- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeGexx
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #57913 üzenetére
Csak azért feltételeztem, hogy nem okoz gondot mert ugye ha csak a felsőt takarja (az a hideg fényű?) azt is egy kicsit, a két vaku miatt úgyse látszik a különbség. Amúgy most kipróbáltam, az 5-nek letakartam a vakujának a felét nem átlátszó anyaggal és nem vettem észre különbséget, de lehet vak vagyok már hozzá. Vagy ez csak számot tevő, ha átlátszó anyag van ott?
-
Onderon
senior tag
-
Smile8822
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #57799 üzenetére
Értem köszönöm!
De azt akkor sem értem hogy ha szolgáltatónál veszek ott egy árba van használtan meg annyiért adják az 5s t mintha újat vennék sőt van aki többért adja használtan mint ami az új ára, azzal az erővel adhatnák az i5 öt is annyiért mint az 5s t mivel újan egy árban mennek. Csak annyi hogy ez most jött ki, hát ez elég gáz
De azért köszönöm -
Szami32
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #57711 üzenetére
Bizony, hogy lehet... ez a durva benne. Pénteken még működött, automatikusan csatlakozott a céges, egyetemi és otthoni wifire is. Szombattól meg már semmire (nem ejtettem le, nem frissítettem). Ma reggel mérgemben leszedtem róla a vpn alkalmazást és a céges levelezést is, akkor visszajött egyik pillanatról a másikra, de mire újra ránéztem (kb. félóra), már nem volt a wifin, és azóta sem hajlandó működni. A wifit tudom kapcsolni (kék/szürke). Most bekapcsoltam ismét, de el se kezd keresni... :-(
-
Onderon
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #57655 üzenetére
Igen, 5 ujjlenyomatot képes megjegyezni az 5S, így akár 5 különböző ember ujjlenyomatával is feloldhatod a telód vagy a te 5 különböző ujjaddal is
"na most ha tegyük fel a barátnőm illetve az én ujjamat felváltva érzékeltetjük a beállítás alatt, ez működik utána mindkettőnknél?"
Ez így nem fog működni, de külön-külön meg tudjátok jegyeztetni vele az ujjlenyomataitok és úgy elfogadja mindkettőt onnantól -
privacy99
senior tag
-
blck1
tag
válasz
B-L-A-C-K #57391 üzenetére
ez lenne az ésszerű, remélem mi hamarabb kijavítják ezt a "hibát", persze megvan ennek az előnye is, mármint a layer-szerű megoldás, de nincs kedvem minden szerkesztett képet emailben elküldenem magamnak.. amikor kemény 25kbyte/s feltöltésem van falunet Invitellel
egyébként nem értem a HDRnél megoldották ezt, akkor az effektekkel miért nem lehet ugyanezt?
programozási zsákutca?! -
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #57380 üzenetére
Én sem értem hogy miért szürke, simán lehetne fekete. De ez a legkevesebb. Kezdek odalenni hogy 1 hónapja egy Nokia 6020.as telefont használok. Napi legalább 2-3 órát utazok, és kivagyok attól hogy nem tudok sem zenét hallgatni, sem pedig netezni. Sajnos a régi i4-em túl korán adtam el. Nem gondoltam volna hogy csak okt végére ér el hozzánk az 5S.
iPad-et meg ugye hiába vinném magammal, netezni azon sem tudnék, mert nem tudom min megosztani a netet rá.
-
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #57206 üzenetére
Na ja. 75k-ért már vállalható áron van, ilyen díjcsomagba. Én meg megszívtam, úgy látszik a sors mégis úgy akarja hogy ne ezüst hanem szürke legyen a telóm
.
Éjjel ugye ezüstöt megrendeltem, reggel jut eszembe hogy basszus, azóta új személyim van, és mi van ha az alapján adja csak oda a telefont a futár. Felhívom T-t, közlik hogy így van. Ezért le kellett mondani a rendelésemet, meg kellett várni amíg törlődik a rendszerből, majd újra megrendelni. Természetesen már de. nem volt ezüst, de szerencsére szürke még igen. Hát ez van, mindenesetre hétfőn hozza a futár.
Ezt a tokot vásároltam meg ma hozzá. A telefont csak amiatt kell az elejével előre becsúsztatni, hogy ugyebár lehessen hallani ha hív valaki? Mert ugye a hangszóró az alján van. Vagy van valami más technikai oka neki? [link]
-
-
M@te
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #57342 üzenetére
én viberen néztem be ezt nemrég. csináltam egy képet majd egy részét levágtam elmentettem és viberen a már vágott képet elküldtem valakinek, de amikor visszanéztem a saját üzenetemet ott a teljes képet jelenítette meg és azt is küldte el.
pedig a vágottból nem csinál olyat hogy új képet ment el és az eredetit is megtartja. szóval az sem lehet hogy rosszat küldtem el
-
Onderon
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #57306 üzenetére
így van, nem kellene mozognia a háttérnek és az animáció sem kellene legyen. (7.0.3)
Tweetbot témához: én már írtam is nekik email-t, hogy mára már eljutottunk odáig, hogy a microsoft is rájött, nem kérhet el minden új operációs rendszerért vagy update-ért teljes árat. nem az új app árával van a gond, hanem azzal, hogy megvettem az előzőt, akkor ezt is vegyem meg, aztán majd jövőre kijön a 4 azt is? ennyi erővel kérjenek éves díjat az app használatáért.
TakeIt: sajnos egyikben sem. Középszintű csomagoknál nagyon drága a telefon, alig olcsóbb, mint függetlenül. Magasabb csomagoknál pedig az előfizetési díj magas.
Most beszéltem T-mobile ügyfélszolgálattal, a Next S-ben benne van már a VoIP beszélgetés tiltás.
-
agabe
addikt
válasz
B-L-A-C-K #57295 üzenetére
faxa ... ez már android szint
(#57285) Szecsy:
én is azt vettem észre, hogy javult az akksi idő, főként a standby -ban ... 8-9 óra alatt esett 1%-ot az akksi akkor amikor egyáltalán nem volt használva este (persze mindent kilőttem a háttérből), de 3G, wifi bekapcsolva email, fb, viber, whatsapp push üzenetek jöttek (egyik app sem futott, de a jelzés akkor is megjön), szóval úgy látom ebben van javulás. -
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #57266 üzenetére
Valószinű sikerül levinnem 45 (kis szerencsével 40) + függetlenitésre. Jó a tárgyalókészségem, bizom benne, hogy most is beválik.
(#57265) M@te -> 1-3 nap alatt fut át a rendszeren? Vagy a telefonon? Egyelőre nem vágom még ezeket a részleteket, de különösebben nem baj, mert pont, hogy csak részletek. Hivatalos megoldást szeretnék, ha van rá mód, ez tutter.
(#57268) kaszassz -> Köszi neked is az infót, ez még jobb adat a tárgyalási alapomhoz. De most már elkezdek utánanézni hivatalos úton is.
-
erdoke
titán
válasz
B-L-A-C-K #57206 üzenetére
60-ért vettem tavaly a 64 GB-os i5-öt ugyanebben a tarifa kategóriában...
A térhelyhez: telefonon nekem lényegesen többre van szükségem a fényképezés/videózás miatt, mint iPaden. Odafigyeléssel elférnék a 32-es szifonon, de a 64-es kényelmes igazán. A 16-os nagyon kevés, a 8-as csak rossz vicc.
-
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #57203 üzenetére
ikon 200 LTE csomagba vettem 199 950 ft-ért. Megérte kivárni ezt az 1 hónapot. Tudom hogy nevetségesen drága még így is, mert ha 30k-t rádobok akkor vehettem volna függetlenül. De biztosítást is kötöttem rá, a store-ba meg az nem volt.
Még írtam is régebben hogy több mint valószínű hogy a T a ikon 200 árát, több mint valószínű hogy 200 alá lövi be, aztán így is lett. Viszont Vodának jobbak az árai. Legalábbis egy GO+ -t nézve.
És most fekvés, 5 kor kelni kell dolgozni
-
-
nofi
addikt
válasz
B-L-A-C-K #57169 üzenetére
Valaki meg azt kacagja aki 100-at kiad egy telefonért...
Én 2 hét hardveraprós iPhone kutatás után már ott vagyok, hogy kiadok többet, de legyen garis. Nekem sem éri meg az 5-höz képesti többletet, de 130-ért nem veszek használtan 5-öst. A hirdetésemben 110 volt, de a legtöbb 120 körüli hirdetésre is írtam és általában kiderült, hogy nem kerek. Elegem van a trükközőkből, de valahol azt is be kell látnom, hogy ennek a telefonnak ennyi a használt ára (és amúgy részben emiatt is szeretem ezt a márkát), aki alatta megválik tőle az vagy balek, vagy kapkod. -
Parson
addikt
válasz
B-L-A-C-K #57129 üzenetére
Nem pont erre gondoltam, mert spec brutális árkülönbözet nincs... 5s nél pl a legnagyobb difi is 'csak' 43 ezer 24 hónapra elosztva...
Én inkább azt nem értem, hogy az 5s kijövetelével a régebbi készülékek árait miért nem nyomják lejjebb? Nem arra gondolok, hogy felére, de vmennyivel mégis... ehelyett változatlanok. -
Bengio
tag
válasz
B-L-A-C-K #57073 üzenetére
pontosan...
nálam i4-en pl minden szempontból gyorsabb lett a rendszer, mint 7.0.2-vel. Szebben megy a váltás az appok között (gyorsabban is nyitja meg azokat) képernyő feloldás is simább, smooth az egész működés, a control center, notif. center is... sőt, én úgy veszem észre, hogy átlátszóbb a control center. Ha jól emlékszem, eddig nem is volt átlátszó i4-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest