Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #49244 üzenetére
Még mindig nem tudok dönteni mitévő legyek jb ügyben.
Itt van pl. az SB Settings. Már többen is írták hogy nem működik tökéletesen 4.3.1 alatt.
Ez lenne az egyik nagy előnye a jb-nek úgy tudom. De miután 3,5 hónapja nem találkoztam olyan dologgal ami ne működne megfelelően, igen érzékenyen érintene, ha azt a konklúziót szűrném le, hogy amiért feltörtem a rendszert, azok a funkciók tulajdonképpen nem 100%-os biztonsággal működnek.
Megcsinálnám én akár most éjjel is, ha tudnám, hogy a mostani felhasználói élményem nem szenvedne csorbát, és csak pozitív dolgokat tapasztalnék.
De már ide is írta valaki, hogy az sb settings, hol kikapcsolja amit kell, hol nem, tehát elég rapszódikusan működik. Lehet jön belőle majd frissebb verzió, de úgy gondolom abban a júzer ikszpérienszben, amit az Apple megálmodott, ezek a bizonytalan működésű dolgok nem férnek bele.
Ami miatt szvsz. ki fogom próbálni, az csak azért lesz, hogy betekintést nyerjek a másik oldalra is, még akkor is, ha 2 nap múlva a restore mellett döntök és a jb mentességet választom.
Tényleg kíváncsi vagyok, mi az, ami ennyire megfogta azokat a felhasználókat, akik kipróbálták a jb-ket, az alap gyári állapothoz képest.[ Szerkesztve ]