Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gardaai

senior tag

válasz Fritz Teufel #310888 üzenetére

Ezt megtaláltam, de sajnos nem az a beállítás mint amit keresek. :(

Nem értem, hogy régebbi modell, frissebb iOS és mégis üres ahol az újabb modell, de régebbi iOS tele van beállítással..
    Nem találtam listát, hogy milyen készülékek szerepelnek mint "parental control" kompatibilis eszköz.
    Egy szülő, ha a gyerek iPhone-t kap, nem tudja akármilyen készülékkel felügyelni ami éppen a fiókban van és bőven megbízható rendszert futtat?? Ő is vegyen egy új modellt, ha nem szereti az iOS-t és csak erre lenne használva?

Onnan indult az egész, hogy iPad Air iOS 12.5-tel nem volt ott a beállítás (üres mint a fotón), folyton engedélyt kért a szülőktől mindenért, de ugye senkinek nincs iPhone csak ez az otthon fetrengő 10 éves tablet. Gondoltuk a fiókban van egy iPhone 7 az megkapta még az iOS 15.8.1 rendszert, az csak-csak, ha lefrissítjük. Életre keltettük egy bontott akkuval, de a beállítás ugyanúgy üres ahogy a fotó is mutatja. iPhone Xr iOS 15.0.2-el meg lát minden beállítást.

Nem vagyok túl jártas az Apple hibák bejelentésében, de ezt nem lehetne jelenti valahol? Ha hülyeség is, adnék neki egy próbát, de nem akarok rossz helyen kopogtatni.

↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák