- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
atees #233770 üzenetére
Szerintem is csak arra jó ez az egész, hogy sokan parázzanak tőle.
Az én SE2020-am 6 hónapos múlt, 99%-os az aksija, éjjel töltöm mindig szinte, és jelenleg 71 ciklus van az aksiban. De csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam rá és abszolút nem érdekel a dolog, meg nem is fogok változtatni az eddigi szokásaimon a töltéssel kapcsolatban sem.
Természetesen elnézést mindenkitől, mindenki azt hisz erről az aksi dologról, amit akar és úgy tesz, illetve tölti, ahogy akar -
bnorci71
addikt
válasz
atees #214576 üzenetére
bár már túl vagy rajta így igazából mindegy, de hogy ne csak az itt-ott hallottam mondták legyen
Ha egy telefonhívást nehéznek tartunk akkor igen.
Felhívtam a biztosítót, elmondtam mi történt, OK rendeben megbeszéltük mikor hová jöjjön a futár a telóért.
Ja és a számlám se volt meg simán az adatok bemondása alapján ellenőrizte, hogy van biztosításom. A cserekor kellet a számla azt meg visszakereste az MM és kinyomtatta.I7 volt egy kijelzőcsere -leesett- majd rá 1hónapra megint sikerült betörni, javíthatatlan lett gyanítom az alaplap is kapott mivel egy MacBook landolt rajta
Simán kaptuk a csereutalványt MM na itt erősen rentábilis volt a biztosítás -
pecccccccca
őstag
válasz
atees #214573 üzenetére
Igen. Alapvetően ennyi a biztosítás, bár még mindig csak töredéke mint egy kijelzőnek vagy hátlapnak.
Telekomnál 2900ft/hó. 5k-val kevesebb csak mint a médiában. Annyival előnyösebb, hogy nem egyben kell fizetni.Pont tegnap történt az enyémmel egy baleset. Leesett úgy 1 méterről. Igaz alá tettem a lábam, de billent egyet és kijelző el egy fém résznek nekicsapódott. Ha nincs rajta üvegfólia akkor kijelzőcsere. Így csak a fóliát kell cserélnem.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
atees #214162 üzenetére
Nekem pro max elott xs max volt. Nem voltam elragadtatva tole. Aksi ido nekem sokat szamit, pro max utan a 11-nek a legjobb az aksija. Kijelzoje gyengebb, viszont van a csaladban 11 es annak sem rossz. Ha nem nagyon fontos ez neked, akkor ellehet engedni az oledet. A kavak nagyobbak a szelen, de szamomra peldaul egyaltalan nem zavaro. Meretben nekem jobban tetszik a 6.1-es kijelzoje miatt, valamint dizajnban is szebb szerintem. Kameraban a telefotok bejovosek. Szeretem a mostani telefonom, de nem biztos, hogy megerte a felarat, csak en valoszinuleg megbantam volna, ha nem ezt valasztom.
szerk.: es ugye az sem elhanyagolhato, hogy egy evvel fiatalabb. -
herdsman12
őstag
válasz
atees #214049 üzenetére
Home gombot tudnak cserélni, viszont nem lesz többet Touch ID.
Névjegyek, Naptár, Fotók és videók átmentésére a legegyszerűbb megoldás a Google Drive telepítése és Biztonsági másolat készítése, majd a másik telefonon Google fiók beállítása.
Továbbiak miatt az iBackupBot programot javaslom, majd látod mire jutsz vele.
[link] [link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
atees #213966 üzenetére
Én nem tudom milyen más telefon van a környezetedben, de itt a közelemben van i6S, i7, i7plus, XR, és az én 11 pro max-om.
Egyik sem készít ilyen csíkos képeket és a HDR-t is automatán használjuk mindannyian. (Szerintem az tévút, hogy a HDR ilyen módon nyúl a képbe, hogy az csíkozódáshoz vezetne.)
Véleményem szerint ez inkább hardveres hiba, mint bármi féle beállítási, vagy szoftveres lenne. -
aujjobba
addikt
válasz
atees #207973 üzenetére
Bemész az https://appleid.apple.com/account/manage oldalra, ott az Account részen Edit gomb, majd Change Apple ID linkre katt, és ott át tudod váltani az AppleID emailt másra.
-
hemaka
nagyúr
válasz
atees #202990 üzenetére
general, about, model number.
/A előtti egy vagy kettő betűjel jelöli honnan van.
betűk jelentése -
-
-
válasz
atees #199728 üzenetére
Oké, de ezek csak ilyen pletykák inkább. Sokat elmondhat a realitásról, hogy a következő tervezett terjeszkedési ütemben sincs benne Magyarország, ellenben Szlovákia, Románia, Szlovénia igen. Azt ne felejtsük el, hogy nem csak a bankokon múlik a dolog, hanem az Apple-ön is.
-
sethi
senior tag
-
MasterMark
titán
-
_adaml21_
őstag
válasz
atees #193924 üzenetére
Én bátorítanálak az XR-re, a vastagabb keret a kijelző körül abszolút nem zavaró, és amúgy is csak akkor veszed észre, ha közvetlen mellette van egy X/XS. A kijelző maga nagyon szép, egyáltalán nem okoz gondot az alacsonyabb felbontás.
A készülék némileg vastagabb, szerintem simán tűrhető, ami viszont nagyon feltűnő lesz az i7-hez képest az a tömeg, jelentősen nehezebb (eleve nagyobb méret, üveg hátlap, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest