Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    Jézusom, mi kerekedett a "csengőhang problémából".. :DD

    Na akkor, hogy tiszta legyen, még egyszer:
    először is nem csengőhang kell, rosszul írtam, hanem ébresztési hangnak szeretnék beállítani egy mp3 hangfájlt.. Pontosabban nem én. Nem warez basszus, álljunk már le, tényleg mi köze a telómnak/Applenek ahhoz, milyet hangot akarok jelzésnek beállítani?? Kizárólag vásárolni lehet? Egy régi felvett rövid zenerészletről van szó, amit a párom szeretne ébresztési hangnak, mert ahhoz van kedve. És tényleg vicc, hogy ez ennyire bonyolult legyen. Nincs macbookja, csak iphone. De akkor majd az én macbookomról megoldjuk, ha nincs más.

    Az eredeti felvetésem az, hogy hogyan lehet beimportálni bármilyen mp3-at a Zene app-ba, ha a fájlt üzenetben, Airdroppon, e-mailben stb. kapom? Mert nem találom a megoldást. Le tudom menteni valahová, ezt felajánlja, de pl nem tudom, hová menti, mert azt már nem mutatja.. :D Azért na, aki szerint ez oké, arra nem tudom, mit mondjak. Mert ha az Apple arra kényszerít ezzel a (Think different) logikával, hogy mindent VEGYEK MEG, azért sima disznóság. Ráadásul ezt tuti nem veszed meg sehol, semmilyen online áruházban. :)

    Ja, a lényeg, hogy a hangok kiválasztásánál (Ébresztő app!) van ilyen opció, hogy dalok, dal kiválasztása és ugrik a Zene appba, na onnan szeretném, ha máshogy nem lehet. Ezért kéne az import opció. :) Másrészt nálam ez az mp3 ott van a csengőhangoknál is, pedig valami rém egyszerűen került be anno, csak már nem tudom, hogyan, ezt keressük.

    Nem ideológiai vitát akarok gerjeszteni, álljatok le, csak egy kérdés, van-e erre megoldás.
    Ahogyan itt feljebb is írják, régebben a fórum a segítésre alakult, arra használtuk, most meg csak az arctalan fröcsögés megy. Jézusom... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák