- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Aktív témák
-
Nem értem, miért ontsam feleslegesen a szót ott, ahol pár szavas válaszok elégnek bizonyulnak. Éppen eleget segítettem már itt az embereknek, és nem vártam köszönetet, miért kell ebbe belekötni?
Más: volt/van már valakinek ilyen tokja? Apple logós, a hátuljára kell pattintani. Jó? Nem karcol? Attól félek, hogy le-fel rakosgatástól megkarcolja az éles, rücskös oldalú műanyag (nem egy minőségi cuc, nagyon olcsón lehet kapni, azért gondolom.
-
Csabee.
nagyúr
szerintem nem baromság, csak jól utána kéne olvasni a dolgoknak.. viszont aki siet kapkod az vessen magára az esetleges következmények miatt, .. de a Fórumban most már tiltott a Jailbreak téma.. így hát ajánlom a kollégának hogy a Szifon.com-on érdeklődjön, nézelődjön tovább.
-
HPEx20i16v
tag
Tudom, hogy kedvezőtlenebb, de az volt a kérdés, hogy lehet e, és lehet. Nem tudom mennyi ideje, mert a cégemben a csendestársam meg másik oldalról T boltokat üzemeltet, mindent megcsinálnak be sem kell mennem, meg folyamatosan szólnak mikor mire érdemes váltani, nálam sem, meg akkor gondolom Nálad sem mindegy, hogy mennyi az annyi számla tekintetében, hiába számolom el.
-
tsimora
tag
Mit értesz az alatt, hogy "amid van azt is fizetned kell, amig a két év nem jár le"?
Kellene vegyek még egy új Ikon400 előfizetést, és a meglévőt is fizetnem kell? Mert a 3G-n nincs részletfizetésem, azt kifizettem az elején. Csak az Ikon400 díjcsomag, aminek az ismert havidíja van és amit meg szeretnék tartani, akár további két évre.
Megnéztem a hűségszerződést és az üzletszabályzatot is, ez áll bennük:
"A hűségnyilatkozat az előfizetésre, illetve a választott díjcsomagra egyaránt vonatkozik. A készülék megvásárlásakor az előfizetésre, annak fenntartására, és arra is kötelezettséget vállal, hogy a kiválasztott díjcsomagot a hűségidő (12 vagy 24 hónap) alatt nem váltja át a szerződésben vállaltnál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra."
ÜSZ (Általános):
"Hűségnyilatkozat
A hűségnyilatkozatban az előfizető arra nézve vállal szerződéses kötelezettséget, hogy a szolgáltató által biztosított, meghatározott kedvezmények igénybevételéért a Szolgáltató szolgáltatását, illetve bizonyos esetekben a választott díjcsomagot meghatározott időtartam alatt igénybe veszi." -
tsimora
tag
Fontos látni hogy én nem felmondani szeretném a hűségszerződést hanem meghosszabbítani. A másik dolog, a hűségszerződésben azt vállalom hogy nem mondom fel az előfizetést és nem váltok olcsóbb díjcsomagra.
Én nem akarom felmondani az előfizetést és meg akarom tartani az Ikon400-at is. Emellett újrakezdeném a 2 évet, és még szeretnék fizetni egy csomó pénzt az új telefonért most rögtön, nem 2 év múlva. Akkor mit is szegek meg amiért mindezeken felül is fizetnem kell?És miért olyan rossz is az a T-nek, hogy itt és most költeni akarok nála?
-
Ulkesh
őstag
"És esetlegesen hőmérőt hordjon magával, sűrün nézegesse, mikor lehet zenét hallgatni, mikor lehet netezni.... "
Nem tudom miért ez a meglepődés, hisz minden mobil esetében meg van adva ilyen hőmérsékleti határérték, amin a készülék működését garantálják.
Ez általában -10 és 35 fok között van (a Nokia pl. az akku esetében 15-25 fokig garantálja az üzemszerű működést).Aki meg kirak egy fekete készüléket a szélvédő alá tűző napra és csodálkozik, ha nem működik, akkor azt csak sajnálni tudom.
Egyébként érdekes, hogy megy a fikázás, de az nem tűnik fel, hogy az Apple rakott hőszenzort a készülékbe, hogy megelőzze annak a károsodást, míg más gyártó magasról tesz erre, pedig az összes leírásban szerepel erről figyelmeztetés. -
Írhatták volna azt is, hogy "Temperature: You are not cool enough for the iPhone 3GS."
Nekem szimpatikus volt a 3GS, mit evoluciós lépés, de ez nagyon elszomorító. Maradok inkább a Hero bejövetelének várásánál
Viszont ez azt jelenti akkor, hogy hőmérő is van benne? Vajon lehet programozni? Párát nem mér?
-
bmwk1200s
őstag
Hm....de ha teszem azt rányomok a wheather, stacks, youtube, stb....netet használó alkalmazásra, akkor és csak akkor akar netes forgalmat generálni ugye? Ergó a gyorsan nyomok egy home gombot, akkor kilép és nem csinál forgalmat.
A Compass használja a netet? Ezt azért kérdem mert láttam a videókon hogy közben a gps koordinátákat is kiirja, ahoz meg az a-gps segítségével netről tölti le a műholdak pillanatnyi helyzetét.Elnézést, már régóta (kb 3 éve) várok az Iphonera, és most úgy néz ki a 3gs-t meg tudom venni, de nem akarok óriási számlákba belefutni, ezért vagyok ennyire óvatos.
Köszi majom2! Kicsit megnyugtattál!
-
cilo9
aktív tag
Nagyon bosszant engem is, mert direkt az Astra-hoz vettem, hogy majd de jó lesz (a 206-osba jó is volt az anyját!
). Én is gondolkoztam barkácson, de nem nagyon merek semmit felhasználni, mert vagy felmelegszik és megolvad, vagy netán zárlat lesz, az meg nem hiányzik. A töltőt meg nem akarom buherálni, mert Griffin. Ha noname lenne szétkapnán aztán kitalálnék valamit.
-
Wajk
addikt
erről azt olvastam egy külföldi fórumon, ahol azt olvasgattam hogyan lehet iTunes nélkül tetheringelni, hogy ha installod az iTunes-t felmennek a driverek, meg be állítódik a hálózat, aztán lehet uninstallálni, mert a drivert ugye nem szedi le és a beállítások is megmaradnak.
szóval a válasz: valószínűsíthetően igen.
-
Ferko75HUN
senior tag
Amit még kihagytam:
Az én tapasztalataim szerint, /ez a kép 02.02-án készült/ a szoftvertől is nagyban függ.
Ha minden igaz ekkortájt volt a 2.1 verzió.
Azóta, ha keveset használom a 4 napot még eltudom érni,de ha sokat nyomkodom a 48 óra akkor is mindig megvan.
Lehet szerencsés vagyok és jó akksit fogtam ki. -
Nem bonyolult pedig, tanulni meg mindig jól jön.
Két parancs kell hozzá, a cd és a chmod. A cd-vel könyvtárt tudsz váltani, ezzel bemehetsz oda, ahol a kérdéses fájl van. A chmod beállítja a jogosultságokat.
Szintaxis (értelemszerűen a jó könyvtárat írd a cd után:
cd /var/mobile/.../.../.../
Illetve (helyes fájlnévre cseréd ki):
chmod 777 tudas_nelkul_warezolok.txt
-
macikos
addikt
Hát nem tudom, hogy cserélnék-e
Eddig gondolom jó volt, akkor meg szoftveres probléma lesz, ha nagyon merül. Ulkesh mondta, hogy például a 2G-nél amit ő próbált fw-k, lassúak voltak és gyorsan merült az akku. Ki tudja, hiába 3G-d van, lehet, hogy annál is van valami probléma. Esetleg egy Restore lehet segítene
-
cilo9
aktív tag
-
Ulkesh
őstag
OpenSSH gond nélkül működik Custom Firmware és RedSnow esetén is.
Egyetlen esetben van gond, ha Custom Firmware esetén nem telepítesz Cydiát, csak Icy-t, akkor nem jön létre az a könyvtárszerkezet, ami az OpenSSH-nak kell és nem lehet telepíteni. Ilyenkor csak az új firmware készítése és az azzal való ismételt Restore segít.
---
Első generációs készülék esetén ne használjátok a Custom Firmware-eket, mert valami gond van velük, valami eszméletlenül eszi az akksit és akadozik az egész rendszer, ráadásnak már indulás után 30-35 mega marad a memóriából. Több variációt kipróbáltam és egyértelműen a PWNTools ront el valamit.
Megoldás a gyári állapotba hozás (gyári 3.0-val való Restore) és a RedSnow-al való jailbreak. Ez után nem merül gyorsan az akksi és 50 mega az induló memóriaméret.
---
Egyébként az a véleményem, hogy jó lett a 3.0, de látszik, hogy nem erre a készülékre (1st gen.) tervezték, valószínű a 4.0-t már nem adják ki rá, mert nem bírja el.
-
bmwk1200s
őstag
Szerintem aki eddig nem vett, és akart, vagy akar, annak mindenképpen!
És még azt sem tartom kizártnak, hogy akár 2-3évre is lehet tervezni vele, látva a hardver erejét!
Nyilván lesz közben új Iphone, sőt még kétmagos procit is kaphat (ha jól emlékszem itt is volt cikk), vagy már a saját fejlesztésű cpu is belekerülhet, de én akkor is úgy gondolom, hogy ez az az Iphone, azokkal a szolgáltatásokkal, amire sokan vártak. -
Cyber_Bird
senior tag
Aki eddig nem vette meg az iphone-t annak megéri
én is váltok S-re ha el tudom adni az enyémet reális áron, és a T sem tesz keresztbe nekem, mert még egy év hűségem van velük, de szívesen aláírok még 2-t ha szeretnék
úgyis 6. éve vagyok náluk.
macikos: ha nagyon ráérsz csinálhatok neked egyet, de 40k a feltöltésem úgyhogy mire megkapod....
-
David75
őstag
akkor ne ezen izéljünk vannak sokkal idegesítőbb dolgok.Mint például lehetnének már gyárilag témák amiket a store-ról lehet venni minőségibbek mint ezek a winterboard-os szarok.Vagy lehessen több elemet a dokkra tenni és a dokk akkor legyen coverflow.Felcsatolható vagy bluetooth-os qwerty billenytyűzet,Olyan matt felszínű fém hátlap mint amiből a mostani nano van és még napestig sorolhatnám...
-
-
Az Apple App Store-os politikája kimondja, hogy nem lehet olyan alkalmazást írni, ami 1) a háttérben fut (ez kellene a hívásszűréshez) 2) befolyásolja a rendszer működését (ez egyértelműen sérül).
Persze egy csomó más kritérium is van, de ez a kettő a legjelentősebb most.
-
Lol, hát azt keresheted.
Csuri: A backup a beállításaidat és az App Store-os programok állapotát menti le, és ha esetleg történne valami az iPhone-nal (Restore), akkor vissza is rakná őket. Viszont ha a gépedet kellett újrahúzni, ott bonyolultabb a helyzet
Kimentetted a korábbi iTunes Library-dat, meg más részeket?
-
Csabee.
nagyúr
-
bmwk1200s
őstag
Jó, rendben, elfogadom. De könyörgöm, ha a régi rendszer is simán elbánt ezzel, akkor a mostani "twice as amazing" 3Gs, miért ne tudna? Nem úgy értem, hogy kötelező program elemnek kellene lennie, de aki szeretne, az az apple honlapjáról hozzáférhetne.
Az igényesebb ikonokat, inkább témákat lehetne az app store-ba felenni, és némi mani is befolyna.
-
P3TR!CK
senior tag
-
FireShadow
senior tag
engem is érdekelne amiröl irsz. csak nekem nem a program mert fejleszteni nem tudok és szerintem nem is fogok tudni. viszont iylen "Mutasd az iphoneod képét" külföldi topikokba olyan igényes skineket látok hogy ketté áll a fülem. minden át van szabva, springboardon nem csak ikonok hanem funkcionális boxok mint az intelliscreenen, meg tökjó dolgok de hogy mit kell csinálni hogy olyan legyen arról lövésem sincs.
-
[Ace]
aktív tag
iPhone Browser nevű programmal le tudod menteni az sms fájlt, amit aztán csak ugyanoda kell visszamásolni.
Program: Itt
Felrakod, csatlakoztatod, majd navigálj ide:
User\Library\Sms\, itt egyetlen egy fájl van csak, azt kell lementeni. A jegyzeteket is itt találod egyébként a Notes mappában.
-
-
rolcsibácsi
őstag
én szívesen látnék egy körbe körbe forgatható ikoncsoportot
és mondjuk középen lenne nagyban vagy kiírná h miaz..
dehát még pendriveot is nehéz beleszerkeszteni lol..
kameraszoftot is mennyit összeszenvedtek annó w800rasztem ez még nem tart ott, de majd fejlődünk iphoneban is..
equalizert is csinálhatna vki.. persze manuálisat!! köszi -
P3TR!CK
senior tag
Nem tudom mi lehet a baj nálad. Nekem is kiírta azt a szöveget, amit neked, de én csak le OK-ztam, és ment tovább. Még van 1 ötletem. Ha van fenn "Icy"-d, akkor keress rá a Skype-ra, nyomj rá, és ott van valami olyan, hogy "Dependencies". Elvileg ott megmondja, hogy mi kell hozzá pontosan. Ellenőrizd, hogy meg van-e minden.
-
-
rolcsibácsi
őstag
lehet hogy hülyeség de nekem is ez volt, csináltam restoret 2.2.1...
különbség annyi volt előtte hogy tele volt midennel és alig volt memória most meg tök tiszta, így működik.. 4 oldal app mellett... igazából nemtom mi oldotta meg de most jó..e-bayes cucchoz meg annyi hogy drágább a kijelző ha egyben veszed, jóval olcsóbb ha külön van az üveg a digitizerrel és az lcd..
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest