-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Bocsi ha off, de valakinek van tapasztalata IStyle baleseti biztositassal?
Egyik rokon osszetorte a telefonjat es megkert hogy segitsek.
Elolvasva az ASZF-et igazabol barmi tortenjen a telefonnal, nem fizet a biztosito...
Koszonom! -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Valaki véletlen nem használ ios14 alatt myraiffeisen appot? Fontos lenne tudatában lennem annak, hogy müködik!
Az OTP, ha jól olvastam vissza az müködik! -
oszy
veterán
válasz
herdsman12 #227395 üzenetére
Nincs bekapcsolva. Azt megnéztem tegnap.
Nem mutat ott semmit azt mondja. Én csak este tudom megnézni. -
Gabady
aktív tag
válasz
hemaka #227391 üzenetére
Arra gondoltam.... Előző telók után megmaradtak az usb kábelek, de 11pro-hoz meg ugye másik kábel van. Közeljövőben lesz majd még a családban egy új SE. A cél ezeknek a kábeleknek a használata lenne, nem 5W -os adapterrel, hanem 10-12W, amit tudnak ezek a "QC" töltők.
-
hemaka
nagyúr
-
Gabady
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék gyorstöltőt, de még a sima, USB-A típusút. Mit javasoltok ?
A gyári apple 12w töltőt néztem, de nem bízom az ilyen epülking és társai oldalakban.... -
oszy
veterán
Feleségem SE-je (iOS 10) nem akar biztonsági mentést csinálni? A napokban lett letörölve a legutóbbi mentés, szóval üres az iCloud-ja.
Ennyi idő míg felismeri, hogy valóban 5GB tárhely vagy valami porszem került a gépezetbe? -
bigdady
nagyúr
[link]
https://player.hu/tech-3/kiszivargott-mennyibe-fognak-kerulni-itthon-az-iphone-12-kulonbozo-modelljei/? -
majestic
őstag
Nem úgy szokott lenni, hogy az Event előtt 1 héttel bejelenti azt az Apple? Mert ha igen, akkor a 13-i dátum már ugrott...
-
Aaron14
őstag
iOS 14.2-nél ha csatlakoztatom a fejhallgatóm a telefonhoz, akkor automatikusan feljön a Music alkalmazás és el lehet indítani a zenét. Esetleg ezt át lehet állítani valahogy Spotify-ra?
-
kalanchoe
senior tag
A mai nap vettem észre, hogy az EarPods (vezetékes) bal oldala valamivel halkabban és kicsit érdekesen szól, mint annak alapvetően kellene.
Ezzel lehet valamit csinálni, vagy tárgytalan, vegyek helyette egy újat/használjak mást?
-
atomanti19
aktív tag
Valaki találkozott már olyan hibával, ami az Audio IC hibát okozza de az IC újraforrasztásával nem oldódik meg a probléma? Ugyan úgy kiszürkülve marad a hang ikon, nuku siri, nuku beszédmikrofon stb.
iPhone 7Plus az alany
köszi! -
válasz
TheBikerider #227340 üzenetére
Még mindig nem volt időd elvinni a szervizbe?
-
válasz
pauliboy23 #227374 üzenetére
i11 Pro-n.
Nálam is ios 13 alatt nem volt gond,14 alatt már igen.
Lekopogom mostanában nagyon ritkán jön elő. -
outsiders
aktív tag
válasz
MasterMark #227367 üzenetére
Köszi a tippet, megnézem így
-
col
addikt
válasz
pauliboy23 #227368 üzenetére
A közelségszenzorral nekem is voltak gondok, de még a 13-as alatt is. Valszeg az üvegfólia is számít
A gmail korrektül jelez mindent, a gyárit nem használom.
-
Zozo0525
őstag
Lehetosegem lenne se2020-t becserelni egy xs be. Xs akksido mennyivel jobb es kamerában?
-
outsiders
aktív tag
válasz
icecave #227361 üzenetére
Sziasztok, waze plusz apple music autóban auxon megy nálam, de a waze hangja annyira halk, hogy semmit nem hallani belőle nagyjából. Amint navi megszólal szépen halkul a zene, de a navi hangja érthetetlen, annyira halkan motyog. Hangerő maxon a navin belül, hang átmegy a kocsi hangszórójára szépen. Hang lejátszása opció wazen belül készülék alapértelmezetten áll. Iphone SE 2020, legfrisebb Ios. Köszi ha van valami tippetek
-
válasz
hackeeeee #227357 üzenetére
"The line will not disappear ... as long as you are on the lock screen. It is there to remind you this is the way to view Control Center.
The line will disappear when you unlock the iPhone"
Magyarul az ott a jelzés hogy a lockscreen-en vagy és így tudod elérni a control centert.
-
col
addikt
válasz
TheBikerider #227340 üzenetére
Melyik SE? Én is azt használom (SE2020), de semmi komoly hibát nem vettem észre és nincs gondom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Kalandor: Habemus papam
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Ryzen 7 CPU-k
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest