- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
vasi89 #166543 üzenetére
Valóban drágák ezek a telefonok, de..
1, Ha normális Androidos telefont akarsz, amit nem akarsz a falhoz vágni, az is kb ennyibe kerül.
2, Ha nem lennének olyan drágák az androidos csúcsmobilok, akkor is iPhone-t vennék, mert jelenleg az az egyetlen rendszer, amit megelégedéssel használok. Így nem tudok mit csinálni, zsebbe nyúlok.Ez csak szubjektív vélemény.
-
válasz
vasi89 #166543 üzenetére
Sajnos így van. Én egyébként iPhone 7-ről váltottam le nemrégiben S8+-ra, előtte megvolt az összes 5S-től kezdve és meglepő módon egyáltalán nem bánom. Nagyon prémium érzés végre a Samsung is és a kijelző az valami álom, meg ugye szinte mindenben jobb az iPhone-nál (ezt egy ízig vérig Apple fan mondja) és nagyon nagyot kellene letennie azért elérhető áron most, hogy ezt behozzák. Egyébként a Note 8 az egy vicc szerintem, ugyan az, mint az S8 csak van hozzá a pálca meg dupla kamera. Viszont Oprendszerben egyértelműen az Apple áll az élen. De a Bixby viszont így teljesen módban oda vissza veri a jelenlegi Siri-t. ÉS ez mind egy valóban Apple fan személyes véleménye!
-
buvartacsko
addikt
válasz
vasi89 #166347 üzenetére
én is határozottan léptem fel, nem az ügyintézőn múlik hogy kicserélik-e amúgy sem. nagy nehezen azt mondta hogy elfogadja, de nem fognak vele semmit sem csinálni. beadtuk, 1 hét múlva visszajött a telemaxtól nem garanciás szöveggel... az a baj, hogy hosszú heteket tud elvenni, szerintem lehet lenne 1 hónap is mire kiharcolnám hogy szervizeljék le, annyit meg nem is ér az egész.
-
buvartacsko
addikt
válasz
vasi89 #165793 üzenetére
igen értem hogy szerinted ennyi pénzért szarul szól. mi meg azt mondjuk hogy nekünk elég, és fontos hogy wireless és egyszerű a csatlakoztatás.
én elfogadom hogy neked ez a fontos, nekünk meg ez. komolyan, mi a probléma?
ennyire kurvára elfogadhatatlan hogy nekünk ez a hangzás elég arra amire használjuk?
-
buvartacsko
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz
vasi89 #165684 üzenetére
Momentán az aprón a használt mobilok többsége nagyon kicsivel olcsóbb, mint az új. Holott egy 16GB-s SE-t kapsz 85-ért újonnan, a 32-es 91 ezer. Így véleményem szerint a reális használt ára olyan 65-70-nek kellene lennie. Erre tényleg nagyon minimálisan olcsóbb a használt áruk, kicsit rádobsz és tudsz venni egy 6S-t. Bár az nem feltétlen opció, mert a 4"-os kijelző számomra még mindig kényelmes. A Vodás vételt pedig pontosan ezért vetettem el, amit írtál..osztottam, szoroztam és hamar rájöttem, hogy az úgy nem éri meg.
-
bzs73
őstag
válasz
vasi89 #165215 üzenetére
Hát én most pont oda voltam futni, semmi gondom az utcán. Ugyanúgy van mély, és még az is tetszik, hogy nem olyan mint az agybadugós szilikonos, ami aztán eldugítja rendesen a fejem.Épp egy kicsit beszűrődnek a külső zajok, de ez nekem jó is. Sokat bicajozok is, ott is szeretek zenét tolni közbe, és jó ha van külső beszűrődés. De pont jó, mert nem zavaró, csak épp hogy beszűrődik 1-2 hangosabb zaj. Hát hangzásra azt tudom mondani hogy hangosabb mint a gyári, ill teltebb több a mély-magas, a közép hangok rovására, de ezen ügye lehet állítani. Állítottam is, és így most jó, de ez egyéni dolog. Az biztos hogy hangosabb, mert nem is tudom full hangerőn hallgatni, legalább is nekem már sok, még a gyárit néha toltam fullon. Fülemben stabil, meg sem moccant futás- hajolgatás közben.
(#165216) 30z.Samu: Mint írtam én is sokallom természetesen, de 3 hónap alatt félre tettem rá, és örülök neki. Ha ennyi, akkor ennyi. Az iphone telók nincsenek túlárazva? Még is megvesszük. Valaki elissza, elszívja,meg sok más hülyeségre költi el, amit utána nem is használ ki. Én ezt ki fogom használni rendesen.
(#165218) B-L-A-C-K: Nem 60 volt, hanem 51.900, amiből 1000 volt a posta, tehát 50.900ft.
Mint fentebb írtam azért hallhatóan jobban szól, de itt igazából a szabadságot kell megfizetni, hogy nem kell kábelezni. Kinyitom a dobozt már csatlakozott is. Ha kiveszem a fülemből, a chip érzékeli, és már le is állt a lejátszás. Koppintásokat be lehet állítani mit csináljon, pl siri, vagy stop, vagy léptetés, stb. -
TheMarci
addikt
válasz
vasi89 #165274 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem szól úgy, ezt mindenki leírja, de a megéri -e nem egyenlő ezzel. Az irodában napközben kb utolsó szempont a hangminőség, ott azt várom el tőle, hogy ne legyek a telefonhoz madzagozva, ne kelljen töltenem napközben, működjön az iPhoneval rendesen, és ne nyomja a fejem / nyakam. Erre pedig nincs más alternatíva, hogy mennyi a sok érte, azt meg nem tudhatjuk, mert nem értünk hozzá, hogy miből épül fel.
Ennyi pénzért egy db téli / nyári gumit veszek, az pedig csak egy darab műanyag (gumi), de ott is elhiszem, hogy ennyibe kerül, mert meg kellett tervezni, tesztelni, stb, nem csak úgy kipattant a gyárból. -
buvartacsko
addikt
válasz
vasi89 #165243 üzenetére
és én még én vagyok a korlátolt.
hidd el hogy lehet az airpodsal is zenét hallgatni, elindulnak, és hallatszanak is, és élvezhető is.
nyilván te aki soha nem próbáltad ezt a terméket jobban tudod mint én aki 3 hónapja teljes elégedettséggel használom.
értelmezhetetlen a fenti kommentem után a divat cucc jelződ erre a termékre... divat inkább az aki egy fél kilós fejhallgatóval rohangál még a wcre is bazi nagy márkajelzéssel az oldalán. az airpodson sehol nem találsz apple logót a dobozán kívül amit amúgy is elraksz a fiók legaljára..
batai15: sehol nem írtam a hozzászólásomban hogy a hangminőség miatt kerül ennyibe. örülök hogy elolvastad és értelmezted amit írtam...
már vagy 3x biztosan leírtam, hogy tisztában vagyok vele hogy léteznek sokkal jobb fülesek ebben a tekintetben olcsóbban, csak nem ebben a formában, nem ilyen tudással, nem ilyen méretben, nem teljesen vezeték nélkül és nem 24 óra üzemidővel.
B-L-A-C-K engedd már meg nekem (és másoknak) hogy szeressem (és akár el is legyek ájulva) ezt a terméket mivel tökéletesen és még jobban is tudja azt amit ígér és számomra nagyon is megfelelő basszus.
továbbra se látom a jobb füleseket olcsóbban és tőled sem azokat amiktől már el lehet ájulni nyugodtan mert a te (és csak a te) igényeidnek megfelelnek....
-
madgie
titán
válasz
vasi89 #165084 üzenetére
Nem kábel téma, de ha már ezek a gyártók szóba kerülnek, azt bírom, hogy az összes töltő sípol, amit kínából veszek. Blitzwolf, Ugreen, Aukey, ilyen QC, olyan elosztós, amolyan speckós, bedugom, sípol, mint a rossznyavalya. Kihúzom a fenébe, bedugom az Apple gyári töltőket (van egy pár itthon), síri (Siri?
) csend.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vasi89 #165002 üzenetére
A bőr azóta is bőr maradt, nem fog változni a jövőben se.
Nekem szürke van, ez pár hónap alatt majdnem feketére "kopik/színeződik". Nem tudom egyébként mi ez a kék láz mindenkinél, alapból nem egy természetes bőr szín, meg szerintem nem is néz ki jól újonnan se (szilikonba még egész szép), de nem vagyunk egyformák. -
vasi89
őstag
válasz
vasi89 #164330 üzenetére
Jártam az icentre-ben, azt mondták hívjam a supportot, mert ők nem akarják így átvenni. Felmerült a kérdés, hogy a support mégis honnan tudná, hogy leadhatom e ha nem is látja?
viszont azt mondta, hogy valószínűleg nem cserélik mert nem rendeltetésszerű használat. Hát hogy a jóistenbe kéne használnom ezt a vackot? Zsebre rakom a telefont akkor törik a kábel... De biztos én vagyok a béna, pedig töltőkábelből nagyjából egy 5 éveset használok, ami másnak 1 évet sem bír, Ezt csak azért írtam, hogy megelőzzem az ilyenfajta kommenteket
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
vasi89 #164026 üzenetére
Ezeket nem azért írják rá a szervízlapra, hogy szivassák a vásárlókat, hanem azért, hogy ne mondhasd azt, hogy te tökéletes állapotban hoztad be, ők meg összekarcolták. Ugyanez a vásárlónak is biztonságot jelent, mert ha nincs rajta egy sérülés a szervízlapon, akkor nem mondhatják azt, hogy már ilyen volt amikor bevitted.
-
30z.Samu
félisten
válasz
vasi89 #163120 üzenetére
Van igazság abban, amit írsz. Én nem írtam le magát a céget, mert nem véletlenül "van nekik jó helyen a kocsi", csak valahogy én mindig kifogom vagy valahogy nem fekszik maga a rendszer. Bár az S4 már nem volt annyira fagyi telefon a maga idejében. Azt viszont nem tudom, hogy a Mi4C mennyire rendelkezik gyenge hardverral, 2GB RAM van benne, 6 magos proci, Snapdragon 808 chipset dolgozik benne.
-
Edgar2621
őstag
válasz
vasi89 #163086 üzenetére
Dehogyis csak dicsérni, vannak hibái az Applenek is, de a rendszer miatt számomra jóval használhatóbb. Ha a Samsung csinálna egy saját op rendszert(megérné nekik szerintem) akkor valószínűleg én is azt vennék, sok mindenben az Apple előtt járnak, csak ugye elég sok minden nem tud kijönni ezekből a rendszer miatt.
-
válasz
vasi89 #162110 üzenetére
A kérdés az volt, hogy lassan jön-e a korlátlan mobilnet, én erre írtam, hogy itt van. Ez így van.
A telenor csomagja nem 20 hanem 50 percet ad, amivel kapcsolatban annyi a véleményem, hogy eddig sok ember azon pityergett a fórumokon, hogy korlátlan net kéne, akár ne is legyen benne beszélgetés, mert csak a net kell. Most van, így kevés. Én pl másodlagos számnak, másodtelefonban használom a telekomos csomagot, a legkisebbet mert telefonálni nem szoktam róla szinte egyáltalán, azt a másik számomról szoktam. Így felőlem akár 20, de 2 perc is lehetne benne, én azok közé tartozok, akik örülnek neki, hogy van korlátlan net, a beszélgetés része teljesen hidegen hagy.Egyébként mint ahogy másik topikban is írtam, kis kreativitással 10k körül is kijöhet egy korlátlan csomag publikus megoldásokkal, pl Telenor hello data start 6k, + skype korlátlan Magyarország 15 eur (4600 Ft), ha pedig adott esetben nem vagy használható mobilnet vagy wifi alatt a skype-hoz, akkor máris használhatod az 50 percedet, de aki előfizet egy korlátlan mobil+vezetékes számokat hívó Skype-ra, az tudatosan választ ilyet és általában 3/4G illetve wifi alatt van.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
vasi89 #162119 üzenetére
Nos, javaslom figyelmedbe menj fel a Telekom oldalára es nézzél körbe..Te állítod össze a saját csomagodat. 7e hálózaton belül ingyenes további 35ft perc díj + 4gb internet. Igen ez nem korlátlan, de a régebbi csomagoknál jóval többet adnak..Next S kotlán beszélgetés + 1gb nah ez volt 7e....Telenor oke korlat internet + 5gb külföldi internet + 50 perc ez kerül 6e, a percenkénti hívás 35ft...pl Telekom németeknel telefonnal 47€ anélkül 38€ 3 gb internettel..számolj utána hogy az azért más..Az odakint apró pénz 3-4x többet keresnek az emberek ott mint itthon...de ott sem adnak jóval többet mint itthon..A telenornak meg az a korlátlan net 2mbit/s sebességgel megy, s nem 150mbit/s..Ha meg céges flotta előfizetésen gondoskodsz, akkor azt nem érdemes összehasonlítani a lakossági csomagokkal...
-
marcell2015
tag
válasz
vasi89 #162126 üzenetére
Valami normálisabb flotta?
Tény h a tizenéves számom így nem a saját nevemen van...
Amibe vagyunk, ott 2800/hó, ebbe van 335 perc, meg 500mb net, percek sec alapon!, felette 4 netto / perc, sec alapon. net lassul ha elfogy, vagy + 1200Ft ( nekem így van ) 5Gb netre bővítve... -
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
vasi89 #162110 üzenetére
Jo lesz az 7000 a t-tol, s a telenornal meg nem 20, hanem 50 perc van benne...de ez megint egyen függő! Ki mire használja az előfizetést..valószínű aki sokat beszélget annak nem éri meg..tokmindegy melyiket választod úgyis a szolgáltató keres rajtad nem is keveset...😎
-
_Smooth
senior tag
válasz
vasi89 #161580 üzenetére
Tudom, sajna az se WP
viszont, miután MS szépen kirántotta az alól is a talajt, ez a két platform, ez a két készülék maradt.
Viszont igen, elég gyakran jelentkezik, majdhogynem folyamatosan jelen van, és borzasztó idegesítő.
Hívásra válasznál eddig szerencsére csak egyszer. De alkalmazáskezelésekor elég rendszeres. Minden alkalommal bezárok minden háttérben futó dolgot, amint befejeztem a ténykedést. Így kb minden 3-4. esetben eljátsza. Van, hogy gépeléskor is.
Pedig olyan sokat azért nem várok el tőle :/
Idegesítő, hogy rányomok valamire, aztán még egyszer, néha 2-3szor újra rá kell, h meg is tegye. Nem hiszem, hogy ez belefér nekem egy közel 180ezres készülék esetén.
A 40ezres lumianak elnéztem volna hasonló hibákat, de azzal ilyen jellegű gondok nem voltak.
Így is elég sok kompromisszumot kellett kötnöm iOSre váltáskor. Pedig amúgy az egyik legszimpatikusabb készülék ma ez az SE. Remek design, méret, teljesítmény, üzemidő, kamera stb. Örülnék, ha ez orvosolható lenne. -
nmy1212
tag
válasz
vasi89 #161554 üzenetére
Persze én is azt mondom hogy minden hülyeséggel ne cseréljenek.
Ellenben itt olyan problémáról van szó, ami miatt nem tudom rendeltetésszerűen használni a telefont.
Mert az szerintem nem normális működés ha hívás közben áthallod a telefon belsejéből jövő hangot.
Az meg aztán pláne abszolút ellenszenves, hogy tele van a net ezzel a hibával, de simán fapofával betagadják. -
nmy1212
tag
válasz
vasi89 #161552 üzenetére
Gondolom ha meggyullad magától akkor visszaveszik.
Gondolom ez a céges policy most, meg a kiküldött emailből tanult szöveget nyomja mindenki aki hivatalosan kötődik az apple höz.
Már 7 éve Iphone-t használok, de ez a 7 plus az első amire most ráncolom a homlokom, hogy megéri-e ez nekem...
Kiadsz egy vagon pénzt és még a support is szívózik. :/ -
-
zekk007
aktív tag
válasz
vasi89 #161221 üzenetére
Igen,szemmel láthatóan szét van barmolva a foglalat... Másik fórumon azt ajánlották hogy hívjam fel a Telenort mert nekik a lefrisebb az adatbázisuk s ők megmondják... Mondjuk Imei szám alapján 3éves a készülék... A sim foglalat csere meg az Isamurai-nál 10.000ft Tehát ezért is szeretnék elötte meggyőződni biztosan de akkor marad az ügyfélszolgálat...
-
agabe
addikt
válasz
vasi89 #160415 üzenetére
Viccesek azert az I7 es 7plus kijelzo arak amik istyle-ban cserelve olcsobbak 30 es 55!! ezerrel meg ott persze gari is megmarad, de meg 6S plus eseteben is 20ezer forinttal dragabb i-doki.
El vannak szalva, es ha vannak megfelelo szerszamiak / gepeik parezerbol fel ora alatt megvan egy torott uvegu, sertetlen lcd-ju kijelzo helyreallitasa es ugy meg legalabb gyari is lesz maga a penel, de azert nagy lehuzas, hogy tisztan 60, 80, vagy akar tobb mint 100ezret keresnek egyetlen kijelzon.
Istyle-ban legalabb nem szoszmotolnek hanem gondolom berakjak a gyari uj kijelzot amit kozpontilag rendelnek es kapnak meg. -
col
addikt
válasz
vasi89 #160017 üzenetére
(A higiéniai kérdést nem értem, hogy jön ide, erről szó nem volt eddig
)
Végül is mindenki maga dönt, hogy mit és hogy használ, szeret, szid, stb
Mint említettem, kompromisszumok nélkül nem megy. Te is Iphone-os vagy, mert ez illik ezek szerint bele a legjobban az elvárásaid közé, és mert más gyártó, típus még ennyire sem elégíti ki az igényeidet.
Akkor most miről is diskurálunk? -
col
addikt
válasz
vasi89 #160010 üzenetére
Ok
De azért abban egyetérthetünk, hogy a legkisebb keresztmetszet jelen esetben azért mégiscsak a telefon (és nemcsak ez a telefon, az Iphone-ok), mivel pláne online zenehallgatásnál bőven megteszi egy sztenderd füles, mivel az eleve sztenderd és csak HIFI-nek nevezett zeneminőségre bőven elég az isEmellett, ha nem otthon karosszékben hallgatod a zenét, hanem utcán, pl. vezetés közben, stb, én kifejezetten veszélyesnek is tartom, mert nem hallod megfelelően a környezeti zajokat, hangokat, illetve elvonhatja a figyelmedet is, ami veszélyes is lehet.
Olyan, mint a telefonálás, hiába kihangosítóval beszélsz, orvosilag, stb. is bizonyított tény, hogy a figyelmed, koncentrációd, periférikus érzékelésed, stb, nagyságrendekkel csökken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest