- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
dni
őstag
Nyomtam egy restoret, no jb. Sztem csak háromszögeléssel mutatja a pozíciómat. gMaps gEarth, Motionx lite, ezekkel próbálkoztam. Valakinek valami ötlete esetleg, h mi lehet a probléma, és hogyan tudom biztosa megállapítani, hardveres hiba van a dologban?
bmwk1200s: A külföldi tesztekben azt írták h valóban javult az akku idő.
Jó lenne ha valamit kitalálnának erre, mert vicc, h átlag használat mellett is naponta rá kell tölteni.
-
macikos
addikt
Tán FullHD videót vártál, meg Adobe Premiere-t?
A videó is és a képek is (már amelyik, mert elég szánalmas tesztképek ezek, valami hülye gyerek találomra ellőtt pár képet oszt cső) elég jók.
Nem tudom, hogy ennél minek kell jobb minőség? Hiába lenne 12MP, akkor csak zajosabb lenne a kép.
Aki felrakta a 3.0-át számoljon már be a használatról. Most nem arra gondolok, hogy sorolja fel az új dolgokat, Voice Memo, stb. amiket tudunk már fél éve, hanem hogy mi változott. Tehát gyorsabb lett a Safariban az oldalak renderelése? Automatikus kiegészítés jól működik? stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Motoros topic
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle
- Napelem
- Renault, Dacia topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest