- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Atus85 #46925 üzenetére
Én se jöttem rá. Már rég letöröltem. Nem fogok folyamatos pénzeket pumpálni egyik játékba se. A Smurfs-nak is ez lesz a sorsa rövidesen, mert itt is bogyókat kellene vennem euróért ahhoz hogy fejlődjek. Anyjuk picsáját. A pofátlanságnak és a lehúzásnak legyen már határa. Ráadásul a Smurfs fizetős is volt, és ennek ellenére, ahhoz hogy normálisan fejlődjek 1-2 hetente tolhatnám bele a 2-3k-t...
-
-
-
-
Csapi007
veterán
válasz
Atus85 #13403 üzenetére
Hy
Rengeteg helyen lehet kapni, pl iStyle, Starking, Vatera, Ebay.
Kétféleképpen lehet védeni a kijelzőt:
kijelzővédő fóilával, felragasztod és kb észre se veszed h ott van.
vagy olyan amikor a tok az egész telót körbeveszi és egy vastagabb átlátszó műanyag van elötte. Persze megy az érintésérzekelés. De szerintem ez ormótlan és csúnya. -
<NewL>
addikt
válasz
Atus85 #13393 üzenetére
Uncsitesómnak ugyan ilyen tokja van. Fain mert nem izzad rajta a tenyere,meg van egy kis pereme ami védi valamilyen szinten a kijelzőt ha kijelzővel lefelé rakod le valahova. Meg jól is áll rajta,nem mocorog,stabil.
De alá ment pár porszem és ahogy valamit engedett ez az anyag a homokszemek szanaszét karcolták a hátlapot,amikor kivette csak nézett nagyokat. -
Poci3
tag
válasz
Atus85 #11126 üzenetére
Az e-mail fiókok frissítése "manuálisra" van állítva. A GPS pedig be van kapcsolva, hiszen anélkül nem tud működni az IGO. Vagy azt csak navigálás elött kell bekapcsolni? És mi a helyzett a Wi-Fi-vel? Azt is kapcsolgassam ki és ha netezni akarok kapcsoljam be minden alkalommal? Az nagyon gáz lenne. A Nokiában ezeket a funkciókat minden esetben az adott program indítja el vagy kapcsolja ki....
-
P3TR!CK
senior tag
@Atus85: Neked sehogy, aktiválja az iTunes magától. Arra figyelj, hogy olyan SIM legyen benne, amilyen függő a telefon, mert az iTunes csak úgy tudja aktiválni, ellenkező esetben "Invalid SIM card detected" üzenetet fogsz kapni. Ha független a telefonod, akkor mindegy milyen kártya van benne, akkor is aktiválni fogja.
@david79: Amikor felfrissítetted 3.0 GM-re, akkor utánna visszaraktad a backup-odat ? Mert ha igen, akkor azért nincs sem MMS-ed, sem pedig Tethering-ed. De ha jól tudom, a Tethering-et a T-Mobile amúgy is letiltotta jelenleg. A WiFi-vel nálam semmi probléma nem volt. Az "Ask to Join Networks" át van kapcsolva "ON"-ra ?
-
P3TR!CK
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest