- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #212708 üzenetére
refurbok jobbak mint a simák ,mert triplán is átvizgálják őket ,és a ház meg kijelző/kamerák teljesen újak ,így az egy új készülék.
(#212710) OCTAMD
Apple csak refurbot add ,azért sem kell az eredeti dobozodat és a tartozékaidat leadni.
Kapsz egy csere szerial lapot ,amin szerepel a régi telefon szerialja is ,mivel az lett cserélve. -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
B-L-A-C-K #211725 üzenetére
A telefonokba tehető ultraszéles lencsék jelenleg minden hasonló modullal szerelt okostelefonban nagyjából itt tartanak minőség és részletesség terén, nyilván belenagyítva a képbe kijönnek az apróbb hibák a főkamerához viszonyítva, illetve a széleken lencsetorzítás (halszem effekt) is észrevehető, amit a Samsung és a Huawei is kicsit bénán próbált szoftveresen javítani a saját modelljüknél, kevés sikerrel. Mindenesetre szerintem így is remek opció és korrekt iparosmunka lett a végeredmény.
-
válasz
B-L-A-C-K #211698 üzenetére
ugyanaz a dzsuvás 7 Plusom van tavaly július óta, ami jó meg minden, de már nagyon bizsereg a tenyerem egy új telóra
főleg hogy jóbarátom 11et vett pár hete, és Messengeren küldi fos minőségű lekonvertált képeket, és még azokon is látszik hogy embertelenül jókat csinál
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #211138 üzenetére
Jah, olvastam. Beraktad a fagyasztóba. És az hozott 100 ezret?
Nem valami jó a pro-k hűtése, én is észrevettem többször, ha valami olyasmi fut a háttérben durván meleg lesz a készülék. És ilyenkor nem is engedi, hogy a (teszted szerint) brutális erővel rendelkező a12 bionic megmutassa mit tud valójában.
De hát ahhoz új házat kellett volna tervezni, ugye, nem pedig belerakni egy az egyben egy xs (max)-be....(költői) -
-
válasz
B-L-A-C-K #210785 üzenetére
Két Telekomos SIM-et használók is többen írtuk itt, hogy semmi gond.
Ettől függetlenül lehetett persze akár egy pillanatnyi probléma abban a cellában mondjuk.
A hálózat eldobálásos probléma pont a Vodafone-nál (volt) sok, a másik kettőnél alig, a Telekomnál legkevésbé jellemző, ha összenézem itt a korábbi panaszokat. -
-
-
-
-
-
Maxxy10
addikt
válasz
B-L-A-C-K #206793 üzenetére
Nem rossz. De elég ritkán esik egy telefon olyan sima felületre..
----
IFixit szét kapta a telefont(11 Pro), semmi extra szigetelés nem volt a Xs-hez képest. Szóval az a waterproof simán lehet ugyan az mint a tavalyi modellben. A taptic engine mérete kb fele az előző modellnek kíváncsi vagyok ez érezhető a változás...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest