- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
#51177472 #69898 üzenetére
Droid alapú hamisítvány nincs, ezek MKT alapúak szoktak lenni...
Az AppStore-t ráadásul nem szokták tudni lekoppintani és nem is akarják, tök máshogy nincs ki az ott AppStore-nak csúfolt valami, de ha gépen előzőleg letölti az appot, akkor rögtön kiderül,h kamu-e, mert ha nem, akkor mutatja,h azt már letöltötte egyszer...
-
-
TheMarci
addikt
válasz
#51177472 #69810 üzenetére
Egyetértek Blue@X-el. Ilyesmit találtam: https://github.com/shu223/iOS7-Sampler
-
Blue@X
senior tag
válasz
#51177472 #69807 üzenetére
Szerintem ez nem rossz: https://www.apple.com/hu/ios/what-is/
-
TheMarci
addikt
-
válasz
#51177472 #69674 üzenetére
Nézz utána, hogy hogyan működik a lámpa
Illetve nem is lámpa, hanem fénycső, hogy pontosabb legyek.
Na jó, segítek: a fénycsövek gyorsan villognak. Nagyon gyorsan. Annyira gyorsan, hogy ezt a te szemed folyamatos fénynek látja, de ettől még nem az. A lassított felvételen a kamera és a fénycső villogása interferál, ezért látod a felvételen a villogást felerősítve.
Most nézem, hogy Epöl 5ASS-eseknek címezted a hszt, remélem azért nem baj, hogy én válaszoltam.
Sent from my Galaxy S3
-
g0n21
senior tag
válasz
#51177472 #69457 üzenetére
több pontos fókusz: Íme, olyan, mint a lytro. Wishlistre tettem, nekem nem lenne most időm ezzel szarakodni..
Más: nord_: gyári softba hogy lehet záridőt állítani?
-
nord_
veterán
válasz
#51177472 #69457 üzenetére
Ad. 1. Már korábban válaszoltam. (De érdemes ugyanazt a kérdést több helyen is feltenni?
) Amúgy pontosan mire kell neked a záridő állításu lehetőség?
Ad. 2. Olyan nincs, hogy kétirányú fókusz.
Ad. 3. Záridőt tud az iPhone.
Azért érdekes dolog vastagon szedetten valamit úgy legagyizni a fotózás terén, hogy bizonyos alapvetések hiányoznak a témakörben. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #69450 üzenetére
Attól függ, szerkesztésre, vagy csak szimpla fotózása? Ha semmi extra akkor szerintem a gyárival nincs semmi gond, ha akarsz ügyeskedni is vele akkor én ezt ajánlom (mikor én leszedtem még ingyenes volt).
-
Noxy
veterán
válasz
#51177472 #69376 üzenetére
Ezt ti itt elképzelhetetlennek tartjátok, de az élet mást mutat. Elég itt a topikban is egy két kérdést elolvasni.
Most is van nálam egy 3GS, meg egy sima 4-s, Apple ID meg iCloud nélkül. A saját gépemre mentem hogy a képeket, kontaktokat, SMS-ket visszatudjam rakni. -
TheMarci
addikt
válasz
#51177472 #68926 üzenetére
Ha szeretnéd, hogy felrakják neked, és a minőség számít jobban:
http://appsolute.hu/bolt/termek/iphone-5-vedofolia/Ha az ár a fontos akkor ebay.
-
válasz
#51177472 #68464 üzenetére
Elandroidosodott nagyon az iOS
Pont ugyanarról van szó itt is, mint bármelyik másik telefon topikjában: várjátok a frissítést, ami megoldja a lefagyást és gyorsabb lesz tőle az eszköz
Amikor még nekem volt 4 és 4S-em, akkor szó nem volt ilyenről: baj akkor volt csak ha JBeltél... amúgy a lefagyás és a crashelés ismeretlen fogalom volt
-
g0n21
senior tag
válasz
#51177472 #68458 üzenetére
Csak hasznos az ujjlenyomat olvasás. Nekem nagyon tetszik, csak azzal oldom fel, végre nem nyomogatja barátnőm.
Viszont itt egy lista a biometrikus azonosítást korábban már használó készülékekről.
Vannak köztük nem EU piacosak, de na! Szóval iránymutatás...
A 64bit-nek nagyjából ideje volt, bár az SGS5-ben indokoltabb lesz (RAM - bár tudom, hogy nem csak emiatt hasznos)
M7chip. Az Apple így hívja, más gyártó (qualcomm) meg máshogy (snapdragon 805 pl.)SZVSZ az alma nagyon jó, igényes készülékeket gyárt, amiket alapvető különbségek miatt nem lehet egy lapon említeni más OS-t futtató készülékekkel (és ezzel nem arra céloztam, hogy jobb-e vagy sem). Viszont mostanra elmúlt a "mindent megváltoztatunk, és mi irányítjuk, és aztakurva" felhő. Már a propaganda sem a régi...
Ez van. Attól még jó. -
spawn21
veterán
válasz
#51177472 #68458 üzenetére
Biztos igazad van. Az ipadem, a maga 64 bites processzorjaval, naponta crashel, kidob...
Ez iránymutató.
Az ujjlenyomat olvasó talán hasznos. De nem iránymutatómanchester85: nem merek semmit sem írni, bármilyen kritikád, véleményed van, megköveznek.
Teljes mértékben egyet értek Veled -
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
-
nederlanden
senior tag
válasz
#51177472 #68316 üzenetére
I5után simám!
Neki fehér sima 5 van amire eszméletlenűl vigyáz és így is igénytelenűl néz ki már a keret,pluszba szofveresen is hibázik elég sűrűn.Szóval az i4s után csalódás volt meki,nem tudja igazán megszeretni.Ő mint nő aki pedíglen abszolúte nem ért hozzá és nagyon nem is érdekli,mikor kézbe fogja az én 5s-emet mindíg elolvad,és vágja a különbséget. -
erdoke
titán
válasz
#51177472 #68035 üzenetére
Nem én írtam a felhasználási módot, hanem te. Zenehallgatásból sokkal többet bír, mert nem megy a kijelző. Navigálni rendszeresen szoktam okostelefonon (úgy 6 éve), ahhoz töltő kell az autóban, hacsak nem pár percre izzít be valami keresést az ember.
Eszem ágában nem volt megmondani, hogy ki mire használja a telefonját, csak furcsának találtam a panaszkodást és az említett fontos elérhetőséget így együtt.Elég elmenni az Anandtechre, és ott vannak az exakt mérések azonos fényerőn 5S vs. SGS4, és szó nincs hatalmas különbségről üzemidőben. Sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest