- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
sethi #235916 üzenetére
Nálam a pro szóba sem jött, az ára miatt sem meg félek a méretétől. Ez az xs nálam pont egy relatív kényelmes méret. Tegnap megtapogattam az összes 12es szériát és arra jutottam hogy vagy a mini marad vagy az xs. Nincs kis kezem és szeretem a szögletes designt.
De valahogy a 12 és a pro egyszerűen túl nagy nekem és nem tudom biztonságosan fogni. Ha meg rákerül egy tok arról nem is beszélve. Pro maxot elképzelni sem tudnék, de nyilván megvan a réteg aki igényli, pl ha valaki táskát hord magával, olyan a melója stb az más. -
-
-
buci30
addikt
válasz
sethi #221495 üzenetére
No akkor :
Amit linkeltem adapter azzal próbáltam a töltött és 10perc 1% tok nélkül tettem rá.
Aztán a MacBook pro adapterrel próbáltam a töltött tolni és úgy is 1%
A Blitz adapter tuti jó mert ha kábelen töltöm akkor gyors töltés megy.Szóval a töltő pad-nál van a bibi. Vagy rossz vagy ennyire gyenge és ennyit tud a 11 pro max -nak tolni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
-
-
-
-
válasz
sethi #209596 üzenetére
Az egy modem esetén is működik, ahogy az elvárható a technológia kapcsán.
Nálam hamar kiderülne, ha kerestek és nem értek el, még akkor is, ha nem kapnék SMS-t, de ilyen nincs.
Ha az egyiken beszélek és amiatt nem érnek el közben a másikon, az ugye a rendes működés, de SMS akkor is jön utána mindig. -
-
válasz
sethi #208893 üzenetére
A régi tapasztalatom ugyanaz mint neked (dual 4G kerülendő).
Nemrégiben állítottam át ismét erre, tehát hogy mind a kettő 4G-n legyen (azzal a kiegészítéssel, hogy az elsődleges kártya Telekom, Volte be, a másodlagos vodafone, Volte ki), és eddig még nincs gondom, de ez szűk egy nap tapasztalata, tehát ez egyelőre semmi (bár sokat telefonálok). Szerintem jövő hét elején jobban látom. -
nyogo83
senior tag
válasz
sethi #205018 üzenetére
Vegigolvastam a teamnek az osszes leirt lehetseges modszeret, amivel siman root jogokkal rendelkezo "malwaret" tudnak futtatni a telon. Az alapjan technikailag teljesen lehetseges.
A nagyobb gondom az az, hogy nem hoztak nyilvanossagra melyik websiteokon fordulhatott elo ez a hack, mert utolag semmi eselye hogy kideritsd.
Amugy erdekes...minden nagyobb techportalon lehoztak a hirt, de valahogy a keynote-al es az uj iPhone modellekkel kapcsolatosan folyamatosan erkezo hirek tomegeben kb "elveszlik".
Ami tobb mint furcsa hogy nem foglalkoznak vele, mert azert akarhogy nezem, ez kb alapjaiban rengeti meg az iPhone biztonsagaba vetett hitet, mert ez a hack beavatkozas nelkul(tehat nem kell semmit felraknod, letoltened stb) keruli meg az egesz sandbox es egyeb biztonsagi rendszeret.
Hiaba van patchelve jelenleg, ha azokat az adatokat mert lenyultak. -
tboldi
nagyúr
-
-
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
sethi #200208 üzenetére
Köszi , de lehet nem szellőző rácsos lesz , mert nem tudom akkor bele rakni az ital tartóba a flakont ...
Ezért lehet veszek olyat, amit fel tudok ragasztani a műszerfalra, csak azzal meg össze cseszem a műszerfalat, nem tudom, hogy ha később le szedem róla , akkor ott marad e a nyoma..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest