- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #35798 üzenetére
Most így rápillantottam, szerencsére most nem kell.
Alig 3-4 hónapja ezért irogattam ide többször, ofkorsz senki nem tudott hozzászólni. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #35774 üzenetére
csak az a bibi,hogy i5-ön és i4s-en csak kihangositva müködik..
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #35753 üzenetére
3GS-en is ugyan így van, csak a wi-fi-t nem mutatja, sőt csak akkor mutatja így ha ki van kapcsolva a wi-fi.
Amúgy azt is megcsinálhatod, hogy összepárosítod először Bluetooth-al a két eszközt és utána kapcsolod be a Személyes hozzáférést.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #35751 üzenetére
Tehét alapból ha ki van kapcsolva a bt akkor nem dobja fel a bekepcsolás lehetőségét, amikor elhúzod a csúszkát ( tehát bekapcsolod a personal hotspot-ot)
Erre gndolok : [link] -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #35745 üzenetére
Amiről meg akarod osztani, ott ne legyen bekapcsolv a bt, majd indítsd el a személyes hozzáférést, ott kapcsold be a bluetootht-t.
Után a másikon menjél bele a bluetooth.ba és válaszd ki a telefont ekkor megkérdezi, hogy párosítod e okézd le mind a kettőn.Ennyi az egész.
W1: lehet akkor rossz a fényérzékelő.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #35660 üzenetére
Senki?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35660 üzenetére
a 4S-en is kapcsold be a bt-t.
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #35569 üzenetére
Miben nyújt többet mint a gyári email kezelő?
-
dAnky
aktív tag
válasz
vadászcsiga #35578 üzenetére
Igen én is gondoltam hogy csak így lehet letölteni, érdekes. Pedig csak enyém az account nem töltöttem sose fizetőset és nincs internetes vársárlásra sem alkalmas bankkártyám. Szóval nem tudom akkor neked hogy kéri, minden esetre nem merek rányomni még 1-re
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #35475 üzenetére
Köszi
a pro jó lesz.
Az lenne a kérdésem hogy egy 9 hónapos iPhone 4-től mennyire normális, hogy reggel lehúztam a töltőről, és most 4 óra 24 perc készenlét, és 2 óra használat után az akksi 50%-on van?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35453 üzenetére
akkor nem érted
ez nem az hogy itt is van meg ott is van. egy helyen van és kész. te csak felcímkézed, hogy hova tartozik, de egy helyen van. ha jobb, akkor így mondom: egy mappában van és kész. te csak "felragasztasz" rá egy címkét (besorolod), hogy hova való és kész. ennyi. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35446 üzenetére
mire?
Arra, hogy a fájlok nincsenek duplikálva, mégis külön-külön látod őket. Pl. Gmail levelek.Így akár egyszerre több helyen is lehet egy ugyanaz fájl (Gmail példa: elküldesz egy levelet, az az elküldöttben is lehet, az összesben is de akár be is csillagozhatod.)
(#35447) r3dsnake: használg google chrome-t vagy mercuryt. Nálam macen folyton manuálisan kellett syncelni a könyvjelzőket, meguntam és váltottam böngészőt. Amúgy is mindenem a gmailben van már, az ő szolgáltatásuk jobb.
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #35384 üzenetére
Én a 3G-vel és a 4S-el is kínai DX-es asztali dock-ot használok. A 3G-é egy év után már döglődött, de a 4S-ének semmi baja másfél év után sem. Mondjuk rendelni kell belőle kettőt és akkor sincs vele gond. Így is 1000Ft alatt marad a teljes költség.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35433 üzenetére
épphogy a címkézés nem őskori
-
válasz
vadászcsiga #35384 üzenetére
Occó
istenem de bolond vagy olyat nevettem
háomeze'
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #35422 üzenetére
Az a logika benne, hogy 3rd party alkalmazások a camera rollból tudják "kivenni" a képeket. Szóval emiatt kell, hogy ott legynek. A létrehozott címkékkel meg semmi baj nincs. Olyan mint gmailen a címkék. Én jobb szeretem a címkés megoldást, mint a mappázást...
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga #35423 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a fotókban lévő mappák is voltak már a 4-es szoftverben.
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga #35420 üzenetére
iOS 4-ben már volt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #35284 üzenetére
Lehet, csak wifin nem
Nyomd be a megosztást és bluetoothon csatlakozz rá
-
Xero
nagyúr
válasz
vadászcsiga #35284 üzenetére
Persze, hogy lehet. BT-on.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #35280 üzenetére
Arra való, hogy azon keresztül adod át a netet a másik eszköznek ami támogatja a rajta keresztüli netet pl iPhone /iPad.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #35280 üzenetére
Hármat találgathatsz!
Szerk: Bluetooth van minkét telefonon... Mondjam még?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #35278 üzenetére
3GS-en nincs wi-fi megosztás, csak Bluetooth és kábel.
-
Smile8822
senior tag
válasz
vadászcsiga #35201 üzenetére
Ja
Köszönöm
-
Smile8822
senior tag
válasz
vadászcsiga #35199 üzenetére
Sima i4 ről van szó
Akkor szerinted nem lett lassú vagy nem fog akadozni ?
Esetleg meddig lesz érdemes frissíteni ? -
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #35096 üzenetére
Jól, üzembiztosan működik? Megéri a három dolcsit?
-
blade4
aktív tag
válasz
vadászcsiga #35103 üzenetére
Ezt írta: Ituesban arra mentem hogy restore és utána ez lett belőle
-
blade4
aktív tag
válasz
vadászcsiga #35103 üzenetére
Pontosan nem tudom, most venném meg ezzel a hibával és nem szeretnék zsákba macskát venni, ezért kérdeztem itt mert én nem értek hozzá.
-
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #35096 üzenetére
Úh, ezt benéztem.
Esetleg valami ajánlott módszer a swipe eléréséhez? -
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #35091 üzenetére
Cydia-ból, igaz? Milyen? Magyar szavakat ugyanúgy kezeli, mint a hagyományos szövegbevitelnél, tehát az automata szójavító (helyesírás ellenőrző, vagy mi a neve) javaslatait ugyanúgy felajánlja? Mert még anno a Nokia N8-on azt használtam és eléggé hozzászoktam.
Szerk. a swipe-ra gondolok
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #35070 üzenetére
fel is veszel számokat?.tir kiterjesztésü lesz..hogy lehet azt pc-n lejátszani?google nem nagyon ad jo választ..
-
Onderon
senior tag
válasz
vadászcsiga #35001 üzenetére
Hm, nekem nem rémlik, hogy gondom lett volna a felhúzással (Zephyrrel ofc). Már csak azért sem, mert tuti engem is idegesítene, ha nem működne normálisan
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #34953 üzenetére
Felcserélted a linkeket.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #34945 üzenetére
Amúgy amit kali írt, az valóban igaz mivel énis pont ugyan ezt írtam le, de ez nem javít az akkumulátoron csak kalibrálja a kijelzést ezért kell úgy resetelni a telefont, hogy fel van max-ra töltve és még rajta van a töltőn amikor resetelsz, hogy az legyen a 100%, tehát ez az egész csak a kijelzés kalibrálása semmi más.
Amikor megvettem e 4S-emet akkor első alkalommal már 30%-nál kikapcsolt, köv feltöltésnél szintén, ezután megcsináltam a kalibrálást és most 3%-ig lemegy és még nem kapcsol ki, nem vártam meg míg kikapcsol, igaz minden futott szegény telefonon ekkor amit csak lehetett mivel 3 napom volt rá, hogy megtartom vagy sem. Azóta is tökéletesen működik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34938 üzenetére
Te nem tudsz rákeresni?
Na de 20 másodperc alatt elsőre ezeket találtam:
Amúgy meg nem értem miért olyan hihetetlen ez neked, nekem már látszólag jóval jobb lett, és ugye nekem nincs okom a fellegekbe beszélni itt, látom a saját szememmel hogy jobb lett az aku idő. Szóval szerintem nem azt kellene nézni ki mennyire okos és ki hogy tudja megmagyarázni azt amit állít, hanem a tényeket kellene nézni. Amúgy mint már 5x leírtam notiknál ez bevált módszer, és úgy látszik itt is (vagyis legalább nekem) szóval ezen szerintem ne lovagoljatok...
-
samgar
őstag
válasz
6.1.2-ről 6.1.2re, az downgrade?
-
HarryPotter
őstag
válasz
Engem is érdekel honnan jön ez az akku mítosz
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #34846 üzenetére
Akkor várjon csendben a sorára
-
StLui
veterán
válasz
vadászcsiga #34818 üzenetére
EZ viszont pozitív apple-re nézve, Zack elég finnyás volt anno
-
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #34806 üzenetére
Nem a használat volt a kérdés. Tudom hogy tudom használni PC-re telepített iTunes-szal is.
Kifejezetten az a kérdésem, hogy a zeneszámokat amiket felhőben tárol, le tudom e szedni PC-re. Mert felhős lejátszás nekem nem kell ennyiért.
Ha viszont letölthető, akkor megéri. -
zack
nagyúr
válasz
vadászcsiga #34804 üzenetére
Próbálkozom.
WP8-ra már tuti nem lépek át. Csak iPhone vagy Android. A két rendszeren van vagy 150k értékű megvásárolt progim...WP-n már nem kezdeném el ezek beszerzését.
iTunes Match kérdésemre tudod a választ?Ez van amit hivatalos infóként találtam:
Az iTunes Match folyamatos átvitellel játssza le vagy egészben tölti le a zeneszámokat?
Számítógépen való lejátszás esetén az iCloud folyamatos átvitellel játssza le a zenéket, de azok bármikor le is tölthetők az iCloud letöltőgombra kattintva. Az iOS-készülékek a számok letöltése közben kezdik el a lejátszást, és a letöltött zenéket megőrzik, hogy később hálózati kapcsolat nélkül is hallgathasd őket. Az Apple TV készülékek kizárólag folyamatos átvitellel játszanak le zeneszámokat.
De valahogy nem egyértelmű ez nekem.
(#34803) ittakary
Várok megerősítést, aztán belecsapok a lecsóba.
-
válasz
vadászcsiga #34796 üzenetére
Nem de ez a szazforintokom spurkodas full szanalmas, nem tudom miert nem veszik eszre magukat.
Zack szerintem az iTunes-szal minden gond nelkul
de azert erositse meg valaki.
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #34799 üzenetére
értem..
köszi!wep-200-asom van,de anno valamelyik droidos telommal átment a zene,de ott is kellett valami progi..
-
DonThomasino
veterán
válasz
vadászcsiga #34787 üzenetére
Meg lehet azt csinálni vhogy hogy JB után vhogy
külön tegye a nem hivatalos app okat?
Mondjuk egy másik mappába. -
DonThomasino
veterán
válasz
vadászcsiga #34774 üzenetére
Azt hittem egy kicsit gyorsabb lesz vagy vmi...
Ha megcsinálom JB t, utána frissíthetek 6.1.3 ra minden gond nélkül?
Nem kell leszedni vagy ilyesmi -
DonThomasino
veterán
válasz
vadászcsiga #34771 üzenetére
A 6.1.3 nak milyen előnyei vannak a 6.0.1 hez képest?
Érdemes felrakni,? -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #34740 üzenetére
igen sajna csak ugy rögzit..
igy nem sok értelme van..legalábbis szerintem..javitani meg nem fogják..
de amugy szépen felvesz,és megy az emailbe küldés is..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34724 üzenetére
A gyárba valaki megjelölte?
-
gabormgp
senior tag
válasz
vadászcsiga #34724 üzenetére
Az Avast virusírtó az télleg jó valamire Ios-on?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34722 üzenetére
Én már annyi fóliát próbáltam hogy hihetetlen, régen árulgattam is, de én se találtam még olyat ami nem hagy ujjlenyomatot, azért is vagyok rá kíváncsi milyen lesz....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34717 üzenetére
Közbe találtam egy ugyan olyan szettet de ott már sima 4 ként hirdették, így azt rendeltem meg, amúgy jó tudni azt gondoltam volna egyforma...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #34640 üzenetére
Aha. Ajánljak JB-t, de alternatív appot ne?
-
Danny750
őstag
válasz
vadászcsiga #34668 üzenetére
Hát pedig linkeltek képernyőfotókat és igenis látszik a hatása a lemerítés home+power gombos sztorinak.......
B-L-A-C-K: Sztem a képernyőfotóknak azért lehet hinni! 4s-nél 6.1.3-al nálam is működni látszik a dolog!
Persze az valóban igaz ,hogy egyfolytában nem kell csutkára lemeríteni ,de most fél évente 1-szer kalibrálod az nem okozhat gondot............. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34670 üzenetére
Az korrekt én meg kis naivan azt gondolom hogy értenek is hozzá, viszont ez így nagyon nem jó, most hogy ellenőrizhetné le valaki hogy ki mond hülyeséget és ki nem, az ilyeneket ki kellene rakni akkor....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34665 üzenetére
Azért emlegetem mert ott olvastam, és én nem értek hozzá és ott gondolom ha ezt tanácsoltak csak van valami alapja, vagyis én ha valami szakmai topikba osztogatok tanácsot nem vakon írogatok.
kali, agabe: Akkor hagyom is ezt a dolgot....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #34659 üzenetére
4S topikban meg mindenki ezt mondja, és sokaknak segített is, szóval akkor most mi a jó?
Amúgy telefonoknál nem tudom jó e, de laptopokkal elég sokat foglalkozok, ott ez a módszer hatásos, kivéve akkor ha az aksi haldoklik, akkor valóban ront a helyzeten...
(#34658) B-L-A-C-K: Közbe rájöttem hogy kell kitörölni a telefont onnan...
-
Enjoy
addikt
válasz
Swipe Safari nem jó? (3GS-n anno ezt használtam)
Gyors tab bezáráshoz pedig: SafariSwipez -
Blaise
veterán
válasz
Egy ilyen tweak nekem is jól jönne, pont ezt hiányolom a Safariból én is.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #34629 üzenetére
Mindegyik rossz vicc a Mercuryhez képest...
Új tab nyitása/zárása teljes képernyős nézetben, vagy ugyanitt megosztás, bookmark/oldal mentés? Letöltés vezérlés, adblock? Ezek nélkül kín a böngészés, 10 évvel ezelőtti Opera is tudta asztalin... -
Onderon
senior tag
válasz
vadászcsiga #34615 üzenetére
Ha lenne olyan tweak telefonon Safarihoz, ami szinkeli az asztali Chrome bookmarkjaim és history-m, akkor azonnal visszaszoknék rá, de úgy tudom nincsen ilyen, úgyhogy marad a Chrome a mobilon is.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #34614 üzenetére
Jaja, nálam is a Safari a nyerő.
Azon kívül, amit mondtál, még egy dolgot hiányolok a fullscreenes megoldásnál: amikor egy linkre azt nyomod, hogy megnyitás háttérben, akkor alul egy kis négyzet felvillan: igazán mutathatná számmal, hogy mennyi tab van megnyitva, hogy a nyolcat ne lépjük túl... -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #34612 üzenetére
Kb. bármely alternatív böngésző ilyen tweak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #34606 üzenetére
Mindkettő ugyanazt jelenti, én úgy figyeltem meg,h iOS6-al változott meg a kiírás, angolul gondolom Blocked maradt
-
peugeotmate
őstag
válasz
vadászcsiga #34606 üzenetére
Bennem is felmerült már ez a kérdés. De szerintem iOS 6 alatt is volt már mind a két fajta kiírás...
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #34502 üzenetére
Figyelek. Vagy mi végett volt a javítás?
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #34502 üzenetére
Bocs, nem vettem észre az elírást. Torrent.
-
Onderon
senior tag
válasz
vadászcsiga #33960 üzenetére
3gs-sel nem volt semmi amikor megvettem, utána viszont iphone4-en kapásból pixelhiba, húgoménál vétel után azonnal nem működött a felső hangszóró szintén, mostani iphone5-öm a harmadik, előző kettő hibás volt, mindkettő wifi gondokkal küzdött. elfelejtitek hogy gyorsan kell legyártani sokat és made in china...
-
szentkuti11
addikt
válasz
vadászcsiga #33949 üzenetére
Nem tudom, hogy poénból mondtad-e, de ezt tényleg beszoptam, mikor a gyári fólia volt a 4S-en.
-
HarryPotter
őstag
válasz
vadászcsiga #33934 üzenetére
Ez nem így van, legalábbis i5nel. Este töltöre teszem, kikpacsom, reggel elveszem, bekapcs, és 100%. Minden nap ez a menetrend, tehát nálam kikapcsolva is tolt. Ennyi
-
válasz
vadászcsiga #33934 üzenetére
Ez majd kiderül a bigdaddynél
-
válasz
vadászcsiga #33929 üzenetére
Ez csak a 3-as szériára vonatkozik ?
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #33878 üzenetére
lehet félreértés volt
(sorry)
(#33873) szekfizsolt kibírjuk a köv frissítésig!
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33848 üzenetére
ez is igaz..
a camera+-ban még mindig nem találom hol lehet állitani..
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
vadászcsiga #33836 üzenetére
bocs hogy szóltam
Más:
Hiába Nézegettem videokat, google postokat, mégse tudtam megcsinálni az iTunes ~42110~ hibát, valaki tud rá megoldást? -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #33829 üzenetére
Ha a netes appshoppert használod, akkor egy kisebb ablak jön fel az app adatokkal és egy buy/free gomb (ugyanaz, mint a storeban mikor a featured résznél nyomsz egyre) is. Így böngészőből tudsz venni ezt azt és nem kell otthagynod a böngészőt.
(Ja ipadről van szó) -
ferike77
tag
válasz
vadászcsiga #33766 üzenetére
Köszi a választ!
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #33589 üzenetére
+1
Csomószor ugyanabból a gyárból jön ki az olcsó utángyártott is ugyanabból az alapanyagból csak márkanév nélkül + nem fizetnek az Apple-nek licenszdíjat és így jóval olcsóbban tudják adni...
Parasite: műanyag/szilikon tokoknál nincs különbség, nem egyet láttam és használtam már, ahol egyértelmű a különbség, azok a bőrtokok... -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #33483 üzenetére
Áruló
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33565 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33562 üzenetére
Honnan tudod ezt ilyen biztosra?
Tudom, hogy elég sok hamisítvány van, mint írtam nekem is az van épp, de fogtam eredetit is és teljesen más a kettő.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33556 üzenetére
-
maathe
senior tag
válasz
vadászcsiga #33550 üzenetére
4S, 6.1.3
-
válasz
vadászcsiga #33483 üzenetére
Az utolso szo gyanant koszonjuk az eszreveteledet most mar indulhatsz a droid totyikba
-
válasz
vadászcsiga #33479 üzenetére
Apexet hasznaltam azt meg is vettem. De az a par progi amit hasznaltam ingyenes volt...
Az arkad 2 be nyilt istyleba lehetett venni...
Nem hinnem az igenytelenseget ebben kene merni -
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33479 üzenetére
Vagy csak te vagy sznob
Launchert sztem tök hülyeség feltenni, mert felesleges. CM10 launcherével semmi baj nem volt...
-
válasz
vadászcsiga #33477 üzenetére
A minit mar 80 k ert meg lehet venni. A jb valóban mar egy egesz jo rendszer foleg a korabbi droidokhoz viszonyitva. En mar az 5.0 ra vagyok kivancsi...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33473 üzenetére
Valószínűleg nem egyezik meg az app ízlésünk
Zenelejátszót vettem meg TiBa-t, ezen kívül max 1-2 játékot 1.5 év alatt és semmi gondom nem volt. Most kb. ugyanannyi app IOS-re ami Driod volt egy fél havi fizetés lenne.
Szerintem akciókban elég jó áraik vannak, de az hatványozottan igaz, hogy sokkal több az ingyenes alternatíva ott, mint IOS terén és pont. Mondom ezt 1.5 évnyi tömény Androidozás után és ahogy most áttértem pár hete IOS-re hatalmas volt a kontraszt.
-
válasz
vadászcsiga #33473 üzenetére
Az appok felhasználása tök szubjektív, ki mit használ ios-androidon, én kb jó ,ha 2 appot meg vettem play alatt. Most meg szinte minden appom fizetős app store-ból...
Ennyire nem vagy megelégedve droid, miért nem veszel ipadet?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #33468 üzenetére
Nekem is ezt csinálta valamelyik nap, de azóta megjavult, simán tudok letölteni és frissíteni is
-
válasz
vadászcsiga #33402 üzenetére
Azért az a play annyira nem suxx mint mondod, max kis tanulást igényel, de kb mint app store-nál, annak aki ios-re vált. Ja és baromira nem rendezetlen szerintem, plusz ott van benne a keresés lehetősége, használtam pár évig , semmi gond nem volt vele...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #33353 üzenetére
És ezt eddig nem tudták kijavítani, vagy ez így jónak kell hogy legyen
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33350 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga #33347 üzenetére
Hát besz@rok. Ki nem találod mi volt a baj. Ha saját magamnak küldök e-mailt azt nem tolja push-ba, de minden mást igen
Én meg ugye úgy teszteltem, hogy magamnak küldtem e-mailt.
De próbáld ki Te magad is.
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33263 üzenetére
marad a kézi..csak nem tudom miért lehet ez..jb-s..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33261 üzenetére
ez is megtörtént már,de ugyanaz..azért kérdeztem..csak a kézi beállitással jo az idö..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33259 üzenetére
igen,és akkor fent a statusnál egy órával kevesebbet mutat..
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #33214 üzenetére
Igen, ez. (A másik nem teljes képernyős, viszont annó szimpatikusabbnak találtam: pl. ott lenyomódtak a billentyűk, itt nem.)
-
-axxon-
tag
válasz
vadászcsiga #33184 üzenetére
ahh, köszi(
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #33171 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #33167 üzenetére
Nincs ,de van "kétsoros", akkor már majdnem teljes képernyőn van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest