Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz87 #157917 üzenetére
Ha fájlból importálod az eseményeket a Saját naptárba, amit egyébként is szinkronizálsz a telefonnal, ott szerintem látni fogod azonnal.
Én azt gyanítom, hogy vagy nincs importálva a naptáradba az új, vagy esetleg a telefonon nincs beállítva, hogy az újonnan felvett naptárat is szinkronizálja.A naptárak közül is ki kell jelölnöd az iOS Naptár app-jában, hogy pontosan melyikeket szeretnéd megjeleníteni és szinkronizálni. Ahogy azt képpel illusztrálták nem sokkal előttem, azt is érdemes ellenőrizned.
Kíváncsi vagyok, mi a hiba oka.
-
szekra
addikt
válasz
Gabesz87 #157917 üzenetére
Kicsit zavaros most nekem, de: google naptárat felejtsd el, settings, calendar, accounts -->icloud-on belül kapcsold le calendars-ról ez az első (ha icloud naptárt nem használod). Gmail accountban értelemszerűen meg pipa be.
Illetve itt csekkold le a fiókod, hogy be van-e állítva a naptár szinkronizálást, telefonon meg ezt nézd meg gyári mail appon belül:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest