Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Köszönöm az infókat!
Akkor a winterboard-ot letörlöm.
Egyébként az SB Settings-szel kapcsolatban még mindig nem értem miért olyan nagy szám ez. Pedig itt van előttem.Értem én hogy ki-be lehet kapcsolgatni bizonyos dolgokat, de a BT kívül szinte semmire se tudnám használni. Amire meg nagy ritkán használnám, pikk-pakk ott van a menüben.
Ami akádályt jelent, az a Cydia-s vásárlás. Nincs PayPal-om (nem is lehet, mert a jelenlegi bankkártyához már hozzá lett rendelve egy fiók, csak nem tudok belépni. Ha meg újat akarok létrehozni a bankkártya számnál kiírja hogy ez már regisztrálva van), és kissé macerásnak érzem, hogy most akkor hogy is fogok én onnan vásárolni.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
hemaka #49294 üzenetére
en nem ajanlom az open ssh-t, usb-vel amugy is tudsz, en inkabb azt javaslom minel kevesebb cuccot tegyel fel. winterboardot is szedd le hacsak nem talalsz vmi neked tetszo temat, bar a jobbak amik igenyesek azok fizetosek, ha gondolod vehetsz parat, penzzel ugyis el vagy eresztve
amugy vannak forrasok amiket hozza lehet adni cydiahoz es akkor tobb csomagbol tudsz valogatni. ha kell vmi fajlkezelo akkor telora az ifile, nemcsak a telo rendszereben turkalhatsz hanem multimedias cuccokat is felrakhatsz ra ha akarsz, de ha mar vettel vmit az appstorebol 20euroert es bejott akkor az sem kell. nekem fentvan most a springtomizer, ezzel a rendszeren tudsz allitgatni par dolgot, animaciok sebesseget, hogy mekkorak legyenek az ikonok, miket irjon ki a statusbarra, az elhuzocsuszkaba stb.. camerabuttons-al tudsz a gombokkal fenykepezni- nekem jol jon neha. amugy winterboarban az alap kapcsolok kb szarra se jok, haggyad is azokat ahogy vannak..
iphoneclub.hu oldalon keresgelhetsz olyan cydias cuccokat amik tetszhetnek, vagy googlebe youtubeba ird be hogy best of cydia vagy valami, csak figyelj azert a datumra..
sbsettings feltette magaval az activatort is, abban is allitgathatsz nehany jo dolgot, de ez megint izles dolga. amugy az openssh-hoz annyit hogy attol veszit a biztonsagabol az ios mert halozatokat hasznal es az alap jelszava minden iphonenak ugyanaz. en inkabb elkerulom. usb-proginak pc-re ott az ifun-box[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nagy spíler nem vagyok, de ami nekem alapnak számít, az a Multicleaner, (normális multitask), Sbsettings, Cydelete (cydiás cuccok is kapnak kis X-et hosszú nyomásra, hogy olyan könnyen lehessen törölni, mint a gyári progikat), Infinifolders (bármennyi app pakolható egy mappába), Safari Download manager, iFile (rendes fájlkezelő), Yourtube (yt videók mentése), open ssh.
Winterboard nem tudom, hogy most milyen, régen az néha okozhatott galibát, én mg 3G-n próbálgattam, oda a vas is kevés volt. Ma már nem kell, a választható hátteret sem mindig használom, most is ios 3 féle feketeség van. A fenti kombóval nekem tökéletesen megy a gép, semmi különbség a gyárihoz képest gördülékenységben, stabilitásban. Amit ki fogok még próbálni: Celeste.
-
zack
nagyúr
Csatlakoztam a jb táborához.
Minden simán ment, eddig az SB Settings-et és a Winterboard-ot tettem csak fel, aztán itt meg is állok, mert azt se tudom mi micsoda a winterboardnál pl.
Ha beteszek egy lockscreen-t akkor nem a téma képet teszi ki, hanem valami 2 soros angol szöveget, mert valamiért nem tudja megjeleníteni.
Nincs valami winterboard és SB settings gyorstalpaló a neten?
Mert egyszerűbb lenne mint ide írni minden hülyeségért.Eddig egyébként semmi furcsaságot nem tapasztaltam.
Aki nagy spíler a Cydia-s alap progikban az leírhatná nekem miket célszerű feltenni, ill. megnézni.
-
vadászcsiga
félisten
Jesszusom mi van itt mi ez az ámokfutás a JB körül? A nincs fikázás nem vonatkozik más telefonokra is?
-
rolcsibácsi
őstag
szerintem sem
norbesz nemvagom mit hadovalsz igazabol. x8persze h szar hisz alap vagy kozepkategorianak szamit. anyamnak is az van, neki jo az boven, telo meg sms-re hasznalja (amugy nem tetszik neki csak karacsonyra kapta). de az nem epp az android csucsa
nekem nem sokat volt kezemben android, magaval a rendszerrel semmi bajom nem volt de a market nagyon gyenge. a hardver ugyanaz, kamera jobb amugy az i4ben. gps is, annyit mondtam hogy ha nem apple lenne az iphone akkor is ez kene mert a legjobb kell.
miert kell ezen elgondolkozni? ha fenykepezot akarnek akkor azt vennek, de minek ha ez a telos minoseg is megfelel arra hogy a gepen nezegessem es eszembe juttassak az emlekeimet. azert annyira nem csinalnak ezek szar kepet, de nem vagom ez hogy jott ide.
en azt mondtam hogy ha sgs-en lenne appstore meg market akkor tokmindegy h a hatuljan milyen markajel van.[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Szerintem is, de SGS srácok ezt ellenzik. Én meg azt mondom nekem is tetszik SGS kijelzője csak a rendszerrel nem vagyok megelégedve. Az ára meg annyit ér amenyit adnak érte. Személyem szerint a kijelző miatt se ér 140000ft egy sgs. kamerát kapok HD set 24000ft ért és még leis pipálja gyerekek gondolkozatok el ezzen.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #49285 üzenetére
Neharagudj, de volt van androidos vackom. Nehogy már csinálnak egy nyilt rendszert, de a gyártó szabja meg, hogy 3.0ra frisithetek-e! És nehogy már jobb android, mert olyan gyerek betegségekkel jöt ki, hogy iphone ilyet nem mert volna meglépni! Akkor neked jó SGS is ami mellete szól a képernyő és a kamera azt sanyi van gyerekek. Én használni akkarom a telefont és nem fényképezni és nem vagizni milyen szép képe van. Én mikor ezt vettem sajnáltam, hogy nem a másik rosszabat. És IPs kacsingat rám. Ó szörnyen szépek rajta a szinek és frusztáltnak tünik mesterkélt a SGS ez után. Fekete az fekete kéremszépen iphonon. Egyszerüen x8 zenére használom, mert nekem az jön be.
Akinek meg zárt gyártó kell az vegyen többet androidfost a 3.0 inkább tekintem ránc felvarásnak, mint sem fejlődésnek ÉS nem kompatibilisak egyik prog a másikkal. Így 2.1 el x8 már csak zárt készüléknek tekinthettem. Úgyanis szabad kezet kaptam a gyártotól. Ezt miért nem írjátok le egyik szolgáltatónál?
Felháborított, hogy kidobtam egy olyan telefonért 40000ft-ot, ami egy petákot SE ért. És basznák teherbe a SonyEricsson , hogy EZT MEGMERTE LÉPNI. És aki nem ért velem egyet az elvakult DONQIHOTE sült galamb. És Voalá NEM CSAK A SONYERICSSON LÉPTE MEG!! Így Zárt oprendszernek tekintem androidott. Hajrá.
Nekem 3 évig tuti telefonom lesz, mert Van apstorom és szoft támogatásom és erre IRIGYKEDJETEK: 40000ft csengettem ki és leírom kis okosoknak androidos barátaimnak: havi 1800ft üzletis csomagom van és 8500ft törlesztő részletem egy évig. És nem SGS 120000ft ami már most meg sugom ping pong ütőnek tőkéletes.
És nem várok választ ki mire használja, mert ha csak gps re kell akkor vegyél egy ólcsó nyomi 6210 navit arra tökéletesebben nem találsz és telefonálhatsz. És ezt az én véleményem ha már nem is érted mit irok, mert te trabantra kényszerülsz én meg lada szamarám van. Nem azért, mert te neked van suzukid, de nekem sajnos bérből élek és nem lopom a pénzt mint egyesek. Nem költenék se hitelre 40000ft hogy szutykom legyen, mert gondolkozok és megelékszek a szamárral ennyit. Nekem ennyit megér. Neked meg android, mert zárt gondolkozól azt ezt irtam a JB micsodának is, mert már írtam nem vagyok tolvaj. PEddig a winfost lopom, mert csak filmet nézek és cod4 ezek.. Mert a linuxxal nem jöttem ki. Peddig androidosok nagyon okosok azt csá. Aki nem ért velem egyet köszöném, hogy csöndben lehajtott fejjel elmegy KÖHÖNTEM akit megsértettem irasommal hejesirassal annak meg csokoltatom is menjen haza csináljon egy kis öcsköst!!!XDDDDD
[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
-
rolcsibácsi
őstag
nekem android se lenne rossz ha lenne ra appstore meg cydia
a market sztem egy fos..
meg attol meg h jb van attol az ios meg ios marad.. igyis zart es csak ellenorzott cuccok vannak, virus nem lesz rajta, nem laggol stb..
szeretem az i4emet de lehet egy sgs-t is szeretnek.. kovetkezo telom nembiztos h alma lesz, hiaba tartom most meg ezt a legjobbnak.
amugy nem allandoan faragom csak restore utan magamra szabom es annyi..
en nem akarlak meggyozni, elj vele ugy ahogy van es esetekben szivd a fogad, kit izgat?tegnap delben vettem le a toltorol. este fel 3ig neteztem es irogattam ide, 3g-n cydiaztam a megszokott dolgaimat, ma reggel 8tol most 2ig meloztam es vegig zenet hallgattam es meg mindig 34%on van. maskor szerintem nem birt ennyit az akksi. kozben volt kb fel ora telefonalas darabokban, emailek jottek pushsal olyan 5-6.
a jelszavamat se kell mostmar allandoan beirnom ide a mobilarenara. eddig is mindig benyomkodtam a 3opciot a negybol hogy nem lepek ki mas gepekbol, automatikusan leptessen be stb, nemtom mi van meg, de most megjegyezte rendesen. nekem eddig bejon ez a rendszer. cydia is hatterben fut. ill onnan folytatja ahol kileptem.. eddig gondom volt 4.2.1en is a tavolsagerzekelovel, nemtudom csinaltak e vele vmit de eddig jol mukodik az is. springtomize is faszan beallithato, sbsettings nekem nem bugos.. egyszoval minden happy. ja en sosem backupolok vissza semmit es nem updatet nyomtam hanem restoret.[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Képzeld van egy sony x8 om ami munkas telóra használok.
És képzeld van sok fizetős apom amire kell arra használom.
Viszont te lennél vállalkozó és csinálsz valamit én oda megyek és fillérekért téged szépen csődbe teszlek. Igaz úgy hogy jobbat árulok, mint te. Most is ez megy ebben az országban, mert a kemény libarelizmus akartunk..UI: Máma megleszel győzve és este törölve is lessz, mert a steve-nek igaza van és mi szépen bólogatunk egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Peti567
aktív tag
Vodásoknak ingyen letölthető az igo (Magyaro. térképpel)!
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
4.2.1-ről upgradeltem 4.3.1-re és látványosan romlott az akksi idő . Akinek nem romlott (vagy javult ) az set up as new iphone-t nyomott restore után? Vagy backupot felhasználta?
-
adnoctum18
senior tag
Hívásfogadásnál ha elhúzom a csúszkát akkor újabban ott marad a csúszka a képernyő szélén 5-6 másodpercig, és addig nem jön ki a híváskezelő felület.
3GS, 4.2.1, no JB, T-mobile. Elég bosszantó hiba, és eddig nem volt.Dobjak rá egy restoret?
[ Szerkesztve ]
-
Fent az új baseband-os 4.3.1. A telefonom gyári független. Látom másnak is volt problémája, de nekem sehol sincs a personal hotspot. Vodafone-os vagyok. JB után sem találok hozzá carrier fixet.
-
cigam
titán
válasz
norbesz74 #49267 üzenetére
Ugyanmár... Telót akarsz, vagy tamagocsit?
Akik állandóan faragják a telót miért nem vesznek androidot?!
Miköze a dátumnak ahoz, hogy ez egy zárt rendszer, és így van kitalálva?
Nem, ne válaszoljatok, feleslegesen ne túráztassuk egymást. Eddig se tudtak meggyőzni a jb hasznosságáról, ti sem fogtok. -
norbesz74
aktív tag
válasz
manchester85 #49263 üzenetére
Aki steve bácsi steve jobs mond valamit az úgy van és erre te rábologatsz, hogy jobb zártnak lenni. Értem , hogy ha csinálok valamit az az én szellemi munkámat én határoljam be. Viszont mint te steve jobkeze szólhatnál, hogy 2011 van.
-
Friss BB-vel már jó a térerő kijelzés. Akkor ezek szerint nem lehet már 2 szoftot is átugrani (4.1 - 4.2.1 - 4.3.1) hiba nélkül változatlan baseband-el
-
Nocsesz1
senior tag
Egy szamár vezetésés 4.3.1 JB menetet linkelne valaki?
-
Mindegy, felrakom úgy, hogy frissüljön a BB, kiderül.
-
Soak
veterán
Az sbsettings nem élhetetlen és hamar jön hozzá frissités szerintem . Amúgy meg az apple sorozatosan követ el hibákat az uj iOS-el is akár, ennyi erővel az sem fér bele a juzerikszperiencbe, pedig de csak épp bugosra sikerült . Ha meg valami bugos, arra egy jó Cydias app általában sokkal elöbb reagál mondjuk mint egy uj iOS .
-
BossBoss
őstag
Tegnap en is feltoltam a 4.3.1-t +JB! Ugyan ugy voltam mint te, hogy SBSettings instabil. Nos jelentem tokeletesen mukodik! Semmi bugot nem tapasztaltam. Eddig tokeletes! Szerintem sokat nem veszitesz ha kiprobalod. Lehet csak szerencses vagyok de nekem meg soha nem dobott hibauzit az iTunes. Sot meg a telonal sem volt soha WTF szitu, pedig nyuzom a cydiat rendesen...
-
norbesz74
aktív tag
Tudod van a steve bácsi Aki nem bologat rá az hackeli, mert nem ért vele egyet. Ezért amcsiba nem tiltott, de itt tiltják. Akkor kérdezem magyar honban sajnos nem demokrácia van, hanem liba rizmus van. Amcsiba nem hülye emberek élnek, de sajnos itt igen. Amcsit nem lehet korlátozni, de magyarokat igen. Sorolhatnám, de ezt manchika nem értené meg.
-
Felraktam iPhone 4-re a 4.3.1-et. Baseband maradt 1.59.00 (direkt így akartam). Azonban azóta 1-es térerőt mutat... telefonálni, mindent lehet, de eddig majd kiverték a telefon tetejét a térerőcsíkok, most meg 1 db árválkodik ott. Ötlet?
-
hemaka
nagyúr
A JB nekem szinte csak egy dolog miatt fontos, még pedig az Sbsettings miatt. Sokkal kényelmesebb vele ki/be kapcsolgatni a dolgokat. Persze mindenkinek más az igénye, van akinek egyáltalán nem hiányzik ez. Most ezen kár is vitatkozni, aki akarja jb-t, megcsinálja.
-
rolcsibácsi
őstag
meg annyi (mert szofosasom van eppen) hogy ha azt mondod felesleges a jb, lehet igazad van, de ennyi erovel az appstore is lehet felesleges, vagy maga az iphone is.. ott a negy dockon levo gyari app, azis boven eleg hogy jo telo legyen.. de attol meg ugyanolyan unalmas nenne mint egy nokia vagy barmi mas. vegulis az appstore teszi naggya. a jb meg megnagyobba
na befogom mostmar
joejt, jo iphonozast
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Totheground #49251 üzenetére
netes feluletre be lehet rakni kepet valahogy jb nelkul is?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #49246 üzenetére
en mondjuk szeretek kiserletezgetni. nemcsak a napi progjamjaimat hasznalom mindig hanem kiprobalok uj appokat, jatekokat, jb cuccokat, nagyon unalmas pillanataimban meg temakat is felteszek. nekem ha hiszed ha nem masfel oldalnyi app van a telomon pedig "haboruzok" is neha az appok tescos verziojaert. egyedul a tunein radio az ami nem az appstorebol van jelenleg a tobbi mind ingyenes es azokkal el is vagyok. szerencsere sok fizetos program helyettesitheto ingyenesekkel is es minden tiszteletem azoke a fejlesztoke. a tunein radio is helyettesitheto lenne szamomra pl a hungary radio recorderrel de amelle meg kell a masik ingyenes radio app nekem a shoutcast.. ket progi helyett hasznalok egyet, de csupan a helyigeny miatt a springboardomon nem fogok olyan bankkartyat csinaltatni- aktivalni- regisztralni, felni a szamlazaskor stb. sok progit kiprobalok de mennek is a levesbe tobbnyire. meg regebben egy haverom giftkent elkuldte nekem a gt racinget ami akkor 5euro korul volt. kifizettem neki cashben de azzal sem tul sokat jatszottam de meg mindig az egyik legjobbnak tartom hiaba nem hasznalom sosem mert inkabb nyomok egy sakkot a budin ulve
a gt racing azota ingyenes de el sem inditom sosem es bar az az 5 euro akkoriban nem vagott foldhoz, mostanaban ugy alakul a fizetesem hogy ha eladhatnam akkor megkonnyebbulne a lelkem. ez is a kiserletezgetesrol szol szamomra. ha van egy ket olyan app ami meg is eri a penzet akkor arra en sem sajnalom a penzt, csak keves az ilyen. tunein radiot ha vki elkuldi nekem giftben inkabb elbringazom es odaadom a penzt budapesten belul minthogy a bankba szaladgaljak..
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #49246 üzenetére
>picasa
App vagy a netes felület? Ha app, melyik?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49249 üzenetére
Küldtem pü-t.
-
rolcsibácsi
őstag
nekem jol mukodik azis.. biztos jo telot fogtam ki
amugy semmit nem veszthetsz, max ha nem tetszik vmi vagy nemtudom, igazabol nem tudom mi hatranyod lehet belole, de akkor is visszateszed a gyarit meg a backupodat oszt kesz.. mondjuk 2nap alatt nem lehet minden jb cuccot kiprobalni, es az igaz hogy egyes dolgok bezavarhatnak hasonlo csak mondjuk mashogy kinezo appoknak. ilyenkor uninstall az egyiket es kesz. nem kell minden szart felrakni az tuti. iphoneclub.hu oldalon szinte minden nap van valami uj progi a cydiabol. olvasgasd es ha vmi otlet megtetszik akkor azt tedd fel, ne sorba az osszes appot, temat, kiegeszitot mer akkor elobb utobb meg az i4is belassul sztem..amugy a 4.3.1hez annyit hogy ma del ota van hasznalatban 100 rol most van 64 %nal. sztem ez eddig nem volt ilyen jo de lehet h placebom van
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49244 üzenetére
Még mindig nem tudok dönteni mitévő legyek jb ügyben.
Itt van pl. az SB Settings. Már többen is írták hogy nem működik tökéletesen 4.3.1 alatt.
Ez lenne az egyik nagy előnye a jb-nek úgy tudom. De miután 3,5 hónapja nem találkoztam olyan dologgal ami ne működne megfelelően, igen érzékenyen érintene, ha azt a konklúziót szűrném le, hogy amiért feltörtem a rendszert, azok a funkciók tulajdonképpen nem 100%-os biztonsággal működnek.
Megcsinálnám én akár most éjjel is, ha tudnám, hogy a mostani felhasználói élményem nem szenvedne csorbát, és csak pozitív dolgokat tapasztalnék.
De már ide is írta valaki, hogy az sb settings, hol kikapcsolja amit kell, hol nem, tehát elég rapszódikusan működik. Lehet jön belőle majd frissebb verzió, de úgy gondolom abban a júzer ikszpérienszben, amit az Apple megálmodott, ezek a bizonytalan működésű dolgok nem férnek bele.
Ami miatt szvsz. ki fogom próbálni, az csak azért lesz, hogy betekintést nyerjek a másik oldalra is, még akkor is, ha 2 nap múlva a restore mellett döntök és a jb mentességet választom.
Tényleg kíváncsi vagyok, mi az, ami ennyire megfogta azokat a felhasználókat, akik kipróbálták a jb-ket, az alap gyári állapothoz képest.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Totheground #49245 üzenetére
fontos/nem fontos- ettol meg a tobbi telo tudja. iphone es iphone kozott is ingyenes a bluetooth, de pl anyamnak hiaba van androidos teloja ha egyszer nem ert hozza, sose dugta meg gepre sem, de kepet igy nem tudunk cserelni es ez az en telom hianyossaga pedig en kihasznalom minden porcikajat.. amennyire a jb engedi, steve-et szerencsere ki tudom hagyni belole legalabb mert akkor masert is rinyalhatnek ha nem lenne jb sem..
jo telo az iphone de jb nelkul szamomra nem a legjobb lenne.manchester: a lenyeg az hogy van lehetoseg masra is nemcsak arra amit steve jonak lat.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
Elmondom, én milyen szitut tudok elképzelni. Ha valakinek kell egy kép, amit lát a telefonomon, elküldöm neki e-mailben, vagy megosztom picasan. Ha gagyi a telefonja, kénytelen lesz megvárni, míg hazaér. Ugye abban egyetértünk, hogy e-mail címe legalább annyi embernek van, mint bluetooth-os telefonja?
Fordított eset: nála van egy kép, ami nekem kell. Megkérem, hogy küldje el e-mailben. Ha nincs wifis, netes telója, valszeg a képminőség is gagyi, tehát nem kell.
Ha meg gépről tette fel, akkor fenn van neki gépen is. De egyébként meg unom már a képeket, videókat, mióta facebook meg iwiw őrület van, nem kell senkitől semmi, úgyis a pofámba nyomnak mindent, azt is, amit nem kérek.
Amúgy meg telefonra sose teszek képet, semmi értelme. Onnan kell felvinni albumokba, nem fordítva, szerintem.
"akarmennyit is de az edge a gprs stb viszik a penzt."
Oké, nekem van netcsomagom, az enyémet viheti. Tehát én bárkinek el tudom juttatni a képet, csak a fordított esettel lehet gond, amiről leírtam, nem érdekel. Küldje el otthonról, nem lehet olyan fontos.
"de az apple tanul a jb-bol"
Igen, ez így van, aláírom. Nincs is semmi bajom vele. De mint írtam, engem az zavar, hogy úgy beszélünk a JB-ről, mintha nem lehetne nélküle élni. Most leírom, én mit használok:
pushme.to, atp live, picasa, tv24, viber, skype, meebo, fn, hvg, blikk, facebook, accu weather, árfolyamok. Ez nekem mindenre elég. Hírek, netezés, voip, meg persze telefonálás. Biztos, hogy JB-vel szebb UI-t varázsolhatnék, egy-egy klikkeléssel kapcsolgathatnám a wifit, stb, de pont, hogy a tartalomszolgáltatás lenne, ami nem változna. Én meg kényelmes ember vagyok, nem szeretek kísérletezgetni, restore-olni, mert valljuk be, a JB-s progik be tudnak kavarni, ez tagadhatatlan.
-
Totheground
addikt
válasz
Nem érintős/netnélküli telóra meg roppant fontos képet küldeni, hogy aztán nézhesse 128*160 pixelen.
iPhone előtt sokáig volt olyan telefonom, amin lehetett bluetooth-on filet küldeni. Egyszer használtam, amikor nem találtam a kábelt. Többet soha. Másnak attól még lehet, hogy kell, de nekem tuti nem.Ed.: typo
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
manchester85 #49242 üzenetére
nem gondolod hogy gyenge a fantaziad ha nem tudsz elkepzelni olyan helyzetet? nem egy ember van manapsag meg mindig aki meg mndig a bluetoothos korban el. szinte minden teloban van bluetooth ezert az egy eleg univerzalis megoldas lehetne, a masik oka meg az hogy az nem hasznal netet. akarmennyit is de az edge a gprs stb viszik a penzt.. nem mindenki vesz netcsomagot foleg ha nem is erintos teloja van akkor szenvedes netezni rajta tehat meg is ertem. az apple meg kb ugy gondolja h mindenkinek iphoneja van ugyh minden happy.. en egyetertek azzal h fele olyan jo lenne jb nelkul, mert vegyuk azt h gyarilag 100%ot nyujt de jb vel kb az osszes lehetosegnek van vmi tovabbfejlesztett valtozata amit ha akarsz kihasznalsz ha nem akarsz akkor nem de legalabb van lehetoseg. androidban is jo hogy nyitott, viszont az applenek koszonjuk hogy mindent leellenoriz, es egy jol mukodo rendszert szolgaltat a jb ala is! egyebkent persze el lehet lenni nelkule is, vegulis amirol nem tudsz az nem faj. vagod?
egyebkent regebben te sem ezt mondtad volna, de az apple tanul a jb-bol igy persze egyre jobban kiszorul az hogy miert kelljen jb kelni..
amugy ezt a 2x-es dolgon ha ennyire kiakadtal en ezt ugy latom hogy dupla annyi lehetoseg van a teloban mivel 2storebol lehet toltogetni.[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz
manchester85 #49242 üzenetére
Attól, hogy kirakhatok pár infót a kezdőképernyőre és jobban belenyúlhatok a készülék rendszerébe, még nem fog kétszer annyit érni a telefon.
Irtam egy elég hosszu postot amig ezt a mondatot el nem olvastam, inkább kitörölöm, Jó Éjszakát .
-
manchester85
veterán
Megnézem én, hogy egy több megás fotót mikor küldesz te át 10 sec alatt. Az edge simán van olyan gyors, mint a bluetooth fájlküldés. Egyébként nem tudok ilyen szitut elképzelni. Szerencsére a legrosszabb esetben is mindenhol van edge, és egy linket még éppen el tudok küldeni e-mailben vagy egy azonnali üzenetküldő progin keresztül, ahol meg tudok osztani egy képet/videót.
Biztos jó a cydia store. De mondj egy olyan alkalmazást, ami kétszeresére növeli a telefon használhatóságát. A bug-os, összeakadó alkalmazások sokkal inkább jellemzőek.
Igen, nem érdekel. Nem mondom, hogy nincsenek hasznos programok, viszont nem szólnám le azt se, hogy a gyári állapotú telefon mennyivel kevesebbet ér. Baj, ha az ember megelégszik ennyivel? Nem az a baj, hogy te JB-elsz, és örülsz neki, hogy Cydiás programokat is használsz, hanem, hogy kijelentetted, hogy fele annyit ér egy gyári firmware-es iPhone. A személyre szabhatóságon kívül én olyan túl sok előnyét nem látom a JB-nek. Kezdőképernyő, témák, sbsettings, sb. Biztos jó, igen. De a tartalomfogyasztás nem itt jelenik meg, hanem ott, hogy youtube, google maps, safari böngésző, híroldalak, hír appek, magazinok. Attól, hogy kirakhatok pár infót a kezdőképernyőre és jobban belenyúlhatok a készülék rendszerébe, még nem fog kétszer annyit érni a telefon. Jelentős tartalomszolgáltatáshoz ugyanis ezzel szerintem nem jutottam. Vagy arra is van Cydiás app, hogy Angelina Jolie hálószobájába betekintést nyerhessek? Mikor a skype hívásokat még csak wifin lehetett használni, és a JB megoldást jelentett erre, akkor még azt is mondtam, hát igen, ez meggondolandó. Na de azóta ez sem akadály.
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz
manchester85 #49240 üzenetére
Most nem tudom eldönteni, hogy Te vagy épp a topik aktuális megmondó embere vagy szándékosan nem érted amit mondani akarok .
Gáz, ha mondjuk el akarok küldeni egy képet BT-n ami kb 10 sec alatt átér ? Vagy egy file-t? Vagy egy kontaktot? El tudsz képzelni olyan helyzetet ,hogy nincs 3G éppen? Akkor egyből van egy külvilágtól elszigetelt mobilod...
Ki beszélt widgetről? Épp azt mondtam, hogy a JB-vel egy jól használható készenléti képernyőt csinálhatsz magadnak.
Mi váltható ki appokkal? Szerintem neked fogalmad sincs arrol, hogy a Cydia "store"-ban mi van, elég kevés köze van a szó hagyományos értelmében vett appokhoz . (Mielött még aztmondanád, nem aztmondom ,hogy nincsenek kurva jó és hasznos appok )
Most kérdezzem meg, hogy ki mondta, hogy féltégla a készülék és tegyek szemforgatós szmájlit? Ki nem szarja le az mp3 csengőhangot? Nem attól lesz élhetőbb egy telefon ,hogy a gumimacira hiv fel a dadus.
Jailbreakeld a telefonodat és tölts el vele pár orát, hogy megnézd miket csinálhatsz vele vagy ha nem érdekel akkor legalább ne oszd róla az észt .
Szerk : Azt meg nem értem, hogy miért feltételezed, hogy én másra használom a telefont mint te, mégis mire lehetne használni, ha nem "tartalomfogyasztásra" ?
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Szerintem inkább az a gáz, hogy valaki 2011-ben még mindig remegő késztetést érez, hogy bluetooth-on fájlt küldhessen.
Persze örök téma, így nem mennék bele újból, de nem tudom megérteni, hogy egy adatátvitelre lassú technológiát mi a fenének ennyire létfontosságú használni ilyen kaliberű készülékeknél a picasa, a youtube és a többi kép- és videómegosztó korszakában.
"JB-nél nem az appokban van a lényeg, hanem minden másban"
ja, így már világos, mindent értek.
Appokkal szinte minden kiváltható, a testreszabástól eltekintve, de ezt már megbeszéltük. Egyébként a legtöbb embert nem érdeklik a widget-ek, talán egy normálisan használható készenléti képernyő kéne, de együtt tudok élni a jelenlegi helyzettel.
"Hiába van tobb százezer app, azok csak a "mit" . A "hogyan" az adott JB nélkül."
Őszintén szólva ezt nem is tudom értelmezni.
Nem baj ha te vagy bárki más JB-zik, engem nem zavar, de hogy féltéglának kijelenteni a készüléket JB nélkül, az azért kicsit durva. Mint mondtam, én főleg tartalomfogyasztásra használom a telefont, skype, hírek, böngészés, zene. Ahhoz, hogy egy mobil kétszer ennyit érjen, nem JB kell, hanem valami forradalmi találmány a telekommunikációban. A te hozzáállásodról az a véleményem, hogy már az mp3 sms hangért is hajlandó lennél jailbreakelni, vagy kijelenteni, hogy ez a telefon használhatóságát a duplájára növeli. Én meg csak szimplán leszarom ezeket a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz
manchester85 #49238 üzenetére
Arra akartam rávilágítani, hogy a JB-nél nem az appokban van a lényeg, hanem minden másban . Az androidnak igen, kétszer olyan jobb a filozófiája viszont az iOS-nek meg 2szer olyan jó a megvalósítása.
Épp, hogy nem ahhoz a tartalomszolgáltatáshoz jutsz , vagyis de, csak még jóval bővebben . Hiába van tobb százezer app, azok csak a "mit" . A "hogyan" az adott JB nélkül.
Szerk : Pl itt van a Celeste, tudsz vele file-t küldeni BT-n . 2011-ben egy okostelót szerintem gáz ,ha ezért hackelni kell (kár, hogy még igy sem tökéletes ) .
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Mikor mondtam én, hogy JB-vel nem lehet ugyanazokat az appokat használni?
Homescreen, testreszabás, ennyi. Ezzel az erővel az android is kétszer annyira jó, nem?
Értem én, hogy nagyobb szabadság, de nagyjából ugyanahhoz a tartalomszolgáltatáshoz jutsz JB nélkül is, néhány Cydia-s programtól eltekintve... Na ez nekem minden, csak nem kétszer annyi...
-
Soak
veterán
válasz
manchester85 #49236 üzenetére
Felét ! Nem appokról van szó, mert JB-vel is meg JB nélkül is ugyanaz a helyzet appok terén . Pl egy sbsettings, ami alapból nem volt benne, wifin net osztás ( ami már benne van, 2hete kb ) , homescreen meg mindenféle ilyesmi amivel élhetőbb a telefon .
Szerk : A JB-től nem lesz instabil a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Felét? Van egy rakás app az appstore-ban, híroldalak, milliónyi alkalmazás, szinte mindenre, ráadásul van egy baromi stabil eszköz az ember zsebében, tökéletesen optimalizálva élményteli internetezéssel. Mégis mi a francra használjátok ti az iPhone-t, amitől a gyári firmware-es csak a felét éri? Én netezek, skype-olok, msn-ezek, webböngészek, híreket olvasok. A tieteken kétszer ennyit lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz
rolcsibácsi #49209 üzenetére
Set as new iphone-t nyomtál? Én azt vettem észre, hogy mintha a 100ból hamar csökkenne viszont középen meg jobban tartja magát . Most 4 óra használattal (játék, letöltés, net, gps kicsit ) 40% ... Szertinem 4.2.1-el több lenne, de lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, még fel teszem ugyis este egy akksi kezelő appal, az eddig jól működött, holnap eldől milyen lett.
szerk : nekem sbsettings kicsit bugzik 4.3.1 , ha pl kikapcsolom a 3G-t nem kapcsolja vissza, csak ha airplanebe teszem meg vissza, többször is akár, wifinél is csinált ilyet, de csak párszor, nem mindig .
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
Nem értem miért nem jó a JB ? Cydiaban kurva sok hasznos app (nem is egészen app) van meg
jóárasítva tudsz appokat szedni. E mellett mi a negativuma? Ha esetleg meg is vennék mindent amit használok akkor is feltörném mert sokkal jobban élhető a teló tőle . Szerintem JB nélkül felét érné az egész iphoneosdi . -
Skinee
csendes tag
fizetős alkalmazás sincs ami tud küldeni push üzenetet kiválasztott foci meccseken ha gól van pl?
nagy foci fan vagyok jól jönne egy ilyen
-
samgar
őstag
[link]
Erre valaki? Állandó hibaüzenetet kapok a telepítés végén és nem csak a frissítésnél, hanem bármilyen program telepítésnél. Reggel még működött, azóta nem nem csináltam semmit rajta -
norbesz74
aktív tag
válasz
manchester85 #49229 üzenetére
Kérdezet asszem, de ezt én nem tudhatom.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
BossBoss #49191 üzenetére
milyen gondokrol hallottal az sbsettings-el kapcsolatban??
nekem semmi gondom nem volt vele eddig egyik softon sem.. 4.3.1en is tokeletes. sztem erdemes mindig felrakni az ujabbakat hisz hibakat is javitanak benne, ha meg esetleg vmi hibaja lenne egy ujabb szoftnak mint anno 3g-knel a 4es szoft belassulasa akkor mi lehet? visszarakod a regebbit oszt kesz.. -
snooze
veterán
erre senki nem tud választ?
[link][ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz
rolcsibácsi #49223 üzenetére
Korábban, ezen a gépen nem, elfelejtettem
Köszi a helpet most felraktam már a Jailbreaket is....
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #49219 üzenetére
ja szerinted..
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #49211 üzenetére
Pár kiegészítéssel??? Kilencven %-a megvalósult az iOs 4-el.
-
daneel92
tag
sziasztok!
feltettem ios 4.3.1-es jailbreaket, és cdyiából akarom letölteni az sbsettingset, csak amikor az installra kattintok, kiírja, hogy "the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed". ez azért lehet, mert 4.3.1 van rajta? (tudtommal ez a téma nem szabályellenes, mivel önmagában a jailbreak és a cydia használata nem minősül törvénybeütközőnek. ha mégis, akkor bocsi) -
Zin
őstag
Akarok egy ien keszuleket vasarolni.Hol erdemes?
-
BossBoss
őstag
válasz
pingwin92 #49210 üzenetére
Nem is ertem miert vita tema meg mindig ez JB tema. Sokkal tobb elonye van, mint hatranya es ha nem kell, barmikor torolheto. Sokan megis ugy beszelnek errol a dologrol mintha borton jarna erne es megvetik azokat a felhasznalokat akik elnek a JB adta lehetosegekkel. Persze nem kell azonnal az appok lopasara gondolni.A JB szamtalan beallitasi lehetoseget biztosit, amitol bizony a draga apple megfosztott minket. Legalabb is en ugy erzem. Ha mar ennyi penzt aldozok egy termekre bizony szeretnem en alakitani es ugy hasznalni adott rendszert ahogy szeretnem, persze mindezt ugy, hogy tudom bizony a redszer erre kepes is lenne, ha nem lenne korlatozva. Amikor megvasaroltam kompromisszumot kotottem a redszert illetoen de tudtam, hogy van lehetoseg a belenyulni a rendszerbe a JB-nek koszonhetoen. Hulye lennek nem kihasznalni ha mar egyszer adott a lehetseges. Aki meg bunozesnek es helytelennek iteli meg a JB letet es hasznalatat az meg bologasson csak Steve bacsinak. Hiszen megmondta , hogy nem a telefon hibas, juzer fogja rosszul a keszuleket...
-
hemaka
nagyúr
válasz
BossBoss #49208 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
iPhone4 4.3.1 van jailbreakelve redsnow által, SBsettings, appsync, openSSH, installous van telepítve Cydia-ból.
Eddig semmi fagyást, akadozást nem tapasztaltam. GSM/3G/wifi/GPS/push működik.
Akku üzemidejéről nem tudok nyilatkozni, mert nem szoktam figyelni.Zjunior: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Srácok...
Iphone 4 T-mobile
4.2.1 ről Sima Update 4.3.1-re semmi Jailbreak csak Update...Restore Firmware után 1013-al elszáll Recovery-be megy...
3x Próbáltam!
Valami ötlet?
-
pingwin92
aktív tag
Aki fél a JB-től az olvassa el ezt: [link] és gondolja át újra. Sztem megéri...
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #49207 üzenetére
a megfelelo oldalakon minden eleg egyertelmuen le van irva, telleg nemertem miert nyafog mindenki beragadt recovery-k meg egyeb baromsagok miatt.. brutal
amugy feltettem a 4.3.1et i4re, redsnowval jb-ztem es tokeletes rajta minden. az akku kb del ota 8szazalekot ment le. telepitgettem a cydias cuccaimat 3g-n keresztul, emaileztem parat, 1-2telo volt, kis imo(facebook, msn) maskor nem birta ilyen jol sztem az akku
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
gratulalok az olyanoknak akik kurvara nem ertenek a jb-hez aztan panaszkodnak agyba fobe, masokat meg ezert riasztanak el. en nem tudom mit tudnak egyesek csinalni vele hogy nem megy ez vagy az... sztem jb nelkul is panaszkodna itt egy ket balf@sz..
veszteni semmit nem lehet vele max kiegesziteni par dologgal aminek alapbol benne kene lennie..
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
sziasztok!
bluetooth-al csak a headsettek kapcsolodnak semmilyen más eszköz nem,mint pl.a külsö gps vevö?[ Szerkesztve ]
-
1. hsz-ba vmi hozzáértő beírhatná a JB-vel kapcsolatos ismereteket, ami ha nem is hivatalos, de az Apple által többé-kevésbé elfogadott... hogyismondjamcsak... kiegészítés. Én is kerestem, hogy mit nyerek, mit vesztek vele, de elég vegyes a kép, egyelőre nem tudom, mit nyernék JB-vel, igaz, nem is nagyon kerestem a dologra, mivel teljesen elégedett vagyok a gyári állapotú telóval.
-
crwn
senior tag
válasz
vadászcsiga #49201 üzenetére
Én is annyiszor kacérkodtam már a jb-vel, le is töltöttem mindent hozzá, meg infókat, hogy mit hogy kell, de tényleg egyre több a hibajelentések számosságának "tömege", mint a mérleg másik serpenyőjében lévő a hasznos cydiás appok súlya...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- R.I.P. Aláírások
- Nyomtató topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...