-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgergo3
csendes tag
válasz Bilux #297394 üzenetére
Próbáltam hívni őket én is. Két napja jött az üzenet, hogy készüljek, az előrendelés hamarosan beérkezik. Tegnap pedig a megerősítés jött, hogy 24 órám van kifizetni vagy lemondani az előrendelést, mert a telefon beérkezett. Ma pedig ugyanúgy feldolgozás alatt állapotban van a rendelés és nem adták fel, pedig ki lett fizetve az email után néhány perccel.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz madkiller #297391 üzenetére
Dehogynem, gyakori a kettős mérce.
Feltételezem aki célzottan iPhone Pro-t vesz és 4K, RAW, ProRes témában gondolkozik, az megnézi legalább a termék lapját az Apple oldalán, ott pedig írják külön kábel kell a gyors adatátvitelhez. Vagy tudja használni a keresőt. Az égvilágon semmi szükség nincs arra, hogy minden iPhone-nal kapcsolatos fórumban éveken át minden héten ez ekkora téma legyen.
Átlag user vagy sima iPhone esetében gyakorlatilag nem számít, mert a többség az életben nem köti össze kábellel a telefont, hiszen iCloud és AirDrop. A pro user meg tudja (tudnia kellene) mit akar és ahhoz veszi az eszközöket, pl. ProRes használathoz, RAW fotóhoz nem éppen a legkisebb tárhelyű készüléket érdemes venni. Az átlag user a kamera beállításokba se nagyon megy be, nem véletlenül a default HD és nem 4K, még a grid sincs bekapcsolva. Az Apple a többségre állítja az alapértelmezéseket.
Gondolták úgyse zavarja azt a 12 embert, aki még kitartó Sony telefon vásárló. Pedig jó lenne, ha a cég nagyobb játékos lenne a piacon. -
Szabi®
addikt
válasz markknight #297405 üzenetére
Azért volt idő amikor a Harman Kardon hangszórókat is a mac mellé csomagolták, most meg kuki kiáll a pódiumra elsorolja mit vesznek ki a dobozból, és még olcsóbb sem lesz, -sőt drágább, és tapsolnak meg éljeneznek örömmámorban az emberek . . .
Valami nagyon el van itt csesződve .[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz aprokaroka87 #297400 üzenetére
Nem, nem... jövőre az újdonság a reverse wireless charging lesz.
utána évben a periszkópkus kamera
azutáni évben pedig a ...
Minden évben egy kicsi... nagyon kicsivel többiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Ricardo
titán
-
aktív tag
A Vodafone-nál vett iphone-ok függetlenek? Elöre is
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz Ricardo #297408 üzenetére
Mivel odaírtam "külső" és nem fő, akkor a válasz igen, megvan. Értő olvasás nálad megvan? Arról volt szó milyen kettős mérce, mivel a Flip külső kijelzőjét is használják emberek, akkor valószínűleg mégse olyan hatalmas probléma a 60 Hz, mint ahogy előadjátok hetente. Ahogy az sem, hogy miért csak USB 2.0 sebességű kábel van a dobozban, mert a többi gyártó készülékének dobozában is olyan van.
(amúgy, ha úgyis környezetvédelem, a következő lépés lehetne a töltő és headset elhagyásának mintájára USB-C kábel se legyen a dobozban, hiszen azért egységesítés valamilyen C kábel biztos van már otthon, akkor minek még egy másik, ne pazaroljunk, na azt a hisztit is várom már... )
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
minek eteted őket? neked aztán pláne tudnod kéne, hogy minden iphone topikban ott vannak.
-
Ricardo
titán
válasz M1995 #297416 üzenetére
Használják.Kiegészítőként, de tartalom fogyasztásra vagy komolyabb használatra ott a fő kijelző, ami a kategórájának megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Na ilyen nincs a a sima iPhone-ban. Lehet csürni csavarni. De a minimum ( Ha már mindenképpen el akarják választani a pro változatoktól) a 90Hz lett volna ebben az árkategóriában.
A 2.0ás kábel meg minden gyártónál gáz, de itt a gyorsabb töltés sem megy ami azért egy külön fokozata a garasoskodásnak.[ Szerkesztve ]
-
salieven
aktív tag
Másnál ilyen ez vagy csak nálunk a családba?
Javítási ajánlatnál a képernyő felső sarkába jelenik meg az óra alatt a javító szó itt nem viszont minden más (pl messenger, discord) appnál igenPSN: salieven
-
haddent
addikt
Apple.hu rendeléshez tartozó UPS másnál is így áll? Ez nem néz ki túl bíztatóan.. Hogy lesz ebből holnap bármi? na meg a kézbesítési cím annyi, hogy "Budapest HU"?
-
Topikgazda
válasz salieven #297424 üzenetére
Egyedi anomália lehet🙂, mert nálam oké:
Esetleg egy újraindítás, vagy alkalmazás újra telepítése segíthet rajtatok.
szerk.:
Engem a múltkor azzal lepett meg a rendszer, hogy fekvő tájolású appból kilépve, az álló tájolású megjelenítőn a bal szélén ott maradtak a fekvő tájolás felső sorának ikonjai (óra, hálózati jel, akku). [kép] Kényszerített újraindítás oldotta meg.[ Szerkesztve ]
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Telekomnal holnap fogjak kiirni az arakat?
-
BeastMode
őstag
Kint az iOS 17.0.1.
-
Norbi887
aktív tag
Kinnt az iOS 17.0.1
Lehet tölteni!// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #297428 üzenetére
Ja reggel 8 körül már tuti kint lesznek.
10 órára van időpontom az egyik budapesti üzletbe, remélem lesz készleten. -
ronin79
addikt
-
esbii22
őstag
Micsoda problémák, minden évben ez van, már megszokhattátok volna… és ha péntek helyett hétfőn kapjátok meg akkor összedől a világ ?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
iOS 16.7 is tölthető
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz markknight #297435 üzenetére
Kedden ezt mondta az ügyintéző: “pénteken, 09.22-én küldöm”
Csak erről van infóm, mert az ügyem azonosító száma megvan.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Gubu0101
veterán
Akkor ne hagyuk mar ki a watchOS 10.01-et se
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-Skylake-
addikt
na vegre kiderult amire mindig is kivancsi voltam:
egy iphone NPI a minimum, hogy ne arrol szoljon a topik, hogy kinek hany % akku.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
vzsryl
nagyúr
válasz -Skylake- #297445 üzenetére
92% a 13 Pro-m, de csak hétfőn lesz 2 éves.
btw tök felesleges írnom bármit is ide évekig, mert egész egyszerűen csak teszi a dolgát a készülék. Ezért váltottam 4 éve Iphone-ra, és bejött. Pedig egy évtizedig hallani se akartam róla…
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
xedamen
senior tag
Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de kicsit vicces volt az egész előrendelési folyamat, iCentre és iStyle oldala is totálisan halott volt. Sikerült egy 15 Pro Maxot rendelnem iStyle-ban 14:01-re írja a rendelés időpontját, mert akkor került kosárba/foglalásba, ám a rendelést körülbelül fél órával később tudtam véglegesíteni túlterheltség miatt. Erről a telefonról semmi hír, közben családba lesz egy 15 Pro is, ami 14:50-kor lett megrendelve, az beérkezett. Úgy látszik a Natúr Titán 15 Pro Max lesz idén a fehér holló - ha esetleg valakinek sikerült több helyről sikeresen berendelni és nem tart igényt rá, megtenné, hogy szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest