- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
atirag #44133 üzenetére
átirányítások ellenőrzése;
minden hívás; *#21# majd hívásindítás
foglalt; *#67# majd hívásindítás
nem válaszol; *#61# majd hívásindítás
nem elérhető; *#62# majd hívásindítás
az nem számít, hogy milyen átirányítás aktív, indított és beérkező hívás esetén is figyelmeztet a készülék, de ez ugye nem a készüléktől függ, hanem sim kártya/szolgáltató indíttatású dolog! -
válasz
atirag #41647 üzenetére
Fel is veszi, ez tény. Volt Galaxy S-em a 3GS után, amíg a 4-esre vártam, kb. 2 hétig.
Gyors a Galaxy S, széjjel lehet hekkelni, de ami rohadt zavaró, azok a "beakadások". Nem sokszor vannak, de akármit csinálsz, néha elgondolkodik a telefon és pont akkor, mikor gyorsan kellene valami. Engem az ideg majd szét b*szott, amikor gyorsan meg akartam nézni egy sms-t, aztán a telefon pont akkor lassult be, és várni kellett rendesen, mire sms-eket megnyitotta, vagy mikor hívni akartam valakit, és persze akkor "állt be", mikor a neveket kellett volna kilistázni. A másik meg, olyat, hogy szövegben pontosan egy elrontott betűhöz navigálni maga a pokol. -
-
Szecsy
aktív tag
válasz
atirag #36158 üzenetére
sztem mint anno volt nekem 3.1.2 az a jo megoldás hogy amikor te kilépsz a programmal home-al akkor bezárja és neked kell pl hosszan home ot nyomvatartani hogy berakja háttérbe futni ( tehát én döntsem el hogy mi kell nekem, ne pedig mindegyik fusson es majd valogatok....) meg kellene forditani az elvet
-
balazs0102
senior tag
válasz
atirag #33638 üzenetére
városon kívül nekem pillanatok alatt talál jelet...ha hálózatról szedi le akkor 2mp, ha csak simán akkor városon kívül 1perc belül akár 4-5 is. De amúgy elég érdekes. 4sávos úton vásoson multkor elveszítette a jelet pedig semmi zavaró nem volt, utána kis szűk utcán, ahol szinte sösszeérnek a fák lobjai meg mindenhol házak, ott meg végig tartotta a jelet. Nem is igazán értem...nagyon furcsa..
-
-
-
Doresz
tag
válasz
atirag #21033 üzenetére
Google Docs-szal elméletileg a Lite-ot is lehet szinkronizálni. Nem próbáltam még, nem kellenek nekem azok a dokumentumok, de a menüben van rá lehetőség. Az olyan jellegű dolgokra az Evernote-ot, a Stanza-t meg a Discovert használom felváltva, mikor melyikre van szükségem. Csak az értesítő miatt lenne fontos az Awesome.
Valaki írta feljebb, hogy neki működik az értesítés, és hogy a Notifications-nél kell beállítani (duuuh). Ami logikus, nade mégis hogyhogy nincs ott a program nálam? -
manchester85
veterán
válasz
atirag #19685 üzenetére
Ez legyen a te bajod. Nekem pl. azt mondták, hogy csak pár nappal később lesz szifon, és ha azt akarok cserekészüléknek, akkor jöjjek vissza szerdán. (Más kérdés, hogy végül nem mentem vissza, úgyhogy annyiban maradt a dolog)
Ragaszkodhatsz az iPhone-hoz, hisz külön előfizetési díjcsomagok vannak hozzá, amit az ember annak fényében kötött, hogy használni is tudja, gondolok itt a mobilinternetre elsősorban. Miskolcon is a központi T-ben külön iPhone cserekészülékek vannak fenntartva szervizelésre.
-
a000
őstag
válasz
atirag #18987 üzenetére
az egész telót, ezért várok én is még. szerintem várok kb amig olyan 10hónapos lesz, akkor becseréltetem és kapok egy újat megint egy év garival
én erre játszok.
Amugy nektem a homa gomb jól megy? nekem csak jobbra felé lehet benyomni. kipróbáltam médiában táccsot ott szépen lehetett nyomkodni, az enyémen kicsit fura
-
Csapi007
veterán
-
Ulkesh
őstag
válasz
atirag #12978 üzenetére
Normál esetben authorizálod az iTunes-t és mivel a számládon szerepelnek az adott zenék így a két eszköz szinkronizálódni fog és nem törlődik le az iPhone-ról se.
A gond a nem vásárolt zenékkel van, ezeket nem tudja mire vélni, mivel ezeknek nincs nyoma az iTunes kontódon.
Egyébként a zenét ha már megvetted akármennyiszer letöltheted, akár csak az alkalmazásokat is, szóval még ha ellopják is a gépedet, akkor sem vesznek el.Egyébként, ha elmented az iTunes Library-t akkor új rendszer esetén is ott folytatja, ahol a réginél abbahagyta (a saját Library-m nemhogy újratelepítést, de néhány gépcserét is átélt már
)
-
Ulkesh
őstag
válasz
atirag #12972 üzenetére
"Ez az itunes tényleg ilyen bonyolult vagy csak én(meg még többen nálunk) nem értem."
Nincs semmi nehézség.
Az iTunes egy frontend az iTunes Store és az iPhone között, magyarul arra való, hogy a megvásárolt zenéidet, filmjeidet amit az iTunes-on keresztül a gépeden hallgatsz elvihesd magaddal az iPod-odon, vagy iPhone-odon.
Nem támogat semmilyen illegális műveletet, vagyis mivel az iTunes Accountod 1 számítógépre és 5 mobil eszközre szól, így csak egy géppel tudod szinkronizálni, többel nem.
Van megoldás arra, hogy az azonosítót átírd és a munkahelyi gépedre is felmásold ugyanazt a tartalmat és ott is tudjál szinkronizálni, de arra, hogy haverral csereberélj arra nincs."Urambocsáss egy barátja gépéröl töltene zenéket magának?"
Szerinted ott ahol 2 album letöltéséért 2 millió dolláros büntetést is kiszabhatnak, szempont, hogy a haverod gépéről tudjál letölteni?
-
C^^
őstag
válasz
atirag #12972 üzenetére
Ez sajnos nem bug, hanem feature, de van megoldás szerencsére.
-
cilo9
aktív tag
válasz
atirag #11383 üzenetére
Általános probléma, javítani fogják a következő frissítésbe. Igo-ba a beállításoknál keresd meg a visszállítás az alapbeállításokra lehetőséget. Ugyan elvesznek a mentett dolgaid (kedvenc helyek, stb.), de nekem egyelőre megoldotta a problémát.
Samgar: leszedtem a gpush-t végül, de nekem tökéletesen mükődik.
-
-
icram45
csendes tag
válasz
atirag #11282 üzenetére
Miert erne meg jobban? Legalabbis ikon 200, es mediamania S csomag eseteben tuti nem eri meg. A nagyobbakat nem tudom, azt nem neztem.
Ikon 200 ugye 200 percet jelent. Mediamania s-nel pedig a 4990 forintos arbol kb 190 perc t-mobilos hivas jon ki. Ugyanakkor az ikon 200ban dupla annyi a net (1gb kontra 500 mb), es van benne 100 ingyen sms is a mediamania 50evel szemben.
Szoval szerintem jobban megeri ikonnal.
Egyebkent a t-mobil honlapjan le lehet tolteni az arlistat pdf-ben, es abban benne van az osszes dijcsomag, amivel lehet kerni az iphonet.
-
booobooo
csendes tag
-
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest