Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Nocsesz1
senior tag
Létezik hang rögzítő progi ami a kihangosított telefon beszélgetést legalább rögzíti? Nagyon kellene.
-
Kashim
őstag
válasz
waukesha #50397 üzenetére
Na akkor aztán végképp nem értem. Ha App Store-ból letöltesz valamit, kapásból kidob home screen-re ahol megjelenik a program ikonja és elindul a csík mutatva hol tart a letöltés+telepítés. Innen tovább már hova lépsz ki? Egyébként ha ilyenkor rányomsz az ikonra még le is tudod szünetelni, ezt teszi netszakadáskor is.
-
Kashim
őstag
-
waukesha
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy iphone szakértö,de azért kicsit röhejes,hogy ha pl valami progit szedek le,akkor nem lehet futtatni a háttérbe,meg ha megszakad a letöltés lehet elölröl kezdeni,vagy csak én bénázok valamit?Ez kicsit-nagyon csalodás nekem! -
alebog
csendes tag
-
manchester85
veterán
válasz
Stalker-2572 #50389 üzenetére
Rakd rá a 3.1.3-at.
-
Stalker-2572
veterán
Hi!
Mostanában iszonyat lassú lett a telefonom (sima 3G) nem tudom miért. Újra indítást követően is pl ha megnyitom a térképes software-t hosszú másodpercek telnek el, amikor elkezdem beütni a keresendő hely kezdőbetűit. Mit tehetnék ellene?
Stalker-2572 -
JamesHun
addikt
válasz
kisbandima #50371 üzenetére
már csak az a kérdés, hogy a vodásoknak ami van ingyen igo az is frissítve lesz-e Primo ra
Jó lenne mert primot jobban szerettem mint a simát -
konzol01
csendes tag
Hello, nemtudna valaki segiteni, hogy tudom levenni a szolgáltató kijelzést? JB iPhone 2G előre is köszi!
-
Oracle
senior tag
Hi
Nincs valami rém egyszerű emlékeztető app, annyit kéne csak tudnia hogy beírom a szöveget és hozzá egy időpontot amikor riaszt és kiírja a szöveget a képernyőre. Sokat keresgéltem de csak olyanokat találtam mint kb a gyári naptár, hogy nem lehet megadni pontosan mikor riasszon csak hogy 5perccel előtte stb.. és lehetőleg addig riasszon még lenem nyugtázom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50369 üzenetére
Melyik az eredeti és hogy kerül oda hamis host file? Nekem valami gs.apple.com van benne.
-
FecoGee
őstag
Komolyan mondom 3.1.3 volt a legjobb firmware a 3gs-emre... Semmi laggolás, hosszabb üzemidő, csinálta a dolgát. Visszasírom
-
Liudvikas
tag
elég buta problémám akadt, adott egy T-s iPhone 3g, pár napja leejtettem, és nem ismeri fel a SIM-kártyát(No SIM), valószínüleg kilazult, de az a gond, hogy a SIM-tálca se nyílik. esetleg valaki ötlet? már nem garanciás kb. fél éve
-
chevyfan
tag
válasz
rolcsibácsi #50376 üzenetére
tényleg ingyenes sz@rral csináltam... de sikerült a neten megoldani
[link] -
FecoGee
őstag
3GS-en a 4.3.2 sokszor laggol... no jb.
-
chevyfan
tag
Üdv!
Miért vágja le az mp3 csengőhangok felét, ha m4r-re konvertálom?
-
kisbandima
tag
Bocsi, hogy nem az előző hozzászólásomhoz írom, de lejárt a szerkesztési idő.
Az iGO primo megjelenésével kapcsolatban pontosítanák egy kicsit, mert rosszul emlékeztem és a frissítések nem néhány nap alatt, hanem az elkövetkező két-három hét alatt lesznek elérhetőek ("no, all the apps will be released in the next two-three weeks").
-
_adaml21_
őstag
4.3.2-re én is kíváncsi lennék, mennyire oldja meg a mikrolag problémát, cydiás progik mennek e rajta redesen (főként a Call Counter 3 lenne lényeges), illetve akksi (bár azt láttam itt elég sok mindenki meg van elégedve vele)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
vadászcsiga #50366 üzenetére
Restoret nyomtam. Ezek a hibák akkor jönnek elő ha nem az eredeti hosts file van a helyén.. Ugyh nekem volt ilyen de annyit csináltam h kitoroltem majd restart a pc-n és annyi, felment a 4.3.2 aztán jb redsnowval.
-
kisbandima
tag
válasz
Solar_Wind #50361 üzenetére
Igen, minden verzió meg fogja kapni. A napokban folyamatosan fog jönni a frissítés az összes verzióhoz. A meglévő tulajok ingyen frissíthetnek az iGO primo-ra.
Itt pedig megtaláljátok, hogy mit tud a primo: iGO primo
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sirarcheer #50365 üzenetére
Igo és Sygic Aura tökéletesen megy belvárosban is.
Akkor meg van a megoldás Zacknak, Installous megnyit stb.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #50364 üzenetére
A 3194-es hibát amit a szifon ír hogy oldottad meg vagy elő sem jött?
-
sirarcheer
senior tag
Szia!
Apple már meg is oldotta ezt a nyomon követést:
Apple position log.vadaszcsiga:
Nekem csak a Navigon zavarodik össze. Igo és Sygic Aura tökéletesen megy belvárosban is.Solar Wind:
Primo mivel tud majd többet?[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Jelentem a 4.3.2jb vell eddig semmi bajom. Jó az akksi ideje, nem laggol.
Ami fent van: syncronicity, springtomize, simpleplayer, installous, sbsettings- tok jó az az új téma amit beletettek- én használom a 3G ki- bekapcsolasra főleg meg a futó progik egyszerre kinyomasara ugyh számomra van értelmeja és meg a bigify is felkerült és nagyon bejön. Ikonokat lehet vele meretezni és forgatni bármilyen dolesszogben.
-
Kashim
őstag
Muhaha, végre frissült a Death Race normálisabb irányítással.
-
snooze
veterán
sziasztok!
meg szeretném venni a bt stack gps progit,de sajna nincs paypal-os fizetési modom..valami más lehetöség?köszi! -
vadászcsiga
félisten
-
zack
nagyúr
válasz
Solar_Wind #50353 üzenetére
Hát...80 EUR-ért nem olcsó. Főleg úgy hogy van sima iGO Magyarország térképpel 15 EUR-ért.
Azt el is felejtettem mondani, hogy múlt hét szombaton nekem is gond volt a GPS + Navigon-nal. Irtózatos késésben volt, pedig autóban ültem, és nem mentünk nagy tempóval (Budapest Déli Pu. és környéke). Olyan mintha az akadás és a lag erre is kihatna.
Hasonló gondom eddig nem volt. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Nocsesz1 #50354 üzenetére
Jb kell hozzá Cydia - NoLockScreen
-
Nocsesz1
senior tag
Van lehetőség hogy töltés közben ne kapcsolja be a képernyőzárat?
-
Solar_Wind
senior tag
-
válasz
Csabee. #50351 üzenetére
Nos, inkább úgy mondanám, hogy 18-19 órával többet bír.
Persze nem labor körülmények között végeztem a felmérést, de az tény, hogy 4.3.1-gyel 1 nap készenlét mellett 3-4 óra néhány perc használat után 5-6% körül volt az akksi. A szokásaimon nem változtattam, tehát céges e-mail, gmail exchange beállítva, PUSH-ra, FB, emilezés, böngészés, napi ~1,5 óra beszélgetés, 15-20 SMS, BKV menetrend, időjárás csekkolás, stb, tehát nem kímélem, és most meg így áll:
-
Csabee.
nagyúr
válasz
utgyuru #50349 üzenetére
Üdv!
Ha amerikai t-s akkor itthon nem tudod használni, csak akkor ha esetleg az amerikai t-nél kifüggetleníted (+ pénzért)Jorus: köszi az info-t
Bár azt kétlem hogy kétszer tovább bírná az akku, szerintem van a dologba valami "placebo' is
de lehet tovább bírja valamennyivel.
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Sosem használtam iPhone-t, csak egy gyors kérdésem lenne: egy USA-ban vásárolt, T-mobile-os iPhone-t itthon lehet használni? (Persze T-s kártyával gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
iPhone4 ios 4.3.1 -es szoft van rajta, és a jelenség az hogy beszélgetés közben elnémul, majd megszakad a kapcsolat... Mi lehet a gond? Érdekes jelenség mert egyszerre lett véve a t-nél több iphone4 és csak ez csinálja ... ez garanciális vagy szoftverhiba?Jorus melyik os-t használod amivel ennyit bír?
[ Szerkesztve ]
-
menyko
tag
válasz
goodwill #50344 üzenetére
manuálisan is visszaállíthatod a névjegyeidet sajnos ehhez jb szükséges + OpenSSH csomag.
\private\var\mobile\Library\AddressBook\
Itt két fájl található, az egyik maga a névjegyzék-adatbázis: AddressBook.sqlitedb, míg a másik, az AddressBookImages.sqlitedb csak az egyes névjegyekhez rendelt képeket tartalmazza. Ezeket kimásolod, majd frissítés után visszarakod őket, jogokra figyelj.Egyébként másnak sem megy a T Műsorújság ?
Üdv.
-
goodwill
tag
hy,
800 névjegy helyreállításához az outlooknál jobb megoldás nincs? olyan macera az is hogy borzalom, kb annyi idő mint i4-en (valami táblázatosabb)
rászinkronizálta a yahoomat is és a kontaktok között van most kb 1200 mailcím is... ehh...
-
persil
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50338 üzenetére
Nem tudom, hogy jelenleg melyik a legfrissebb, amit tud törni, de 4.0.2-ig 100%.
Próbáltam 3ason, 3gs-en és jelenleg 4esen is ezzel vagyok jailbreakel-elve.Szerintem, ha nem feltétlenül fontos a legfrissebb os, akkor mindenképp jobb megoldás, mint a gép előtt ülős, gomb nyomogatós mókolgatások, amikhez össze-vissza vannak neten jó/rossz leírások
-
persil
nagyúr
válasz
Totheground #50337 üzenetére
A stealth-et egyáltalán nem ismerem, de szerintem az invisi-nél már jobb választás lehet egy iVisor. Megmondom miért. A shield átlátszó, tehát, ha már van karcod, akkor az marad is, csak a továbbiaktól véd a fólia. A Visor viszont fekete ott, ahol a telód is, így az esetleges meglévő karcokat elfedi és megvéd az újabbaktól.
Asszem árban kb ott van, mint a shield.
-
fazr
senior tag
Egy ilyen ér valamit ujjlenyomat és tűző nap ellen?
-
vadászcsiga
félisten
Aki még nem vette meg a TuneIn radio-t ne is tegye mert már van ingyenes verziója is ha jól látom csak abban különbözik hogy reklámcsíkos.
Persil: a jailbrakeme.com jó ötlet de hogy a 4.0.1 a legfrissebb amit feltör az gáz. Egyébként probáltad már működik?
-
Totheground
addikt
Sok utánolvasgatás után sem lettem biztos (itt is visszakerestem) szóval megkérdezem, hátha
Invisishield vagy Stealthguard? -
persil
nagyúr
válasz
vadászcsiga #50319 üzenetére
Igazából nem használom, észrevettem a hibajelenséget, párszor töltöttem vele, de én sem erőltetem, sejtettem, hogy több feszről lehet szó, vagy ilyesmi.
-
trobi28
addikt
Nálam alap az SBSettings,3.1.... óta Használom különböző iphone-okon (3G,3GS) de nem tapasztaltam ilyen hibát igaz most is 4.01-es FW-n vagyok.
Ezért nem jo neki ugrani mindjárt a frissitésnek ha kijön.
Én megszivtam ezt Androidon azota nagyon nehezen beszélem magam rá,van egy jól működő készülékem,amugy sincs időm rá hogy állandóan herbeküljem,nekem fontosabb az hogy mindig tegye a dolgát amikor kell,EZÉRT VETTEM IPOHONET!!! -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #50331 üzenetére
Talán ha Saurik megoldja a problémát újra megpróbálom.
-
vadászcsiga
félisten
Na ki hogy áll 4.3.2 jailbreakelésével? Úgy látom nem túl népszerű ez a verzió, én jól el vagyok vele bár nincs jb. Elgondolkoztam rajta hogy unalmamban mégegyszer belevágok de semmi kedvem ezekhez a 4 jegyű hibaüzenetekhez meg recoveryben ragadásokhoz meg hogy kétségbeesetten túrjam a netet megoldás után. A 4.3.1-et az első ijesztő jb-zés után még 2x ismételtem mert nem tetszett az eredmény azok már könnyen mentek mint az ágyba vizelés de aztán feltettem a legújabb fw-t most meg ahogy írtam nincs kedvem a pöcsöléshez.
-
tothm
őstag
Hello!
Van arra lehetoseg, hogy tudjak netezni, ha van egy iphone 3g-m, net elofizuval, es egy wifis Ipaden szeretnek netezni! Nincs valami otletetek?
Koszi -
cigam
titán
A basband verzióját hol lehet +nézni? About menüben van olyan hogy modem verzió Kb ez hasonlít rá legjobban.
Az mekkora gáz, ha 3G-n az 5x-et lecserélem 6.x-re? -
Pink Floyd
csendes tag
Nagyon jó az új 4.3.2-es szoftver!!!! Előtte 4.2.1 volt jailbreakelve, most már nincs jailbreak!!! Előtte 2 napot bírt az akksi, most a 4.3.2-n 13 óra készenlét és 2.5 óra használat mellett 93%-on áll az akksi!!!!
-
kiss94
csendes tag
Helosztok. Iphone 3g-re probálnék rárakni 4.2.1-et de midig 1015-ös hibát ir ki :S tinyumbrellával probálom kiszedni de ugyanugy visszaesik recovery módba :S Egy cfw-vel felbirtam rakni de az tartalmaz multitaskot meg hátteret ami nekem nem kell és egy szüz 4.2.1-et szeretnék felrakni :/ Valakinek valami 5lete hogy miért nem jön ki recoveryből?
-
Kartács
aktív tag
válasz
Solar_Wind #50315 üzenetére
Na fasza netről megy csak xD szívás... köszi azért jónak tűnik majd 1x kipróbálom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
persil #50294 üzenetére
Én 4-eshez vettem utángyártottat 1200 forintért. Amikor töltöm, akkor konkrétan nem lehet a telót használni, mert vagy működik az érintő, vagy nem, vagy össze-vissza érzékel.
Itt olvastam valakitől hogy ezzel nem teszel jót a telefonodnak, több feszkót kap vagy valami ilyesmi azért nem működik a kijelző.
-
sziller
csendes tag
válasz
Solar_Wind #50315 üzenetére
most raktam fel a dropboxot... még nem próbáltam ki, de elvileg akkor amit ezzel másolsz át azt is belementi a programba?
-
sziller
csendes tag
válasz
Kartács #50314 üzenetére
Sehogy, de elvileg, ha nem módosítasz a tartalmakon akkor csak ellenőrzi, hogy minden megvan-e és nem másolgat. Ha minden szinkronizálás ilyen sokáig tart akkor valószínűleg van egy olyan program a telefonon amibe betallóztál valami nagyobb file-t és arról csinál backupot, pl nekem az volt a gondom, mikor felraktam a VLC playert, hogy a benne lévő több giga filmet programként érzékelte a gép és nem csak szinkronizálta hanem lementette a backupba mint a program beállítást.
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom belőni (iPhone 3Gs) hogy ha csak 1-2 képet akarok feltölteni a telóra gépről akkor ne szinkronizálja az egész (7-8Gb-nyi) hóbelebancot?
Kicsit fárasztó 5-10percet várni minden alkalommal míg végezKöszi
[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
sziller
csendes tag
válasz
Pink Floyd #50285 üzenetére
Nekem frissítés után nem, hogy megmaradt minden, de még a futó alkalmazásokat is úgy hagyta ahogy voltak, elvileg, ha nem buheráltál a telefonnal semmit, akkor minden megmarad.
kérdés bárkihez: hogyan rakok be manuálisan képeket albumborítónak? és hogyan oldom meg, hogy ha leszedek egy játékot vagy programot akkor a mentéseit vagy a beállításait ne törölje (vagyis inkább mentse a gépre)?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
Puby25 #50305 üzenetére
Én is megtaláltam a megoldást. Letöröltem a picsába.
Most érdekes módon kevesebb a lag, és mintha kevésbé lenne "visszafogva" a teló. Ha marad is a jb, SBSettings nem fog kelleni. Érdekes, amióta nincs fent beton stabil a WiFi.
Egyébként a legfrissebb verzió volt fent.
Ennyit nekem nem ér.[ Szerkesztve ]
-
salesman
őstag
Segítséget kérnék!
3G/8 JB 3.0 Cydiából SBS settingset frissítettem egy órája.
Restart springbord után csak forog körbe a kis fehér kör, nem tudom kikapcsolni, újraindítani.
Mit csináljak?Köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga #50287 üzenetére
Ez persze csak JB-nél szükséges, gondolom. Én egyik frissítésnél sem csináltam semmi mást, csak katt a felbukkanó ablakra, hogy igen, frissíteni szeretném az iOS-t, és annyi, és természetesen megmaradt a telón minden adat, beállítás, stb.
-
Ombi5
őstag
Tudtok olyan progit ami nyomon koveti az ember mozgasat es lehet nezni kozben PC-n,vagy esetleg logolja is?
Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...