- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
a logmein ignitionra gondolsz? az rohadt draga. vmi ingyenes kene. a teamviewer is jo lenne de az ingyenes verzional ha kilepek az appbol akkor feljon az az ablak hogy ez egy ingyenes verzio volt.. a full verzioval semmi bajom belole, csak gondoltam ennek is van vmi free verzioja.. ami normalis megoldas.
nem kizarolag videot szoktam iranyitani, ugy unblock a gepet kene. jo lenne vmi remote egér is de az airmouse pro a legjobb sztem csak sokszor nem talalja a gepen levo szervert, pedig semmit nem allitok rajta. egyszer jo egyszer nem.. vlct nem csipazom.. nagy felbontasu mkv filmek szaggatnak mint allat. lehet a gepem szar de a media player classicnal nincs semmi baj veluk- nincs annal jobb.. -
zack
nagyúr
Nekem már ez a verzió van fent egy ideje, és ezzel vannak a gondjaim.
Jorus:
Nincsen itt semmilyen pálfordulás.
Először leírtam az első benyomásaimat, amik ténylegesen pozitívak voltak. Most sem mondom még egyértelműen, hogy szar a jb, de nagy valószínűséggel 4.3.2 Untethered után, ha marad a mostani állapot, nem fogok küzdeni a jailbreakkel, mert jelen pillanatban pont azt a részét "öli meg", ami egyébként csúcsmodellé teszi az összes telefon között.
-
zack
nagyúr
Lehet alapból is darabosabb egy picit, de nekem a jb-től rosszabb lett.
A kijelző lekapcsolás se működik jb óta 100% megbízhatósággal, van hogy szövegbevitel alatt le ill. átkapcsol a kijelző bill. zárba.
Megvárom míg kijön a 4.3.2 untethered, azt mindenképpen felrakom azokkal a Cydiás progikkal amik mindenképpen kelleni fognak, aztán tesztelem, hogy milyen.
Ha nem lesz jó, akkor lehet teszek még egy próbát az untethered 4.2.1-el, és végül egy restore, és ennyi volt a jailbreakes pályafutásom. -
StLui
veterán
Ezt így nem tudom miből lehet kitalálni, nem függ attól, hogy mennyit használom mondjuk a skype-ot? Vagy elég telepíteni és 30 perc ugrott, ez fura lenne? Mondjuk én 2-2,5 naponta töltöm, nem nagyon érint a 30 perc, azért elég sok skype-os kapcsolatom van akit nem hiszem, hogy rá vennék, hogy mindenféle egyéb-be regisztráljanak miattam.
-
csyo
senior tag
koszi a választ.
kicsit láma vagyok, mert sosem volt ilyenem,
- mi a kulombség a verzioszamok kozt... 4.21, meg hasonlok?
- melyik nem frissitheto ingyenesen az apple oladlán? (és melyik igen?)
- programokért fizetnem kell, van hogy van ez?
- mind wifis? (azaz ahol van wifi ott nem kell az elofizus netemet használnom)
Hogy is van ez? Mikor mire fizetek pluszban?
-
Enjoy
addikt
Nem igazán értem, mi is a kérdésed
A lényeg, hogy az iOS Customization különüljön el a szakmai topiktól.
Aki régóta benne van az iOS témában, annak amúgy is csak arról szól javarészt ez a topik, hogy a zöldfülűeknek segít, s leír mindent ezerszerÉn meg ezektől a hsz-ektől mentes GUI topikot akarok nézegetni, ahol elleshetem, ki hogyan szabta testre a springboard-ját, milyen témát, ikonokat használ. Egyes képfájlokat merre talál az ember az iOS fájlrendszerében...stb
SZERK: Igen, természetesen a JB maradna itt, én is így gondoltam, Sry, ha félreérthetően magyaráztam!
Kommy: Find my iPhone szolgáltatás az ingyenes véglegesen iPhone 4 tulajoknak, többi szolgáltatás viszont csak 60napig próba gyanánt. Progiba be tudod írni a korábbi acc-odat, de az apple id-s címedet is elfogadja, ha jól tudom.
-
blunt
aktív tag
-
blunt
aktív tag
neha bugos, mint ahogy ezt icecave is irta, nekem altalaban egy respring utan jo szokott lenni, de ez valtozo
maradunk egyelore fehernel. Az passzol mindenhez szerintem. [link]
ha a heten ugy alakul, hogy osszeall minden, akkor lehet felteszem, hogy toltogessek az emberek...
d-boy : koszi!
icecave: igen, tok igazatok van! visszaraktam a regit! lehet kap egy gradient-szeruseget, mint az appstore ikon!
-
blunt
aktív tag
itt az eredeti, amire gondoltam anno: home blank
itt pedig a javitott home screen =) jobb lenne, ha nem lenne voroses?
-
blunt
aktív tag
Soak : igen. igy nezett ki 4.3.1 elott :
Kommy : mindjart ranezek ujra, csak egy uj dialert probalok beapplikalni
uj dialer :
-
Kommy
veterán
Eddig úgy lehettett, hoyg átírtam a verziószámot 4.2-re, de most nekem felment rendesen minden nélkül. Amúgy az Action menü miatt nem települ.
Verziószám átírása: ifile-al /system /Library/CoreServices/ itt a SystemVersion.plist fájlt megnyitod Property list Viewer-el, majd a ProdictVersion-t átírod 4.2.1-re, elmented és újraindítod a telefont, felrakod a celestet és kész is. Ha gondolod visszaírhatod 4.3.1-re miután a celestet felraktad.
-
zack
nagyúr
Passz. Én nem használom. Csak közöltem mint infót.
Mindenki:
3x használt Belkin FastFit eladó 4,5k-ért. Minőségi, jó cucc, gondom nincs vele, de úgy megszoktam a BT füles használatot, hogy nincs türelmem hozzászokni ehhez az új kiegészítőhöz. Marad a jól bevált módszer.
Felteszem apróba is, tehát aki igényt tart rá, jelezze mielőbb! -
blunt
aktív tag
megneztem koszi. Hat nem rossz, de nekem leginkabb emailre kene. 4 account van ami folyamatosan hasznalatba van veve es rohadt idegesito, hogy allandoan lepkednem kell visszafele hogy megnezzem mikor melyikbe jott epp a level. Szoval erre kene egy notification, hogy 1 v 2 sor a kijelzon megjelenik a levelbol, ha ranyomok, akkor meg az inboxba visz. En nem talaltam ilyet egyelore, de ha ti tudtok, osszatok meg az infot legyszi.
Koszi!
ui: bocs az ekezetek hianyaert =)
-
zack
nagyúr
Ha a szoftban lenne valami, nálam is kellene jelentkeznie és mindenki fröcsögne mert 30% az baromi nagy különbség. Délelőtt vettem le a töltőről 9.30-kor és most van 76% az akksi. Nem játszottam vele, de volt minimum 15-20p pofázás, a push az folyamatos, és még a fényerőt is feljebb toltam, mert ma sokat nyomkodtam napon (ez kb. csúszka szerint 80% fényerő lehet, ami eddig 60% környéke volt).
Szóval javaslom csinálj egy restore-t, és nézd meg jb nélkül. Hátha ott kavar be valami.
Pl. egy 4.3.1-el nem teljesen kompatibilis progi, aminek akár lehetnek ilyen mellékhatásai is. -
Nem nyomtam, és javult az akksi idő, de mivel kb. 3 napot használtam a 4.2.1-gyel, és utána upgrade-eltem, az is bejátszik, hogy az akksi nem esett át az előírt 3-4 teljes feltöltési cikluson, és csak később érte el a teljes kapacitását. Egyébként most már majdnem másfél napot bír a kezdeti 24 óra helyett, ugyanolyan intenzitású használat mellett.
-
rolcsibácsi
őstag
szerintem sem
norbesz nemvagom mit hadovalsz igazabol. x8persze h szar hisz alap vagy kozepkategorianak szamit. anyamnak is az van, neki jo az boven, telo meg sms-re hasznalja (amugy nem tetszik neki csak karacsonyra kapta). de az nem epp az android csucsa
nekem nem sokat volt kezemben android, magaval a rendszerrel semmi bajom nem volt de a market nagyon gyenge. a hardver ugyanaz, kamera jobb amugy az i4ben. gps is, annyit mondtam hogy ha nem apple lenne az iphone akkor is ez kene mert a legjobb kell.
miert kell ezen elgondolkozni? ha fenykepezot akarnek akkor azt vennek, de minek ha ez a telos minoseg is megfelel arra hogy a gepen nezegessem es eszembe juttassak az emlekeimet. azert annyira nem csinalnak ezek szar kepet, de nem vagom ez hogy jott ide.
en azt mondtam hogy ha sgs-en lenne appstore meg market akkor tokmindegy h a hatuljan milyen markajel van. -
norbesz74
aktív tag
Szerintem is, de SGS srácok ezt ellenzik. Én meg azt mondom nekem is tetszik SGS kijelzője csak a rendszerrel nem vagyok megelégedve. Az ára meg annyit ér amenyit adnak érte. Személyem szerint a kijelző miatt se ér 140000ft egy sgs. kamerát kapok HD set 24000ft ért és még leis pipálja gyerekek gondolkozatok el ezzen.
-
norbesz74
aktív tag
Tudod van a steve bácsi Aki nem bologat rá az hackeli, mert nem ért vele egyet. Ezért amcsiba nem tiltott, de itt tiltják. Akkor kérdezem magyar honban sajnos nem demokrácia van, hanem liba rizmus van. Amcsiba nem hülye emberek élnek, de sajnos itt igen. Amcsit nem lehet korlátozni, de magyarokat igen. Sorolhatnám, de ezt manchika nem értené meg.
-
manchester85
veterán
Megnézem én, hogy egy több megás fotót mikor küldesz te át 10 sec alatt. Az edge simán van olyan gyors, mint a bluetooth fájlküldés. Egyébként nem tudok ilyen szitut elképzelni. Szerencsére a legrosszabb esetben is mindenhol van edge, és egy linket még éppen el tudok küldeni e-mailben vagy egy azonnali üzenetküldő progin keresztül, ahol meg tudok osztani egy képet/videót.
Biztos jó a cydia store. De mondj egy olyan alkalmazást, ami kétszeresére növeli a telefon használhatóságát. A bug-os, összeakadó alkalmazások sokkal inkább jellemzőek.
Igen, nem érdekel. Nem mondom, hogy nincsenek hasznos programok, viszont nem szólnám le azt se, hogy a gyári állapotú telefon mennyivel kevesebbet ér. Baj, ha az ember megelégszik ennyivel? Nem az a baj, hogy te JB-elsz, és örülsz neki, hogy Cydiás programokat is használsz, hanem, hogy kijelentetted, hogy fele annyit ér egy gyári firmware-es iPhone. A személyre szabhatóságon kívül én olyan túl sok előnyét nem látom a JB-nek. Kezdőképernyő, témák, sbsettings, sb. Biztos jó, igen. De a tartalomfogyasztás nem itt jelenik meg, hanem ott, hogy youtube, google maps, safari böngésző, híroldalak, hír appek, magazinok. Attól, hogy kirakhatok pár infót a kezdőképernyőre és jobban belenyúlhatok a készülék rendszerébe, még nem fog kétszer annyit érni a telefon. Jelentős tartalomszolgáltatáshoz ugyanis ezzel szerintem nem jutottam. Vagy arra is van Cydiás app, hogy Angelina Jolie hálószobájába betekintést nyerhessek? Mikor a skype hívásokat még csak wifin lehetett használni, és a JB megoldást jelentett erre, akkor még azt is mondtam, hát igen, ez meggondolandó. Na de azóta ez sem akadály.
-
manchester85
veterán
Szerintem inkább az a gáz, hogy valaki 2011-ben még mindig remegő késztetést érez, hogy bluetooth-on fájlt küldhessen.
Persze örök téma, így nem mennék bele újból, de nem tudom megérteni, hogy egy adatátvitelre lassú technológiát mi a fenének ennyire létfontosságú használni ilyen kaliberű készülékeknél a picasa, a youtube és a többi kép- és videómegosztó korszakában.
"JB-nél nem az appokban van a lényeg, hanem minden másban"
ja, így már világos, mindent értek.
Appokkal szinte minden kiváltható, a testreszabástól eltekintve, de ezt már megbeszéltük. Egyébként a legtöbb embert nem érdeklik a widget-ek, talán egy normálisan használható készenléti képernyő kéne, de együtt tudok élni a jelenlegi helyzettel.
"Hiába van tobb százezer app, azok csak a "mit" . A "hogyan" az adott JB nélkül."
Őszintén szólva ezt nem is tudom értelmezni.
Nem baj ha te vagy bárki más JB-zik, engem nem zavar, de hogy féltéglának kijelenteni a készüléket JB nélkül, az azért kicsit durva. Mint mondtam, én főleg tartalomfogyasztásra használom a telefont, skype, hírek, böngészés, zene. Ahhoz, hogy egy mobil kétszer ennyit érjen, nem JB kell, hanem valami forradalmi találmány a telekommunikációban. A te hozzáállásodról az a véleményem, hogy már az mp3 sms hangért is hajlandó lennél jailbreakelni, vagy kijelenteni, hogy ez a telefon használhatóságát a duplájára növeli. Én meg csak szimplán leszarom ezeket a dolgokat.
-
manchester85
veterán
Mikor mondtam én, hogy JB-vel nem lehet ugyanazokat az appokat használni?
Homescreen, testreszabás, ennyi. Ezzel az erővel az android is kétszer annyira jó, nem?
Értem én, hogy nagyobb szabadság, de nagyjából ugyanahhoz a tartalomszolgáltatáshoz jutsz JB nélkül is, néhány Cydia-s programtól eltekintve... Na ez nekem minden, csak nem kétszer annyi...
-
manchester85
veterán
Felét? Van egy rakás app az appstore-ban, híroldalak, milliónyi alkalmazás, szinte mindenre, ráadásul van egy baromi stabil eszköz az ember zsebében, tökéletesen optimalizálva élményteli internetezéssel. Mégis mi a francra használjátok ti az iPhone-t, amitől a gyári firmware-es csak a felét éri? Én netezek, skype-olok, msn-ezek, webböngészek, híreket olvasok. A tieteken kétszer ennyit lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest