- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
David75 #10856 üzenetére
Szia!
Inkabb adott oprendszer totyikjaban kellene kezdeni, mert en meg nem hallottam olyanrol, h windowson barminemu halozati kapcsolatot lehetne letrehozni usb-n, nem hogy netet megosztani
persze azt sem tom milyen oprendszered van;) win annyira mar nem trivialis( es min 3 verzio van ott is hasznalatban)
viszont erdekelne, h kabelen miert lenne neked jo az iphone-ra net
appstore - itunes, netezni azert laptop jobb, cydia - cyder es mindent megoldottal geprol
amugy wifin megoldhato lenne&meg ertelmet is latnam, bar ennek firtatasahoz tul sok jogom nincs
-
válasz
David75 #10078 üzenetére
Attól még, mert iPhone, ugyanúgy elromlik, ha beázott.
Az, hogy most működik, nem jelent semmit. Az ilyen készülékeket minél jobban szét kell szedni, kiszárítani maximálisan, majd összerakni.
Ja, alapszabály. Beázott készüléket nem kapcsolunk be addig, míg a fent említett procedúrát el nem végeztük, mert nagyobb kárt okozhatunk, mint maga a beázás.
-
macikos
addikt
válasz
David75 #7685 üzenetére
Közben rájöttem, hogy hülyeséget mondtam.
Az a -4 az fahrenheit, tehát helyesen: Működési hőmérsékletnek 0 és +35 celsius fokot, nem működésinek -20 és +45 celsiust írnak.
Összegezve a dologokat:
1. Télen volt -10, -15 fok is, mégis használtam a telefonom és nem történt baja. Ez Többek közt azért is lehetett, mint amit Csapi007 ír, hogy a zsebedben jóval melegebb van, különben megfagynál
2. Igazán nagy gondot a páralecsapódás okozhat.
-
macikos
addikt
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
David75 #7674 üzenetére
szerintem lefagyna
kipróbáltam az iDA-t elég jóra sikerült, így télleg olyan mint egy sima GPS cucc.. amiért olyan soktízezret szoktak kérni..
szifon TV is jó kis progi. tévéműsor az összes csatornára.
sims3 néha kicsit akadt de ígyis sajnálom hogy leszedtem mert tegnap ezért nem volt iphonom!!!!!! ugyanis a barátnőm egésznap azt nyomta
[link] van itt egy két újdonság meg hír ha érdekel vkit -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6287 üzenetére
Az email csak az én példám volt annak megcáfolására, amit te állítottál. Utána kezdődött el a "kapok/nem kapok mailt" történet. Igazából marhára nem érdekel ki kap levelet és ki nem - akinek ez probléma, az ír Almának vagy átnézi a beállításait -, én kapok, képernyőképen megmutattam. Nem ez volt az eredeti probléma, hanem az hogy olyat állítottál ami nem igaz, és én leírtam több oldalról, hogy ez miért nem igaz. Sajnálom ha elvesztetted a fonalat...
Azért remélem azt tudod hogy 1alma+1alma=2alma
Miért nem írsz Apple-nek hogy adatvesztés esetén (sajnos ugye ilyenkor mégegyszer le kell töltened) te fizetni akarsz azért a programért, amit ingyenesen töltöttél le, de közben már fizetős lett? -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6265 üzenetére
Egy program letolteset az Apple regisztralja, nem pedig a mobileinstallation fajl. Ha iTunes-on keresztul toltod le a programot es soha nem rakod fel a telefonodra, akkor is nenni fog a level! Remelem eleg szemleletes voltam: ennek SEMMI koze a jailbreak-hez, az enyem is torve van es kapok levelet legalis letoltes/vasarlas eseten.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6263 üzenetére
Olyan program eseten kuld csak mailt amit azelott meg SOHA maskor nem toltottel le. Ra ket-harom napra mennie kell a levelnek, ellenkezo esetben elallitottal vmit az AppStore accodban vagy a mail postafiokodban. Vagy kivagja a spamszurod, ami azert durva lenne, de nem elkepzelhetetlen
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6257 üzenetére
Latom sok tapasztalatod van ezzel kapcsolatban.
Leirom megegyszer: NEM kell fizetni! Amit egyszer letoltottel azt Apple szervere tarsitja az azonositodhoz. Probald ki: letoltesz egy ingyenes appot, kapod a mailt, hogy megvetted. Kerult ingyerbe. Utana torold le, toltsd le tizszer. Soha tobbet nem kapsz rola ertesitot, mert mar egyszer megvetted! A free is vasarlasnak minosul!
Szerk.: ez fuggetlen a jailbreak-tol
-
válasz
David75 #6257 üzenetére
De az iTunes-ból mi a búbánatért törölnéd ki az appot?
Igazából akkor sincs semmi, mert az iTunes szervere tárolja, hogy miket vettél meg az accountoddal. De itt most amúgy is arról van szó, hogy a telefonodról szeded csak le. Ezesetben is az összes frissítés/újratelepítés ingyenes.Addendum: a frissítések csak akkor ingyenesek, ha a fejlesztő úgy állítja be publikáláskor. Elvileg lehetnek csak-fizetős frissítések is.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6248 üzenetére
Legyszives ha vmirol nincs tapasztalatod, akkor ird azt es ne allits hulyeseget. Ha valamit egyszer letoltottel, azt a penzt kifizetted erte amibe akkor kerult es punkt-tum, nincs tovabb. Utana otvenszer is letoltheted, akkor sem fizetsz. Ha ingyenes volt es fizetos lett akkor orulsz, ha olcsobb lett azota akkor max. ragod a kefet.
-
cilo9
aktív tag
válasz
David75 #6250 üzenetére
Biztos szokás kérdése is. Én zenehallgatásra nem nagyon használom a szifont, főleg netezésre meg a sok és mindenféle app-pal PDA-ként használom illetve az üresjáratokban játékra. Egyelőre az iTunes-ba a zeneszámok rendszerezésére látom az igazi pozitívumot, amit én ugye nem használok ki. Az a baj vele, hogy egyelőre az én szokásaim mellett csak idegesít, hogy minden egyes alkalommal backup-ot készít kis szir-szar dolgok szinkronizálására is. Ráadásul a céges gépemen csak USB1.1. van, így aztán nem kevés idő.
DE próbálkozom vele, megbarátkozni, használni. -
-
válasz
David75 #6220 üzenetére
Nem lehet, egy minimális Linux kernelt be tudtak már bootolni rajta, de az nagyon messze van a teljes Androidtól.
Ha ki akarod próbálni, a legegyszerűbb az emulátort nézegetned (google://android sdk), vagy ha költeni is tudsz, a Nokia N810-es tableten állítólag egész jól szaladgál. Vagy G1.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest