Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
dionaea
őstag
sziasztok nekem 4.0 sw van fent 3g n. elég lassű így. Vissza rakhatok egy másik sw t ha igen mennyivel lesz gyorsabb és mennyi lesz a változás használatban? Ami fent van ilyenkor eltünik és csupasz telefon lesz? a beállitások elvesznek? Hogy kell vissza rakni a régi sw t ?eddig nokiáztam 4 napja van iphone om. elég fura nekem egyenlőre. ez az itunes dolog főleg.
Az hogy csengőhangot ilyen "bonyolultan" lehet felrakni elég kemény.
tudtok olyan progit ,amin beállithatom hogy netről max 100mb adatforgalom lehet többet ne engedjen? nokián volt ilyen és nagyon hasznos volt.

-
adnoctum18
senior tag
Mi ez a perzsa krixkrax a mondat végén?

Más:
Kipróbáltam a térerő eldobós dolgot, 3GS-en, simán eldobta ez is, de azt hozzá kell tennem, hogy alapvetően gyenge itt a térerő a nyugati határ mellett, és azt is, hogy a Nokia E51-em is pontosan ugyanúgy offline lett, mikor jobban rámarkoltam.
Sőt néha spontán is.

Egyszóval nálam 2-ből 2 a térerő eldobás arány.
-
Csapi007
veterán
válasz
Markusz King
üzenetére
Hy
Nehéz lehett volna Googlbe beírni ezt: How To Change iPhone SMS Tones, nekem is majdnem leszakadt a kezem...
Hívásátirányítás ablak kikapcsolására meg szfion source-ban van egy csomag, logo/callfw fix néven. -
-
a000
őstag
válasz
Markusz King
üzenetére
NEm mert itt nem tema.
Call forwarding-al sokaknak baja van, mintha valaki azt irta volna, hogy azt is jb utan le lehet tiltani. Erdekes nekem nincs ez az ablak.
-
a000
őstag
válasz
Markusz King
üzenetére
Ign jb utan.
-
Markusz King
tag
Üdv!
Lehet valahogy egyedi sms értesítő hangot is feltölteni?
Köszi!
-
adnoctum18
senior tag
-
a000
őstag
Ha még nem volt. Sztivi stílusa:[link]
-
Polllen
félisten
válasz
D@niel
üzenetére
Én a helyedben kimásolnám a users/felhasználó/appdata/roaming-ból az apple computer mappát, win reinstall, itunes telepítés és visszamásol...így a lib-ben tárolt adatokat vissza tudod szinkronizálni a telóra...
Nem tudok linux alatt működő itunes-ról...
Apropó, valaki próbálta már az új openSUSE-vel az iphone szinkronizálást? Állítólag támogatja...

-
D@niel
addikt
Na, most segítsen valaki...
Ott keződdik a dolog, hogy laptopomon a win7 befuccsolt, kvázi nem indul. Szerencsére anno raktam rá egy linuxot a win mellé
Egy másik gépen winxp, iTunes-al tegnap frissíteni akartam iOS 4.0.1-re, ugye nem engedte. Ma ezen a gépen letöltöttem máshonnan az iOS-t. Elindítom iTunes-t, shift + restore-al rakom rá, előtte nyomtam neki egy backupot.
Feltakta, de ugye mobilon se zene, se kép, se kontaktok nincs rajta...Mivel ezen a gépen nincs rajta a cuccaim, restore from backup is felesleges.
Valszeg backupot nem kelett volna nyomnom.A saját laptopomon hogy tudnám linux alatt elérni a backupom, ill. futtatni az iTunes-t, hogy vissza rakjon minden adatom?
-
Doresz
tag
válasz
D@niel
üzenetére
pont erről beszéltünk tegnap. FecoGee sem tudta leszedni, és mondtam, hogy a vírusirtó lehet az okozója. Tegnap frissítettem én is, és elsőre nem engedte leszedni időtúllépés miatt, aztán kinyomtam az ESETet és utána már jó volt. iTunes support fórumon írták valahol, hogy ez is lehet megoldás erre a hibára, frissítés idejére kikapcsolni a vírusirtót/tűzfalat.
-
ent
őstag
Ha vkinek van macje és ideje, PÜ-ben segítséget kérnék egy downgrade-hez ios4 ről 3.1.2 re.
-
D@niel
addikt
Linuxról fel lehet nyomni 4.0.1-et iPhone-ra?
Mr.Grincs: Jatívás csak annyi, hogy pontosabb a térerő kijelző. iPhone 4-nél vették észre, hogy pontatlan a képlete az algoritmus kiszámolónak, ezt javították most.
Jut eszembe: tegnap iTunes-ból letöltöttem, a végén kiírta, hogy nins netkapcsolat, hiba, stb. Láttam másoknál is volt ilyen problem, kérdezném, hogy most már gond nélkül rá lehet húzni a mobilra?
-
Mr.Grincs
veterán
Elvileg most pakolja fel az itunes a 4.01 et...Milyn javítások, újdonságok lesznek vagy vannak benne?
-
-
jacis
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
Jó lett volna màr most hozzájutni....
Kicsit furcsálom, hogy már ez a 4. széria és még most sem sikerűlt darabszámilag úgy felkészűlni, hogy mindenki megtudja venni aki akarja.
Kiváncsi leszek rá hogy mennyiért adja majd a T ill. hogy el lehet-e majd hozni részletre is. Lejárt a két év hűségem és szeretném újabb két év aláírásával elhozni. -
Nem biztos, hogy mi kapunk még abból a szériából. Elvégre, akinek cserélték, mert visszavitte, olyat adtak, ami már nem produkálja a jelenséget. Bár, a sajtótájékoztatón azt mondták, szept. 30ig adnak ingyen tokot, addigra fogy el a raktárkészlet (viszont ez is érdekes, nem úgy volt, hogy már most sincs sehol raktáron?
).
Mindegy, remélem, mi már a jó szériából kapunk (bár engem a mostani sem zavar, nagyobb a füstje, mint a lángja a hibának szvsz). -
Szerintem nem. Tudom, hogy mondta a "Steve" de attól még csak a tényeket látom. Hogy nincs elég, meg hogy az angol oldalon is 2 hete folyamatosan azt írja az Apple, hogy 3 hét múlva szállítják, ha most megrendeled...
Most látom a cikket: [link] A plusz 17 országban, ahol július 30tól kezdik értékesíteni a mobilt, mi nem vagyunk benne.
-
eos30d
aktív tag
válasz
balazs0102
üzenetére
Lehet hogy ügyes masina, de nekem pont a fém keret, a vastagsága, meg a kinézete fogott meg. És egy ilyen kínai hatású "ingyenműanyag" elégé ront az összképen, füleg a vastagságon, és még sorolhatnám... de legalább megmarad az erő
. Az állagmegóvás meg pont olyan mint az új kocsid ülésére huzatot rax hogy majd a leendő tulaj akinek eladod, gyönyörködjön a gyári ülések színében.... 
-
a000
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nálam teljesen ok, de csak pdf-et raktam rá.
-
balazs0102
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
nekem pattintós műanyag hátlap van....na modnom a gs-en én is kipróbálom..asztalról felveszem 4 csík.....alul felül bemarkoltam....lement 3 csíkra.....4mp. után felugrott 5 csíkra

...
kicsit túl van ez lihegve....van már egy oylan érzésem hg a konkurencia meg a média felfújja....na majd kiderül ha lesz egy sajátom

-
adnoctum18
senior tag
Nálatok is fagy az Ibooks 3gs-en, mint a szemét?
Calibre-vel dobtam át pár html ebookot epubba, de élvezhetetlen...
Lehet, hogy PDF-be fogom megpróbálni legközelebb.
Backup kérdésem még mindig aktuális!

-
Csabee.
nagyúr
Most nézem hogy a jelenlegi 3G-s iphone-om is ha marokra fogom a térerő drasztikusan csökken, akkor meg nem tudom mi ez a nagy pattogás a 4-es iphonenál

-
Jojo5
őstag
Mi ez az újabb komponens ? lehet erről tudni valami konkrétat ?

-
törölt tag
Srácok!
Egy kérdés... Iphone 3gs-em újra cserélte t-mobile gari idő alatt, és amikor megkaptam egy aktivált 4.0 software volt rajt, viszont régi iboot van rajt... nekem valahogy lehetséges a downgrade? ssh értelem szerint mivel új nincs lementve? így nekem is várnom kell sokat? ha nem részletesen valaki elmondaná hogy kell? sehogy nem tudok down-olni, és custom se megy fel rá...
köszi!
-
plus44
veterán
Külön oldal neki? Nem kicsit paraszt..[link]
-
Csabee.
nagyúr
Ma kipróbáltam az 1.6-os Navigont és most jobbnak tűnik egyenlőre mint az iGo
-
Prof01
veterán
válasz
balazs0102
üzenetére
Semmit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ice!?: van
-
D@niel
addikt
válasz
balazs0102
üzenetére
Térerő story: 3GS-en is lehet prezentálni. sőt, samsung sgh e370-el is megvolt most, itt 2 csík ment le csak, bár ezzel most nem mondhattam valami nagyot...

Én az új Touch-ra leszek kíváncsi: azt mondják hardverben megegyezik az iPhone 4-el. Mondjuk komoly lenne mp3 lejátszó retina display-el, 5mpixel, ill. előlapi kamerával. Szerintem az utolsó 2 meg lesz benne, meg kell lennie benne.
-
Ice!?
őstag
a 2g-ben van gyro?
-
Kashim
őstag
Igazából most már bármilyen tokot ingyen adnak, nem csak bumpert, de tény hogy ez is sovány vigasz és eléggé elb...ták ezt az egészet. Az elején kellett volna gyorsan lereagálni nem hülyíteni a vásárlókat. Elég nagyot esett a szememben az Apple és főleg Jobs a történtek után...
-
a000
őstag
Jeee adnak ingyért egy bumper-t!!! Aztadurva, ez már megoldás.

-
adnoctum18
senior tag
Backup kimentésére van valami elegánsabb módszer a kimásolósnál?
Valami program esetleg?
-
Prof01
veterán
Elég gáz amit az apple csinál. Hivatalosan nem ismeri be, hogy tervezési hibás az antenna, helyette ad egy bumper-t mellé, így nem kell visszahívni a 3 millió telót.

Ez a 4.0.1-ás frissítés meg egy vicc.
"The iOS 4.0.1 Software Update improves the formula to determine how many bars of signal strength to display on iPhone 4, iPhone 3GS, and iPhone 3G. The real signal strength remains the same, but the bars on iPhone will indicate it more precisely." OMG
-
trobi28
addikt
Kicsit tul van lihegve ez a térerő probléma.
Most látom hogy a Touch-omhoz hozzá sem értem és nullás a térerő
-
Helioport
csendes tag
Firefox szinkronizációs szoftver az APP STORE-ban!
Firefox Home néven kell keresni, további instrukciók a szoftverben.
-
Bagan
aktív tag
Hi!
Ha van elérhető Wifi a közelben és az ájfonom csatlakozva van rá, akkor automatikusan azzal generálja az adatforgalmat, nem pedig az előfizetői kártyával? -
tikshow
addikt
válasz
plus44
üzenetére
annyira szánalmás, hogy megmagyarázza, hogy ez nem szar, mert más telón is van... ki büdös picsát érdekli az, hogy más telón is van, ha nekem ez kell(mondjuk nem, de mindegy) akkor működjön már rendesen...
az ingyen tokért azért kapnak piros pontot...akit érdekel az itt tudja követni
-
FecoGee
őstag
Popup ablak nekem sincs.
Felment, és gyorsabb. Semmi akadás az effektekben, holott néha eddig beszaggatott. Leglátványosabban az e-mailek olvasásánál jelentkezett a szaggatás effekt, ez is eltűnt
.Térerőt pedig erősebbnek jelzi mint eddig

-
plus44
veterán
Na megy már a parasztvakítás a konferancián...

-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy már unjátok az ilyen jellegű kérdéseket, de mik a legfőbb különbségek a 2G és a 3G között?
Erősen gondolkozom egy 2G vásárlásán.
Valami típus hiba, vagy ilyesmi, amik miatt hanyagoljam inkább?Köszi, üdv.

-
Csabee.
nagyúr
Ezt a retkes hívásátirányítás popup ablakot kitudta már törölni valaki?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azon másabbak az illesztések mint az eddigi iphone-okon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)