Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz Max_218 #289539 üzenetére

    Én a helyedben vennék egy Xs/Xs Max-ot vagy sérülten iPhone 11 is van már tök jó áron és barátkoznék a rendszerrel. Persze bele lehet ugrani a mély vízbe, ami általában anyagilag bukó lesz, hacsak nem nagyon jó áron jutsz hozzá az új telefonhoz.
    Használtnál pedig buksz 5-10e. Ft-ot ha mégsem jönne be. De ha jó áron megcsípsz egy sérült 11-est, helyrerakod, még keresel is rajta.
    Persze ez csak egy ötlet, 10/9 esetben ugrás van, nem pedig ismerkedés és valaki hozzájut jó áron egy "megpróbáltam, nem jött be" iPhone-hoz. :D

    Nem lesz egyszerű átszokni, bár a Xiaomi nem olyan sokrétű mint egy Samsung, hogy annyira fájdalmas lenne elengedni a funkcionalitást, szóval lehet még csak nem is lesz vészes.

    Én mindkettőt használok, jó párszor megpróbáltam teljesen átállni, de nem tudtam. Viszont így kettővel, jó néha-néha beugrani az iOS-be is, mert amúgy szeretem csak számomra "buta". :)

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák