- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz ferikek #25199 üzenetére
Sziasztok,
Nemrégiben írtam, hogy van egy kis akkuproblémám a 4S-sel (többször lemerült úgy, hogy bőven több 10%-ot jelzett)
Kommy javaslatára power+home gomb kombinációval kalibráltam, de azóta is rohamosan merül.
Közben arra gyanakszom hogy a mobilnet-modul (nem tudom a pontos nevét) lehet a ludas. Elindítok egy mail frissítést, de a levelek nem érkeznek meg, csak a Kapcsolódás látható. Így zsebre teszem, pár perc múlva előveszem, és kb, így percenként merül 1%-ot. Ugyanez történt a hét elején. 71%-on volt a teló, 3,7 MB-t akartam küldeni 2g-n keresztül, de ez ugye lassú folyamat, és 25 perc alatt 49%-ra lemerült, majd ki is kapcsolt. nem tudtam bekapcsolni. miután rátettem a töltőre, rögtön bekapcsolt, és 47%-ot mutatott.
Ma felszálltam hévre, 10 min utazás, majd gyalog 10 min és 7%-ot merült, miközben csak egy cikkek olvastam, nem "netezem folyamatosan". 3G-n a weboldalakt közül sem mindegyiket nyitja meg, és betöltést jelző kék sáv nem fut végig és lehet látni, hogy dolgozik a háttérben a böngésző. ugyanez az e-mailnél: frissítem manuálisan, várni kell 1-2 percet, mire megjönnek a levelek
Ma reggel 100%-ról kezdtem, volt 25 min beszélgetés, max 45 perc netezés (25 min wi-fi, 25 3G). háttrében pl. maps futott. Most van 39%-on, holott régebben 2-3 napig simán ment egy feltöltéssel.
Lehet probléma a 2g/3g antenna hibás működése (szívja az akksit)?üdv.
ferikek
[ Szerkesztve ]
-
BossBoss
őstag
válasz Ragdoll1 #25592 üzenetére
Pár napja ugyan ezt jeleztem itt. Akkor egyedül voltam a problémával. Nálam ugyan az a hiba. Újratelepítés sem oldja meg. Sőt, ha weben törlök egy üzenetet, az alkalmazásban bent marad. Remélem javítják. A többieknek tuti jó?! Nem létezik, hogy csak ketten szívunk ezzel!
-
macikos
addikt
Fasza. Porszem van az iPhone 5-öm hátlapi kamerájában
Ezért szerintetek ki lehet cseréltetni?
-
BossBoss
őstag
válasz ::Trunks:: #25598 üzenetére
Sajnos nincs. De megtudsz róluk valamit jelezd légyszi. Nekem is mellene itt Szhelyen egy normalis szerviz.
-
Ragnar95
félisten
válasz ferikek #25601 üzenetére
T-s vagy? Csak mert napok óta rossz a netjük
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ferikek
aktív tag
válasz Ragnar95 #25609 üzenetére
az! most megnéztem, kikapcsoltam a 3g-t + mobilnetet és lám újból gyors az egész. de ezek szerint be fog lassulni....
Előfordulhat, hogy ez már 7 napja tart??? Mert múlt hét hétfő óta vannak gondjaim vele. Akkor az is előfordulhat, hogy a probléma miatt merül az akksi? Hnap jelzem a T-nek.
Hihetetlen a szolgáltatás minősége a T-né. decemberben nem volt e-mail szolgáltatás közel 72 óráig, most meg ez..facebookolni nem facebookolok, twitter sem, csak weboldalak, mail és maps. előbbi kettő nem mindig működik..
most jut eszembe: ma a beszélgetések közben a vonal túl oldalán levőt nem hallottam jól, halk és visszhang-szerű volt
[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
-
BossBoss
őstag
válasz ::Trunks:: #25612 üzenetére
Milyen hibával?!
-
Krisz79
őstag
válasz BossBoss #25614 üzenetére
Sziasztok.
Barátom Iphone-ján.
Tapasztaltatok már olyat,hogy kint az udvaron fotókat készitve kikapcsol a tel ,aztán mikor bekapcsolja
gyenge akuszintel nem kapcsol be csak pár perc múlva.
Akkor Home gomb-bekapcsoló gomb együttes nyomásával újraindul a tel.
Aztán oké.
Bent lakásban nincs ilyen probléma.
A telón tok van,lehet,hogy közte átjár a hideglevegő?
Esetleg ötlet,tapasztalat?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Ragnar95
félisten
válasz Krisz79 #25616 üzenetére
Hacsak haverod nem Szibériában van, akkor nem kéne a hidegnek ilyet okoznia Amúgy egy ideig nekem is csinált ilyet valamiért a 4S, de aztán egy restore megoldotta a dolgot, de nálam random kikapcsolt zenehallgatás, fotózás, netezés közben...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
De vajon van értelme backupot visszarakni mondjuk az ő esetében?
Én pl minden esetben újként állítom be, ha odáig jutok. A backupal ugyanúgy visszakerül esetleg a "probléma" is nem? -
BossBoss
őstag
válasz ::Trunks:: #25621 üzenetére
Kiváncsi vagyok mit tudnak vele kezdeni. Nekem egy régi 3G-ben kellene wifi chippel csodát tenni. Ha itt meg tudjak oldani akkor ok, de ha nem akkor kuka. Nem hiszem hogy tovabb foglalkozok vele.
Más: ugyan ennél a 3G-nél an még egy olyan probléma, hogy ha kipacsolom a telefont akkor azonnal be is kapcsol! Gondoltam egy restore megoldja. Sajnos tévedtem. Ergo nem lehet kikapcsolni a telót. Valaki tapasztalt már ilyet? Gondolom ez is hardveres hiba...
-
::Trunks::
senior tag
válasz BossBoss #25626 üzenetére
Az én telóm állandó jelleggel (mostmár) lefagy ,és ujraindul. Mondjuk perpillanat működik. Bár már nem használom, megeszi az életem. Sony-t használok ,azzal nincs para
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
ittakary
nagyúr
Meg is érkezett és be is szereltettem
Az albumért tessenek a képre kattintani:
Kinek hogy tetszik? Most még rajnak érzem (még soha nem láttam BPen ilyen senki kezében) de szerintem hamar rá fogok unni
[ Módosította: 7 ]
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #25634 üzenetére
Cseppet gizda, jaja Hmm... kapható is
Szerk:
Én azért nem cserélném ki az első részt, mert akkor kijelzőt is kicseréli nem? Nem az a lényeg, hogy az egész eleje egyben van és csak egyben lehet cserélni? Éppen ezért csodálkozom is rajta, hogy csak 24$ ... túlolcsó[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz manchester85 #25644 üzenetére
-
szentkuti11
addikt
válasz manchester85 #25644 üzenetére
De gustibus non est disputandum- Nekem speciel tetszik.
-
manchester85
veterán
válasz szentkuti11 #25646 üzenetére
Ezzel csak egy a gond: mi ebben az ízlés? Az Apple sem ízlésből alkotta meg a belső hardvereket. Teljesen szembemegy bármilyen ízléssel, hisz ezeket a gyártók pont a nyers teljesítmény érdekében alkották meg, annak tükrében, hogy a felhasználó úgyse látja. Akkor meg hogy a fenébe lehetne bármilyen ízléshez is sorolni?
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
válasz szentkuti11 #25646 üzenetére
Már mint hogy az ízlésről nem lehet vitatkozni?
Gugli mire nem jó?!
Manchaster
Ne csinálj belőle nagy ügyet, ez csak egy hátlap.[ Szerkesztve ]
-
szentkuti11
addikt
válasz manchester85 #25647 üzenetére
Úgy értettem, hogy valakinek ez tetszik, valakinek nem. Semmi értelme erről vitatkozni, pláne egy szakmai topikban.
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #25647 üzenetére
Azért nehogy megsértődjél már mert én ezt raktam a telefonomra Durva mennyire mélyen érintett ez téged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest