- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Talalkozott mar valaki azzal a problemaval, hogy hivas kozben, ha a kozelsegerzekelo elsotetiti a kepernyot, hiaba nyomkodom a hangero gombot, nem allitja a hangerot, csak ha elveszem a fulemrol, es aktiv a kijelzo. Ez valami ios bug? Ha jol emlekszem mintha 16 ota jott volna elo, mert felesegem 1st gen. SE-jen meg 15.7 van, ott jol mukodik. Kiprobaltam kollegak 12, 12 mini, 13-asan, ugyan az tapasztalhato, ami nalam.
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Nem egeszen iPhone tema, de hatha valakinek tobb tapasztalata van. Nemetorszagi MediaMarktbol vasarolnek HomePod minit. Lesz valami hatranya az itthon kaphato verziohoz kepest?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Razzul #218638 üzenetére
Eddig sem hasznaltam ki az ip67-et, amennyire lehet, ovtam
ha hivatalos szervizben csereltetem, innentol ha nem sikerul a visszazaras, ugy gondolom gariidon belul az o saruk
Az akkucseren csak azert gondolkodtam, mert mar erzodik rajta az elhasznalodas, munkanap vegen kiabal mar a toltoert, az eredeti kapacitas helyett mar csak 1560 mAh van benne. -
tothferenc
aktív tag
válasz
herdsman12 #218614 üzenetére
persze, értelek, de én ennek a növelt kapacitásnak akkor sem hiszek, ha ezzel van meg a gyári kapacitás
én a kék fehéret rendeltem már 4S-5-5S-SE-be, egyikkel sem volt gond, mérve is hozta a gyári kapacitást. Ehhez kapcsolódóan most én kérdeznék: most májusban lesz egy éves a 8-asom, az akku 87 %-os. Kicserélném én is, de az 1+1 év miatt nem szedném még szét, inkább bevinném iStyle-ba, most úgyis akciós a 8-as akkucsere. Így bármikor érvényesíthető majd a +1 év? Illetve gyári, vagy gyárival megegyező akkut raknak bele?
-
tothferenc
aktív tag
válasz
herdsman12 #218612 üzenetére
En kizarolag a kek nohon akkukat rendeltem eddig, mert annak a kapacitasa tenylegesen is gyari volt. Ennel mar a leirasban is novelt kapacitast irnak, ami ugye alapbol felejtos a fizikai meret miatt
-
tothferenc
aktív tag
válasz
pecccccccca #214723 üzenetére
szerintem ott valami egyéni probléma lehet, ilyet még nem tapasztaltam sem az iTunes-szal, sem a 3uTool-lal sem. Meg tudod próbálni másik gépen?
-
tothferenc
aktív tag
+1 a Safarira. Egyszer beirtam a user+password kombot, onnantol mindig felajanlja. Chrome-ot meg a droidos tabin sem hasznalom, ott is Firefox megy, mint a pc/laptopon, igy viszi a konyvjelzoket, mindent.
-
tothferenc
aktív tag
Sokan vagyunk, amiknel szar a gyari mail app. Nekem ertesiteskent jelzi a levelet, megnyitom a mail appot, ott sehol. Rafrissitek, es beteszi oda is.
-
tothferenc
aktív tag
Skacok, iStyle akku cserenel gyarit hasznal, vagy gyarival megegyezo oem minosegut?!
-
tothferenc
aktív tag
Jaaa, hogy vezetek nelkuli toltovel nem is fog beallni?! Tobbnyire azzal toltom, illetve ejszakara mindig a toltopadon pihen.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #211953 üzenetére
Nekem aprilis ota van meg a 8-as, azota nem allt be az oltimalizalt toltes.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
nederlanden #211401 üzenetére
Nem is kell feltetlenul (en sem szkmtam naprakesz lenni) de pl az utolso 50 hsz-t mindig visszaolvasom.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
nederlanden #211398 üzenetére
Kb ket oldalon keresztul ezt targyaltuk ki....
Baseus, Ikea, Samsung. Barmikyen, ami Qi szabvanyos.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #211328 üzenetére
Nekem is irja. Tegnap is vasaroltam, egybol bedobta a walletba is. (Revolut).
#21133 TigerCat igen, ezert irtam, hogy tok jol nez ki, de a design a hasznalhatosag rovasara megy, en is inkabb lefoliaztam. Es tenyleg, amiket hasznaltam mar es aposnak rendeltem, mind csuszott. Viszont az ikeas az franko. -
tothferenc
aktív tag
Sracok, van modja annak, hogy a naptarban pl a mai napig bezarolag levo lejart esemenyeket toroljem, gyorsan, egyszeruen?? A jovobelieket meg szeretnem tartani.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ILLDisPozed #210640 üzenetére
+1, az ujrainditasra. Nekem is ez volt a 8-ason.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
markknight #210634 üzenetére
Szoval nekem nem egyszeru a fogasa
Ezert felnek cserelni a 8-askat
-
tothferenc
aktív tag
válasz
markknight #210632 üzenetére
-
tothferenc
aktív tag
Koszi a fotokat.
Fogtam mar X-et, amikor ismi cserelte a 8-ast, de ezt nem neztem meg rajta. Es 8-rol X-re tenyleg nem szamottevo a meretnovekedes, inkabb anno az 5S-rol feltem valtani. Ami egyedul hianyzik most az a Portre mod/Depth Effect.
Nem szokott a tenyeretek raerni a mikrofon ikonra, ha az emoji ikontra boktok, egykezes hasznalatnal?! Ez a felelmem, hogy ra fogok erni, es nyomodik. Pl nem is ertem, hogy a samu hogy csinalta ezt meg az Edge szerianal. -
tothferenc
aktív tag
válasz
Sys85 #210626 üzenetére
Ez igaz, de most a telo also felet "nem kell" hasznalnom, csak a touch id/home gomb miatt. Mivel az X teljes kjelzos, sztem a billentyu annyival van lejjebb, ami nekem egy kezes hasznalatnal mar kenyelmetlen. Most pl jobb kezbe veve, jobb huvelyk ujjal pont elerem a szambillentyuk ikonjat. Ha lejjebb lenne, nem menne.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
ittakary #210611 üzenetére
Akkor hogy pontos legyek: 2014 ev elejen vettem az 5S-t elofizu valtaskor, 140-ert. Hasznaltam 5 evet. Iden tavasszal pedig joy napokon vettem a 8-ast 175ért. Mivel tenyleg nem nagyon mozgattak az uj telok, es a meretuk sem volt szimpatikus, az 5S tokeletes volt az evek soran. Es ahogy nezem, egy par evig most is megmarad a 8-as.
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Az optimalizalt akku toltes wireless modban is mukodik?! Minden ejjel vezetek nelkuli tolton van az i8-asom, de nem latom az akkumulatornal, hogy megallna 80%-nal a toltes.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
markknight #209736 üzenetére
Ezen akadtam ki en is
Automatizalas, de nekem kell ranyomni, hogy elinduljon 😂 amit tudtam hasznalni, azt beallitottam Sirihez, igy szovegelek neki. Bar a legfontosabb az lenne, hogy helyzethez kotni a dolgokat, es ha elindultam/megerkeztem, sajat maga lefuttassa a scriptet.
-
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Ha a telekomos simem atvaltom e-simre, akkor a fizikai sim helyere tehetek bele egy adat simet, es siman megy a ketto egyutt?!
-
tothferenc
aktív tag
mivel volt donorból alkatrész, így nekem egy forintomba sem került. És van egy 8-asom, csak sajnálom kirakni a motorra. Egyébként nekem is furcsa az előélet, csak azt gondoltam , ha lopott, vagy bármi más dolog van vele, nem tudta volna használni icloud fiókkal, vagy le lenne letiltva, és reset után kéri a fiókadatokat.
-
tothferenc
aktív tag
sziasztok. Olyan jellegű problémám van, hogy hoztak egy 6S típusú szifont, nem volt hangja, és a kijelző is eléggé karcos volt. Azt mondta a "volt tulaj", ha meg tudom javítani, használjam nyugodtan. Hangszórót kicseréltem. Minden frankón működik rajta. Gondoltam elhasználom navinak a motoron. Kiléptünk minden fiókból, csináltam egy teljes visszaállítást. Raktam bele egy simet, de azt írja, Nem támogatott SIM. Modellszám alapján megnéztem, romániai szolgáltatós. Ez miatt lehet? Gondolom hivatalosan csak a román szolgáltatónál kezdeményezhető a függetlenítés. A volt tulaj nem tudja az előéletét, simet nem használt benne, csak voip ment róla neki wifin.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest