- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van nekem egy 13pro max. crome böngészőt használnom. Az normális hogy pl itt a hardver aprón 2x kell rànyomni hogy megnyisson egy hirdetést!? Vagy mikor a termék listát nézem , és választom ki milyen terméket keresek stb.. ez beállítás kérdése? Máshol nem igazán tapasztaltam, csak itt ph-án de eléggé zavaró. Első koppintásra aláhuzza, másodikra nyissa meg. Ha természetes ,akkor nem keresgèlem mi lehet a gond
Köszönöm szépen
most néztem még itt a küldés gombra is 2x kellett nyomnom hogy elküdje
-
MasterMark
titán
Én telefonról bővíettem.
Próbáljatok safari cookie-kat törölni.
-
válasz
szabonagyur #260091 üzenetére
Én a legoptimistább esetet vázoltam fel,lehet ennél sokkal több is a mínusz,készülék-/ember-/szerencsefüggő,pozitív irányba nagyon ritkán billenhet a mérleg nyelve (már ami a bukó mértékét illeti).
Én nem szoktam matek,vagy racionális oldalról megközelíteni.Ha cserélek akkor elmegy annyiét amennyiért a régi,kerül amennyibe kerül az új,én döntöttem a csere mellett,vállalom a pénzügyi következményeket. -
szabonagyur
félisten
-
válasz
#86564352 #260089 üzenetére
Szerintem a matek mind2 opciónál hasonló lesz.
Veszel egy mondjuk 400k-s szifont minden évben 4 éven át.
Amikor 1 év után eladod,akkor mondjuk kapsz érte 310-320k-t ha szép állapotban van (és nem szolgáltatós).Buktál legjobb esetben 80k-t.Ez 4 cserénél 320-360 mínusz.
Ugyanez a 400k-s telefon 40-60k között fog elmenni 4 évesen,ha szép állapotban van.
Szóval hasonló,esetleg pár ezer forint difi lehet.
Ha van minden évben plusz 70-80-100k forintod az eladott árán felül arra hogy cserélgess és vágysz mindig a legújabbra és neked megéri,akkor nyugodtan csináld. -
törölt tag
válasz
Šolaire #260075 üzenetére
Én sem értem, viszont látod rendszeresen visszatérő téma. Szerintem az Androidról váltók beidegződései miatt. Ha annyi ezresem lenne, ahányszor olvastam már a vezérlőközpontban lévő gombok miért nem kapcsolják ki teljesen a wifit és bluetooth-t?
Gixxer88: Másik kedvencem az appok kilövése mánia.
Felfüggesztés módból kisebb erőforrás teherrel jön vissza az app, tehát ellenkező hatást érnek el a kilövéssel. Nagy ritkán van csak olyan, valami beragad esetleg és szív akkut háttérben, olyankor pedig többet ér egy kényszerített újraindítás.
Egyet én is kérdeznék: próbálom számolgatni hogyan jobb iPhone-t venni? Eddig abból indultam ki sokáig támogatva van, több éves processzorok is gyorsak, egy SE is tud 4K videót, környezetvédelem ami jó még használjuk stb. Viszont:
1. évente új modell, előző kicsi bukóval eladva még garival
2. egy modell 2-3-4 évig, már keveset ér, vagy családban elfér mégGondolom az értékvesztés hasonlóra jön ki mindkét esetben, viszont első módszerrel mindig új modellt használsz, ami nem rossz!
A probléma az egyes módszerrel, hogy iPhone minit szeretnék, állítólag 14 mini nem lesz és így 13 minivel kell kihúzni még évekig. -
adomok
tag
válasz
kid46 #260062 üzenetére
Nekem van egy ilyen töltőm és kicsit fura, hogy csak bizonyos szögben tölt
Értsd úgy, hogy felcuppantom a telefonra, érzékeli a töltőt, de nem veszi fel a töltést csak ha egy bizonyos szögben teszem rá. Más is jelzett már hasonló problémát. Most ki fogok próbálni egy másikat. Teszteld le ha átvetted, ha neked is problémás, inkább küldd vissza. Sajnos én kifutottam az időből…
-
Amadako
tag
Sziasztok,
apple watch 7 cellural editionel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy az esimes megoldás Vodafonnal működik? Mert az apple.hu szerint csak a Telekom támogatott.
Előre is köszönöm
Amadako
-
gthomma
senior tag
Sziasztok ! Jetaudio alkalmazást szeretném megvenni. 1x kell csak fizetni vagy beépülő modulonként külön ?
-
válasz
Šolaire #260078 üzenetére
Elvileg a pletykák szerint március elején mutatkozhat be.
Mondjuk én akkor is inkább a 13 minit venném.
Az új SE a korábbihoz képest nagy eséllyel a prociban,ramban és a főkamerában fog változni,na meg 5G,de ugyanúgy fog kinézni mint a korábbi SE/8,meg szigorúan véve az i6 óta az összes.Az akku kb semmit se fog változni,ami amúgy sem volt acélos,a kijelző is marad.
Ha van rá keret akkor a 13 mini szerintem sokkal jobb választás lenne. -
Šolaire
veterán
válasz
burgatshow #260076 üzenetére
Droidról jöttem már ott se kapcsoltam ki semmit, szerintem azért okostelefon. Ettől azt szeretem jobban amikor ismerőseim mindent bezárogatnak ne foglalja a ramot.
Más ha már ide írtam érdemes várni esetleg új SE telefont? Megint 4 évet kell akkor veszek egy 13 minit, lassan 2 éves a telefonom váltani szeretnék majd a nyáron. -
válasz
burgatshow #260076 üzenetére
Én az utóbbi években amikor droidom volt sem kapcsolgattam ki semmit,hiszen ott is elhanyagolható volt a spórolás mértéke.
Kb android 5-6-ig volt értelme,utána már nem nagyon,de sok ősdroidosnál ez mégis beakadt (kb mint az akku kisütés,igaz ez nem droid/ios tulajdonlásfüggő).Ahogy az alkalmazásváltó rendszeres kiürítése is,amivel amúgy inkább pont az ellenkezőjét érik el.
Iphone 13 Pro-n semmi sincs kikapcsolva,csak a helyzet hozzáférés van sok appnál “app használata közbenre” állítva,BT állandó,wifi állandó,mobilnet állandó.Egy átlagos 12órás műszak alatt 65-70%-ig merül,de egy húzósabb napon se megy 50% alá és akkor sok-sok telefonálás van benne.
Este meg úgyis megy töltőre,ahogy az emberek nagytöbbségénél is.
De hát a megszokás nagyúr.
Nekem is vannak ismerőseim akik kényszeresen kapcsolgatnak ki-be mindent és hiába mondom,hogy nem spórolnak semmit,ellenben szivatják saját magukat.
Még talán a mobilnet ki-be kapcsolgatást megértem azoknál akiknek nagyon kevés net van a csomagjukban,a háttér folyamatok is tudják enni,de ugye ha kilövik akkor meg sok alapdolog meg nem tud frissülni.Kedvencem az egyik haverom,ő az S20 Ultráját rendszeresen repülőgép módban teszi,hogy ne merüljön.Időnként visszalövi hogy megnézze kereste e valaki,aztán vissza repülőbe.
Aztán csodálkozik hogy igazából már senki se keresi,mert sose elérhető…
Amikor lehülyézzük még ő van megsértődve. -
Kevésbé ide tartozik ezért offba is teszem:
Az asszonynak vettem egy vezeték nélküli füllest zenehallgatásra. Earfun vagy mi a márkája tech 2 Laci ajánlotta. Neki állt szarakodni nem tölt rendesen az egyik fele annyi idő alatt lemerül, mint a másik stb. AirPods-ot nem vennék neki, mert ahogy látom egy év gari van rá és sok a hiba velük. (Meg nyilván a kettes is 50k)
Mik az ajánlottak a középkategóriából? (jó ár érték arány)
Telefonálni ritkán használja, munka közben yt zenét hallgatna vele.még egy fontos hogy jól működjön együtt az Apple-el, ne kelljen 1-2 hetente újrapárosítani meg ilyenek.
-
anderledani
őstag
Hogy lehet elérni azt hogy Fókusz módban felvillanjon az értesítésekre a kijelző, de ne adjon hangot?
nekem lényegében egy olyan módra lenne szükségem, ami ugyanazt csinálja mint a némító kapcsoló, csak lehet megadni kivételeket -
-
törölt tag
válasz
KD6-3.7 #260060 üzenetére
Significant Locations is bekapcsolva? Ha igen, akkor nincs más ötletem miért hiányzik a napkelte-napnyugta. Én a night shift és dark mode váltás esetében egyébként is inkább időpontokat állítok be. Mert hiába kel fel a Nap hétkor, az én arcomba fél 8-ig még ne toljon világos kijelzőt.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
burgatshow #260057 üzenetére
-
KD6-3.7
őstag
Lehet én vagyok a hülye, de hol a “Night Shift” automata kapcsolo? Idôt tudok allítani, de hogy érzékelje magától azt nem.
-
Nolta
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kis segítséget kérni. Ismerősömnek IOS 12.5.5 verzió van fönt és azt írja az automatikus frissítés, h ez naprakész. Namost számos app-hoz 14-est kérnek. Ez feloldható valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest