Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tothjozsi96 #213398 üzenetére
Abszolút megéri szerintem.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Sziasztok
Az iPhone 8-as készülékem ma reggel úgy döntött, hogy a Home gombot nem hajlandó érzékelni többé. Nem volt leejtve, nem ázott be, semmilyen extrém hatás nem érte. Előjele sem volt a hibának, tehát nem fokozatosan gyengült vagy hol működött hol nem, hanem egyik pillanatról a másikra adta meg magát. Lehet ezzel kezdeni valamit házilag? (alap dolgok mint restart, full feltöltés, kikapcs és pihentetés, gomb tisztogatása már megvoltak). A SW-es Home gombot már megtaláltam, vészmegoldásnak jó, de azért hosszú távon nem örülnék ha így maradna.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Nem, nem éri meg.
ha a funkció kell, inkább 2.gen. Hangzás terén van más a piacons24U+15p
-
aktív tag
Vegyél a pro árán inkább ilyet [link]
-
Totheground
addikt
Megéri. Mondom ezt úgy, hogy amúgy rühellem az in-ear cuccokat.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
aktív tag
Nem lehet, de ez igaz az élet más területére, hogy a vezetékes kapcsolat sokkal jobb és stabilabb megoldás mint a vezeték nélküli alternatívájuk.
Én a kérdésre próbáltam válaszolni.
Én véleményem, hogy ha már 100e hajlandó kiadni egy olyan fülesért és a hangzásra kérdezett oda a kérdező. Akkor sokkal jobb választás szerinte az általam linkelt termék, mivel én a hétköznapokban használom ès nem egy cikk vagy egy teszt alapján írom, hogy jobb választás, szerintem jobb -
sethi
senior tag
válasz herdsman12 #213402 üzenetére
Pont a kolléga által leírtak miatt nem a motoros változatot rendeltem hanem a sima súly zárast. Beleteszem a telefont és ha nem sikerül középre tenni tudom benne igazgatni. Nálam nem a szellőző rácsos van hanem a tapadókorongos. Az egyik kocsiban a szélvédőre, a másikban a műszerfalra cuppantva. Stabil mindkettő.
-
aktív tag
ok, fel vagy mentve!
-
anderledani
őstag
XS-en gyakran azt veszem észre, mintha csak a 2x kameránál menne az optikai stabilizáció. Amíg nem zoomolok be és nem vált át, addig remegős, aztán látszik hogy a 2x-nél bekapcsol. (ez már a 2. Xs-em, nem hardveres a gond)
A GSMArena-s teszten is az látszik hogy a X-en 100-as ISO-val és 1/5-ös záridővel fotózott, míg a Xs-nél valamiért 640-es ISO és 1/28-as záridő. Élesebb is lett a X-el a kép.
Még a 6S Plus-al is élesebb a kép, mert az is csak 100-as ISO-val fotózott.
A bal felső sarokban a kis térképet nézzétek a mintaképen.
[link]iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
veterán
Aki eredeti bőr tokot használ esetleg piros vagy az új ejzold színben az tudna mondani egy kis infót az állapotáról? Könnyen szinezodik esetleg kopik?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
hitchins
őstag
Swipe funkciot hogy kell aktivalni a gyari billentyuzeten? Ugy olvastam ios 13-tol elerheto kellene legyen.
-
TOZ
addikt
-
hitchins
őstag
Ja hogy csak angol van.
koszi -
tothjozsi96
addikt
válasz dud998 #213400 üzenetére
Köszönöm a tippeket, mindenkinek aki válaszolt!
Sok rágódás után végül az Airpods 2-re esett a választásom!
Jó lett volna a Pro de nem tudtam kipróbálni, ismerősök körében nincs senkinek.Nem vagyok az a típus akinek állandóan a fülében van, viszont utazáshoz biztos nagyon jól jött volna a zajszűrés.
Remélem kitudom majd próbálni a Pro-t mert kíváncsi vagyok rá, főleg arra hogy hangzásban mennyivel tud többet nyújtani.
Egy két számot hallgattam már az Airpodsommal, de eddig nagyon tetszik.
-
zsebszi
tag
Sziasztok! Van iphone 6s telefonom. Ha sim kártya nélkül elindítom és megnézem az infóba vodafonet ír ki. Bele rakom a vodafone kártyát és kiírja, hogy nem támogatott sim. Mi lehet a baj?
-
Hegyirabló
veterán
válasz Hegyirabló #213331 üzenetére
A kábel volt a hibás. Vettem egyet aprón, azóta rendben van a töltés.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
tuzpenge
őstag
-
Hegyirabló
veterán
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok! Van valami töltési kritérium, új teló vásárlása estén? 12 óra, vagy valami hasonló, esetleg elég felnyomni 100%-ig és ennyi?
-
Serpiko
addikt
válasz betyar1974 #213431 üzenetére
Nem kell semmi ilyesmi töltöd amikor jólesik.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
csababarca
őstag
Sziasztok.
Barátnőm iphone XR telefonja 9 hete nem képes biztonsági mentést csinálni.
be van állítva ugyanúgy mint az én 8-asomon, van elég helye az icloud driven, de nem végzi el.
nekem automatikusan csinálja, kb naprakészen, ő minden nap kapja az üzenetet, hogy nem sikerült.mi lehet a gond?
kiírja hogy biztonsági mentés....becsült idő számítása...aztán ennyi.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz csababarca #213434 üzenetére
Azt írta ki most jogy nincs elegendő icloud tárhelye.
Wtf
128mega foglalt az 5 gigából.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
herdsman12
őstag
válasz csababarca #213435 üzenetére
Az iCloud - Tárhely kezelése rendben?
Esetleg egy kényszerített újraindítás. -
csababarca
őstag
válasz herdsman12 #213436 üzenetére
mit értesz ezalatt?
tárhelybe bementem, 5/128 foglalt, egy biztonsági mentés van ott 10.28-ról, az a legutolsó, azóta nem csinált.
amit nem értek, hogy miért nem.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok! Fényképeket és videókat másolnék pc-re, iphone-ról, de valami miatt elég döcögősen megy. Iphone 6-os telómmal nem volt gond, tök jól működött a windows fényképek alkalmazással a másolás. Cseréltem 11 pro-ra, azóta alig találja meg a képeket, másolás közben megszakad a kapcsolat, vagy nem reagál a windows fényképek, ilyesmi gondjaim vannak. Mi lehet az oka? Köszi!
-
herdsman12
őstag
válasz csababarca #213437 üzenetére
Átnézném a Beállítások - Általános - iPhone tárhely - Összes megjelenítése részt is, de különösen a Beállítások - Név - iCloud - Tárhely kezelése - Bizt. mentések - iPhone helyen a Köv. bizt. mentés mérete, valamint az Összes alkalmazás megjelenítése részt.
Esetleg ott nincs valami durva dolog bekapcsolva?(#213438) Runner_fxr
Nem vágom mi lehet, de a 3uTools programmal egyszerűbb lesz.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Runner_fxr #213438 üzenetére
Szia!
Több dolog lehet sajnos. Gondolom a kábel ugyanúgy a gyári.
Azt próbáld meg esetleg (de ez csak tippelés) ebben a sorrendben, hogy telefon újraindítása, próba, force restart, próba, itunes és kapcsolódó driverek eltávolítása a windowsból, próba. -
csababarca
őstag
válasz herdsman12 #213439 üzenetére
Hát reggel ha felkelt megnézem.
De ha be is lenne kapcsolva akármi, miért azt írja, hogy 5gb-ból 128 mb foglalt? Ergó a többi szabad, mert szürke a sávban.
Be volt kapcsolva a fotók neki, azt kikapcsoltam és töröltem icloudból, az a hely felszabadult ezáltal, mert előtte tényleg fullom volt a tárhelye.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
anderledani
őstag
Furcsállom a többiek válaszait, nekem mindig ilyen volt. Mindig meg-megszakadt mindig nehezen kezdte el mutatni windowsban a mappát. 6S-en is, Xs-en is, új kábellel is, régi kábellel is.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Mr.Silkó
veterán
válasz csababarca #213441 üzenetére
Én a helyedben ezt az Apple Support által készített információcsokrot átolvasnám. Szerintem az általad is említett korábbi állapotra (fullon lévő alap tárhely) "emlékszik" az iCloud, ezért nem engedi a biztonsági mentést. Én törölnék mindent abból az iCloud felhőből és a készülék újraindítása után megpróbálnám újból a mentést stabil WiFi csatlakozással.
-
csababarca
őstag
válasz Mr.Silkó #213443 üzenetére
Köszi, ezt elolvastam.
6 éve használok iphonet de ezekkel az ide oda feltöltögetős dolgokkal homályban vagyok.
Enyémen ki van kapcsolva minden ilyen, kábellel felrakom macbookra a képeket telóról, majd törlöm.Most ha icloudba bejelentkezek neki gépről, és törlöm a dolgokat ha vannak (bár továbbra sem értem miért kell duplán megtenni, telóról már megtettem), akkor az esetleges icloudban tárolt képei csak onnan tűnnek el, vagy teló memóriájából is?
Lehet a legegyszerűbb 50re bőviteni az icloud tárhelyet, de jelenleg ebben sem vagyok biztoa hogy megoldaná ezt.
Sose volt ilyen gondom.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz csababarca #213444 üzenetére
299 havi és 50 giga. Ez a legegyszerűbb.
-
bigdady
nagyúr
válasz csababarca #213441 üzenetére
Mert nagyobb lenne az új mentes mint 5gb így el sem kezdi gondolom
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #213445 üzenetére
+1, es nem kell manualisan mentegetni semmit.
-
aujjobba
addikt
Beállítások / Fotók / legalul az átvitelre vonatkozó kapcsolót állítsd át automatikusról a másikra.
Win7 alatt láttam ilyet, egy óra volt mire rájöttem.
Menet közben akarja átalakítani a HEVC/HEIC videókat/fotókat, ami valamiért nem sikerül neki.i6-on azért nem volt gond, mert az még nem tudta a hevc/heic tömörítést.
Ha ezzel megvagy kezdődik a másik szívás, a lejátszó/képnéző/kodek keresése ami tudja ezeket kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Google fotókban megmaradnak a képek, ha a telefonról törlöm, de ugyanez igaz icloud-ra is?
Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest