- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
-
zzola
titán
válasz
Párduc #332339 üzenetére
Ez nem jó hír.
Én DFU módban feltolnám a legfrissebb iOS-t, esetleg ki lehetne próbálni másik szolgáltató kártyával, + egy hálózati beállítások visszaállítását.
Ha ezek sem segítenek és garis, akkor szerviz. DFU előtt eSIM eltávolít és mindent tessék lementeni, ha szükséges. -
vadkörte
addikt
válasz
Párduc #330327 üzenetére
18.1-el lettem 11 nappal ezelőtt egy 16Pro-val iPhone user, a 18.2-re frissítve a legszembetűnőbb változás, hogy a rendszer app-ok törölhetőek és a felület minimális változása ami szerintem nem olyan drámai mint ahogy egyes ős iOS fan-ok (ők ha lehetne még az első iPhoneOS-t használnák?) leírják. A használhatóságot szerintem egyáltalán nem befolyásolja. MacOS vonalon a Monterey/Ventura, vagy Win vonalon a Win7/Win8 közötti váltás sokkal drámaibb volt.
Telepedés után volt pár kisebb döccenő, de pár nap alatt belakta magát. Drámai akkuzabálással sem találkoztam. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Párduc #330315 üzenetére
Mennyi ideje használod az adott kártyát?
Egy idősebb kártya okozhat ilyet. Hibás működésre hivatkozva a szolgáltató cserélni fogja (a Telekom biztosan, van róla tapasztalatom, a többit nem tudom).
Ha nem öreg a kártya, akkor vedd ki, finoman töröld meg és mehet vissza. -
despitz
csendes tag
válasz
Párduc #329640 üzenetére
Felhivod oket a 06 80 983 435 szamon vagy az Apple Support nevu alkalmazasban inditasz egy beszelgetest. Elmondod mi a problema, utana kerni fogja engedelyezd tavdiagnosztikat Privacy&Security > Analytics & Improvements > Analytics Data opcional. Nekem beszelgetes kezdesetol a vegeig 15 perc volt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Párduc #329577 üzenetére
06 80 983 435
felhívod, elmondod, hogy mi a gondod és megkapsz minden választ. Távolról, külön telepítés nélkül be tudnak lépni, ha engedélyezed (erre emlékszem). -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Párduc #328722 üzenetére
Sajnos, “távgyógyítás” keretein belül ennél tovább nem tudunk menni.
Nincs kép az akkumulátor statisztikádról, nem tudjuk, mennyi és milyen App van nálad, ez kb olyan, mintha a szerelőnek annyit mondasz, hogy “nem indul az autó”, szegény nem fog tudni mit kezdeni ennyi információval. Van üzemanyag? Áramot kap? Stb. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Párduc #328701 üzenetére
Ahogy Astery is írta: csatolj képet, képeket az akkumulátor menüből.
Beragadt alkalmazás? Gyenge hálózati jel, párhuzamosan aktív 4 vagy 5G mobil internet mellett? Folyamatos 5G keresés „5G BE” üzemmód mellett, olyan helyen, ahol nincs is 5G?Több oka is lehet, amit információk hiányában csak tippelni lehetséges.
-
havri1
félisten
válasz
Párduc #328283 üzenetére
Semmi fókusz nem aktív, minden alapon van?
A kijelzőfrissítés szofveres, igazából azt se tudom 90/120/144hz-es a pro kijelzője, mivel teljesen automatikusan vezérli, nincs manuális beállítás mint droidon. Csak eszembe jutott, mert néztem egy tesztet, amin a rendszer az akku miatt néha annyira visszaveszi (pl menüb en itt ott), hogy láthatóan laggol a szemnek. (Pl az akku kímélő mód tuti fix 60 vagy alatta van, mert iszonyat látványosan lassú a scroll is.) -
havri1
félisten
válasz
Párduc #328276 üzenetére
Milyen készülék?
XR en 77%-os akkuval, FR után nem tapasztaltam ilyen dolgot, 18.1 van fent.
15P-n 18.2 beta 2 vagy 3 van fent, ott sem jelentkezik.
Kíváncsi vagyok mi okozza. Érdemes lenne egy full tiszta rendszer alatt is tesztelni, ha minden kötél szakad, mert elképzelhető, hogy valami külső app akasztja meg.Akksi milyen állapotban van? Max teljesítményt támogatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest