poci3
tag
válasz
HPEx20i16v #11134 üzenetére
Tüdsz priviben dobni linket, hogy honnan lehetne letölteni magát a progit, illetve az egész Európa térképet? Köszi
-
Poci3
tag
válasz
Spidee #11127 üzenetére
Először is szombaton bementem az Arénába és lefoglaltam egy fekete 16 gb-osat. Vártam hétfőig (én hülye, mint utólag kiderült: valaki vasárnap vett ugyanott ilyen telót) és reggel nyítás után kb. 20 perccel bementem és kértem, hogy mégis mi van. Erre az igencsak harmatos fiucska megkérdezte, hogy felíratkoztam-e a listára. Na mondom akkor tuti félre van rakva. Elment hátra megkérdezni, oszt kiderül, hogy a lista elején lévők kapták meg az egész készletet (16 GB-osat) és "pár" db. 32-es maradt csak. Na mondom akkor megveszem (bár nekem teljesen felesleges volt ez a nagyobbik).
Aztán pár órával később kiderült, hogy jól tettem, emrt egy srác rá 1-2 órával ugyanott már iylet se kapott....
Így történt.
-
Poci3
tag
Az normális, hogy egész éjszakai töltés után 3-4 óra alatt teljesen lemerül (nem volt játék, telefonálás, csak "ismerkedés" volt a telefonnal)?
-
Poci3
tag
Sziasztok okosok!
Sikerült végre tegnap 10.20-kor végre megvennem a telcsit
. Lenne egy-két kérdésem, légyszi segítsetek:
1. Hogyan lehet beállítani, hogy a hívó fél képe teljes képernyős legyen. Jelenleg nekem csak egy kis kép jelenik meg a telefonszámmal. Nagyon hülyén néz ki, mert az alap háttérképem a barátnőm képe és mindig azt hiszem, hogy ő hív…
2. Van-e olyan progi, amivel nem egy óra míg be-ki kapcsolom a Bluetooth-t? Nagyon körülményes ha a kocsiban gyorsan be akarom kapcolni.
3. Hogyan (hol) lehet letiltani, hogy a telcsi ne másszon fel a Netre? Én csak wifit akarok használni, nem akarok fizetni a forgalomért.
4. Tudjátok mi az a „TTY” a Beállítások/Telefon/Hívások menüpontban van. Amíg nem kapcsoltam be, addig csak én tudtam telefonálni, de engem nem lehetett hívni! „A szám pillanatnyilag nem elérhető” volt a másik oldalon.
5. Az utolsó, de egyik legfontosabb kérdésem (már korábban kérdeztem): melyik az az ELÉRHETŐ program, ami a NEM FOGADOTT hívások, SMS-ek, e-mailek után időnként csipogással figyelmeztet az eseményre?
6. Hogyan lehet beállítani SAJÁT csengőhangot a telcsin? Nekem csak a gyári hangok jelennek meg, nem lehet kiválasztani a többi feltöltött hangokból semmit.
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Nem értem: másoknak nem látható meg a kérdésem? Senki nem akar válaszólni
Kérem szépen az okosokat a válaszra!
Most szeretnék venni egy GS-t ezért lenne fontos, hogy gyors választ adjatok!
Van-e gyárilag olyan funkció a telóban, hogy a nemfogadott hívások, sms-ek, e-mailek esetében sípolással figyelmeztett az eseményekre (így nem kell folyamatosan nézegetni, ellenőrízgetni a telót). Ha van, akkor be lehet-e állítani, hogy addig csipogjon, amíg én ki nem kapcsolom?Na nincs ilyen beépített funkció, akkor tud-e valaki progit, ami tudja ezt? Az IntelliScreen állítólag ilyen de annak az okosított változatát állítólag nehéz telepíteni. Valami egészen egysezrű dolog kellene, minta symbianra lévő Remind Me vagy a Best Reminder.
Nagyon köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy GS-t ezért lenne fontos, hogy gyors választ adjatok!
Van-e gyárilag olyan funkció a telóban, hogy a nemfogadott hívások, sms-ek, e-mailek esetében sípolással figyelmeztett az eseményekre (így nem kell folyamatosan nézegetni, ellenőrízgetni a telót). Ha van, akkor be lehet-e állítani, hogy addig csipogjon, amíg én ki nem kapcsolom?
Na nincs ilyen beépített funkció, akkor tud-e valaki progit, ami tudja ezt?
Nagyon köszi a választ!
-
Poci3
tag
Sziasztok
Egy rödid, de fontos kérdésem lenne: érdemes-e venni 32GB-osat vagy elegendő szerintetek a 16? Arra gondolok, hogy ha az ember felteszi pl. az IGO-t, minden progit, amit akar + pár dögös játékot, zenét és videót, akkor az mennyi helyet foglal el? Én nem tudom, mivel még nem volt Iphone-om, hogy milyen nagy méretüek a progik.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Poci3
tag
válasz
iPhone2gg #10421 üzenetére
Akkor most működik ez a megoldás, vagy csak addig, amíg nem restore-olod a készüléket, illetve nincs újabb szoftverfrissítés?
"A T-mobile-nál megvásárolod Dominó csomagban és kéred a függetlenítést, 20 eFt-ért megteszik helyben. Innentől van egy T-Mobile-tól vásárolt garanciális és független készüléked."
Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...