- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
-
leroyclub
senior tag
-
spedyboy
senior tag
válasz
AirBundy1 #24368 üzenetére
akkor
nekiugrok
de lehet hogy restoreolom majd megnézem müxik e a gps-em
ha müxik örülök majd meg jb-zem és akkor ne mmegy akkor meg kidobom az ablakonjah igen a backupot a restore után magátol felkínálja? magy ugyis lehet hogy
restore ok kész lehuzom tesztelem és utána ha rádugom kiválasztom hogy igen ez nem egy új ájfón hanem a régi lennél szives viszarakni a cumókat? -
Berci77
tag
válasz
AirBundy1 #23728 üzenetére
tegnap kb 5-6 óra cumizás és több különböző pc/itunes/firmware/jb progi kombó kipróbálása után feladtam a küzdelmet. a telefont meg használni szeretném.
rájöttem, hogy a legfontosabb szolgáltatásokat elérem jb nélkül is. a hívásforgalmi számláló viszont nem jönne rosszul. van vagy 15 óra beszélgetés a díjcsomagomban, de ennek tudatában hajlamost vagyok órákat csevegni.
amiket sajnálok:
sbsetting kényelme
bitesms
awsome notes
navigon
ibluenova
iblacklista többi nagyjából le van ejtve, de pl a navigon azért elég drága, csak nagy ritkán lenne rá szükségem.
ha ezekre tudtok alternatívákat, akkor az király lenne. tudom, hogy nem mindre lehetséges.
-
Berci77
tag
válasz
AirBundy1 #23719 üzenetére
köszönöm!
sajnos képtelen voltam a telefont egy fagyás után 3.1.2-re restore-olni, az itunes meg feltette a 3.1.3-at, szóval most keresek lehetőleg free, vagy nem túl drága progikat a következő problémákra/feladatokra:
- sms számláló (mint a bite sms, de azt nem találom a magyar store-ban)
- jegyzetfüzet, bevásárlólista progi (az awsome notes elég fullos, de ha van olcsóbb/ingyenes, az jó volna)
- kimenő hívásforgalom számláló (ez lenne az egyik legfontosabb). az hiszem a beépített összesítve számolja a beszélgetések idejét, nekem meg csak az kellene, hogy a kimenőt számolja
- valami alkalmazás gyorsindító, ha létezik ilyen. kb mint a kirikae (vagy mifene)
- jó volna, ha létezne olyan progi, mint sbsettings, amivel gyorsan ki/be tudom kapcsolni a 3g/wifi/gps funkciókat (attól félek, ilyen sincs)tippjeiteket hálásan köszönöm
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz
AirBundy1 #23161 üzenetére
Játékos: Ne mindenki álljon neki otthon szerintem. Én neki állnék mert nagyjából már kitanultam. Kell hozzá spéci szétpattintós szerszám is. Ha meg akarod csínálni te akkor nézz körül youtube-on. Bár nem könnyű és sok alkatrész is könnyedén sérülhet.
Én is akartam venni olyat. Ami 5000 Ft 2g-re, az állítólag műanyag, nem fém mint a gyári. Érdemesebb utángyártottból is a jobbat megvenni.
-
Agostino
addikt
válasz
AirBundy1 #22899 üzenetére
Üdv.
Hmm, ez érdekes. Akkor viszont felmerülnek bennem további kérdések. Visszamenőleg minden videó ilyen, és eztán is ilyen lesz? Azaz mindegy, hogy mondjuk egy 5 éves tartalmat nézek meg, vagy egy olyat, ami pár napja lett feltöltve? TL,DR: vannak ott is lejátszhatatlan videók?
Kis Joe - ah, az más.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AirBundy1 #22448 üzenetére
Jah igen ezt akartam kérdezni. Hogy nincs e valami ilyesmi találmány ilyen virsli féleség, ami műanyagból van, ami kb olyan mint egy újj és azzal lehetne nyomkodni kesztyűben, mert azért kicsit idegesítő hogy mindig ki kell bujtatnom az ujjam a kesztűből hogy tudjam nyomkodni a telefont. Ha nincs hideg akkor ez nem baj mert vagy nem veszek föl az egyik kezemre kesztyűt vagy egyikre sem és akkor nem gáz a dolog. De amikor cidri van akkor kifejezetetten furcsán néznek rám az emberek is
-
Luser2000
addikt
válasz
AirBundy1 #22255 üzenetére
Nike+iPod ugyan nem tudom egész biztosan, hogy mi a fészkes búbánat, de feltételezem, hogy egy érzékelő, amit a cipőre/ruhára/stb teszel és az küld jeleket az ájpodnak vagy az ájfonnak.
De az ájpodról vagy ájfponról nem kell jelet küldeni a cipőn lévő érzékelőnek!!!
Nem?
Tehát így aztán nincs is szükség hozzá FM transmitter (ami - ha lenne - nem más, mint egy nagyon alacsony teljesítményű rádióadó az ájfonban) képességre. -
-
rolcsibácsi
őstag
-
-
<NewL>
addikt
válasz
AirBundy1 #15882 üzenetére
Huu mekkora király vagy
Másfél hete keresem,elfelejtettem a Cydiában
Nm
Ezen a videón most nem az Orbit lényeges,hogy lehet oda 5 ikont rakni alulra?
A kedvenceket ,hogy tudom kicsit átszabni? Képeket vagy valamiket lehet? Régebben valaki kérdezte nem találom,talán azt ,hogy olyan legyen mint androidon...
-
sentgyorgy
tag
válasz
AirBundy1 #13991 üzenetére
Ha lehet hinni a hírnek akkor FM radio, és transmitter is lesz benne. Most írják a meghajtókat. A Nike+ is FM ado-vevö már most. Szerintem ha az iTrip nem kérné, hogy csatlakoztasd a külsö transmittert, és tovább engedne, már most is lehangólható lehetne egy rádión. Szerintem karácsonykor az Apple kiadja a 3.5OS-t ami tartalmazni fogja minezt, és megdől az a tézis, hogy kétszer kell megvenni az iPhonet.
-
Getadam
csendes tag
válasz
AirBundy1 #13420 üzenetére
Én egy hátlap imitációs műanyag "hátlap védő tokot" és egy Dreim Slim2 fekete bőr tokot is vettem hozzá. Még nem tudom melyik mennyire válik be, de mindkettő jónak ígérkezik. Fóliának pedig mindig a Barndo-t szoktam használni, valszeg az új iPhone-omra is azt fogok beszerezni.
Egyébként - igaz, még csak két napja használom -, de eddig meg vagyok elégedve a 3Gs-el. -
cilo9
aktív tag
válasz
AirBundy1 #13220 üzenetére
Én a kijelzőn inkább azt vettem észre, hogy könnyebben tisztítható. Ujjlenyomatos lesz ez is, de csak megtörlöm a pólómmal és lőn, tiszta. A 3G-nél azért alapossabban kellt törülgetni. A kijelző szerintem se karcolódik könnyen, én a 3G-n se használtam fóliát, fél év alatt egy karc se volt. Nem úgy mint a hátlapon. Az nagyon érzékeny.
-
[Ace]
aktív tag
-
verser233
senior tag
válasz
AirBundy1 #12546 üzenetére
Szia!
Én a headsetes témával kapcsolatban tudom neked ajánlani a Sony DR-BT100CX nevezetű bluetooth headsetet. Pont múlt hét csütörtökön vettem a Sony boltjában 14900Ft-ért, szerintem nagyon jól szól vele a zene (jobban mintha egy zsinóros Sennheiser CX300-assal hallgatom) abszolút kompatibilis az Iphone-nal (benne is van az Apple Store kínálatában, ott találtam rá először), kicsit nagy, szerintem nem is oly szép, de legalább sokáig bírja.Az egyetlen hiba, hogy ugyan azt írja lehet vele léptetni előre-hátra számot, DE az Iphone szoftvere nem engedélyezi, csak a play, pause funkciót tudja zenei téren, állítólag későbbiekben leveszik ezt a korlátot.
A beszélgetés tiszta, szaggatásmentes, könnyű felismertetni iphone-nal.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest