- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
zack
nagyúr
-
rolcsibácsi
őstag
valami teamviewer-hez hasonló progi van ami ingyenes? ez sajnos mikor bezárom akkor feljön egy hülye ablak hogy ez egy ingyenes verzió és csak otthoni használatra jogosult.. tök jó így filmet nézni, tök értelmetlen. megvan a teljes verzió is és azzal nem csinál ilyet, de csak van valami normális ingyenes progi erre. hogy távolról tudjam irányítani a gépet.. (akár úgy is hogy nem egy wifin vannak a telóval hanem mondjuk 3g-n keresztül..) sajnos az airmouse pro csomószor szar és nem találja a szervert, pedig az appstoreból van meg..
bringázáshoz kellene még vmi ingyenes cucc. a mapmyride-ot használtam eddig, de vmi olyasmi kéne ami a végén kiírja a részletes statisztikámat, nemcsak az útvonalat mutatja térképen hanem hogy mikor mennyivel mentem, mennyi volt a max és az átlag sebességem, eltelt idő stb.. ez csak menet közben írja ki ezeket de ha végig bambulnám elég hamar lemerülne szegény.. (vmi akku forradalom jól jönne már..)
-
goodwill
tag
hy,
szerintem szépen lassan elolvasva teljesen érthető, de ha nem:
1. vásárlás előtt állok, egy wave2-t néztem ki, de aztán jött a hír hogy gombért-kavicsért tudok venni a vodánál I3GS 8Gb-t. Ez felborította a tervet.2. mivel egyik platformot sem ismerem, ezért végigolvastam a hsz-eket és elég vegyesek voltak, azaz:
- ájfon fórumon sok frissítés utáni zűr, eltűnő app-ok, nem induló sw-k, letöltések, stb.
- androidon ha valaki nem kvázi-programozó, (azaz ősember mint én) akkor lehetnek gondjai a beállításokkal, stb.3. ezek után kérdeztem meg hogy ájfon tájékán milyen progik bugosak, mi a különbség androidtól és stb...
segítséget kérnék, hogy eldöntsem, harcoljak e ájfonnal vagy androiddal, vagy aki már használt mindkettőt az mit mond róla. (nem hekkelek semmit, nem akarok négymagos procit beletenni, nem akarok androbadát buherálni, stb.)
jött is komment, meg is köszöntem, igyekszem pontosan és érthetően fogalmazni. bocs ha nem megy.
-
zack
nagyúr
Nem feltétlen azzal van a bajom, hogy elfogult, bár attól mert i4 fan, még lehetne kicsit objektívebb a teszt kedvéért. Vagy akkor maradjon meg az ajnározós szinten, de akkor ne teszteljen. Ez a kissebbik gond, de az ember annyira fanatikus, hogy szerintem bárkinek képes lenne nekimenni az iPhone védelmében. Persze lehet fikázni a Galaxy S-t, mert sok a hiányossága, de köztudott hogy baromi jó főzött ROM-ok vannak rá, amikkel nem akad, és sokkal gyorsabb. Ritka az a vásárlóréteg, aki a Galaxy S-t választja, és úgy használja ahogy megvette. Míg i4-nél a sok sznob telekürtölné a médiát hogy akad, meg lassú és tele van buggal, mivel itt a nagy többség ahogy megveszi úgy használja (kb. 10% jailbreakeli), és a tudása felét se használja ki, mert az a lényeg hogy lássák a kávézóban, étteremben, és bárhol, hogy i4-et használ. Tény és való hogy jelenleg a legjobb okostelefon, sosem hittem volna hogy ennyire minőségi is lehet valami a mai világban, de az Apple az i4-el bebizonyította hogy bár felárért, de meg lehet csinálni azt, ami 10-ből 9 embernek bejönne, és esetleg tényleg csak pénztárca kérdése ki veszi meg és ki nem.
Handrás már évek óta eufólikus állapotban van az iPhone-tól, és szinte mindig elfogult, maga a stílus amit képvisel, nem feltétlen olyan, ami egy tesztelőnek az előnyére válik.
Mit fog csinálni, ha jön egy iPhone verő modell ? Számüzeti magát Szent Ilona szigetére?
Már pedig sanszos, hogy az i5 megjelenéséig még nagy tüzijáték lesz a felső kategóriában a Tegra procis okostelók jövetelével, és nem kizárt hogy lesz amelyik pofán suhintja az i4-et. Lehet hogy nem, mert az optimalizáláson sok minden múlik, de kíváncsi lennék Handrás hogy vetne össze egy bizonyítottan jobb okostelót az i4-el. Mert bár az i4 egy kerek egészet alkot, miért ne sikerülhetne ez másoknak is jobb hardverrel és specifikációkkal? Szóval 1 szó mint 100, számomra "bicskanyitogató" stílusban adja elő magát az általam linkelt tesztben, még ha sok mindenben igaza is van. Minden amit mond és véleményez, úgy formálja, hogy kihallatszik belőle hogy nem akar pozitív dolgot megjegyezni az i4-el szemben álló telefonról. Itt van az alapvető gond Handrással. -
JamesHun
addikt
mondom én hogy van előtte valami
0.facebook.comA fényképek és egyéb külső linkek külön kattintás és figyelmeztetés után érhetők el, amelyek után az aktuális díjcsomagodnak megfelelően adatforgalmi díj fizetendő.
de te melyik progit használod?
mert szerintem a standard appstore ból letölthető a sima facebook.com ra megy és nem a 0. os címre -
Everman
addikt
Azért az más, ha pár ügyes hacker ezt megoldja stikában és más egy CES szintű kiállításon ilyesmivel demózni.
Ami érdekes, hogy a kijelző szemmel láthatóan 1024x600-as felbontású, így "kilóg" a kép jobb oldalt, de a fejléc kijelzőszélességű, vagyis nem egy iPad screnshoot.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest