Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Restore után továbbra is az a helyzet a telefonommal (Xs), hogy ha számítógépen töltöm, akkor nem mozdul el felfelé a töltöttség százalék kijelzés, csak azután, hogy ha újraindítom a telefont. Senkinek nincs erre ötlete?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
ittakary
nagyúr
-
fcbarca
őstag
sziasztok.van egy csehországi nem aktivált,iphone 6s(nem volt használva),ajándékba kaptam,nincs hozzá semmi csek,csak a doboz tartozékok,viszont a telo nem kapcsol be.Lehetséges ennek a magyarországi garanciáztatása ilyen feltételek mellett?
-
Hegyirabló
veterán
válasz Hegyirabló #212151 üzenetére
Módosítom az előbbit annyiban, hogy akármivel töltöm (töltőfej vagy számítógép) nem hajlandó a százalék megmozdulni, csak újraindítás után.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MasterMark
titán
válasz chaosmonger #212148 üzenetére
Nem kell egyesével nagyítani, a tévén zoomolsz rá.
Komponálnni úgy is tudod a képet, ha 4:3-ban mutatja eredetileg. Azért vannak a szerkesztőrácsok is.
De ez hogy nem használni a harmadát a szenzornak...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
evo87
őstag
Sziasztok!
IPhone vásárlásán gondolkodom, ami már rég érik bennem. S10e-t váltana és fontos számomra a korrekt, magabiztos 1 napos üzemidő, illetve mindenképpen dual üzemmódban használnám (céges+privát), és mivel a szemem hozzászokott és szeretem, az oledhez is ragaszkodnék.
Adott, hogy XS-re váltsak, ellenben pl üzemidőben vagy egyéb másban ad annyival többet a 11 Pro mint amennyivel drágább? (~125-135 a felára) Az XR, a 11 és a Max/Plus kiadások számomra a nagy méret miatt kizártak.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
anderledani
őstag
válasz ittakary #212152 üzenetére
Nekem 1500ft-os ikeás van XS-hez és legalább olyan gyorsan tölt mint az a vezetékes töltő amit a telefonhoz csomagoltak
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
CharlieDrop
veterán
válasz Hegyirabló #212154 üzenetére
Melyik szoft van rajta?
A legelsővel (12-es) voltak ilyen problémák tavaly amikor megjelent.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Hegyirabló
veterán
válasz CharlieDrop #212164 üzenetére
Szia!
Legújabb van rajta 13.2.3.
Beszéltem Applelal. Csaj azt mondta (de egyébként Appsolute is ugyanezt mondta), hogy húzzam újra a telefont, majd ne tegyem rá a biztonsági mentést, mert lehet, hogy az tartalmazza a hiba okozóját. Ezzel csak az a gondom, hogy ez jókora szívás, persze meglépem, ha nincs más megoldás.Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
burgatshow
veterán
válasz fcbarca #212163 üzenetére
A hivatalos Apple partnerek mind azok. Bővebben itt.
-
herdsman12
őstag
válasz fcbarca #212163 üzenetére
Ha itt az első "Időpont foglalás..."-ra nyomsz, majd javítás, majd nem kapcsol be, akkor kb ezt látod.
Tuti pontos választ kapsz a kérdéseidre.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz Hegyirabló #212165 üzenetére
Nagyon fura, nekem olyan 4 éve jön a mentés, de egy próbát megér, újrateszed és nem teszed elsőre vissza a mentést.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz anderledani #212161 üzenetére
Ilyenek után nem kell csodálkozni ,ha sokkal hamarabb tönkre megy az akkumlátor ,rá nem tenném a telefonom ezekre a gagyi aprópénzes veszélyes hulladékra.
-
Hatvan9
senior tag
válasz TechN7ne #212172 üzenetére
Azaz Ikea töltő szerintem nem hulladék.
Én egy ilyet vettem, ha hallok erről az olcsó Ikea termékről, biztos olyat veszek. -
burgatshow
veterán
Mindenki itt pörög ezen a töltés témán, holott teljesen mindegy milyen forrásból kapja az áramot a töltőelektronika.Az kezeli az egész folyamatot.
-
dud998
őstag
válasz B-L-A-C-K #212168 üzenetére
Kaphatok egy linket Májszter?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
anderledani
őstag
válasz B-L-A-C-K #212168 üzenetére
Valami változott a pl a nevében is? Vagy ez ugyanúgy XD CP+ Max? Most rendeltem egy hete aliról amit linkeltél.
amúgy alin a legolcsóbb szállítás ami már nem ingyenes az milyen gyors?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz OCTAMD #212192 üzenetére
Nem. Leállítja a töltést ha túlmelegedne.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
aujjobba
addikt
válasz galaxys80 #212191 üzenetére
Vannak már ezirányban kutatások, az akku is jobban melegszik, és a töltőpad maga is, ami szintén a telefont melegíti.
[link]Nem fog túlmelegedni, mert leállítja a töltést, de ha órákig pár csak fokkal is melegebb, az se ideális.
Én egyébként sem vagyok híve a Qi-nek, a borzasztó hatásfoka miatt.
A befektetett energia túl nagy része megy kárba hő formájában. -
OCTAMD
őstag
válasz anderledani #212193 üzenetére
Akkor nem tud az akku kifingani,az 50 fok felett lehet problèmàs
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
nlaci0725
csendes tag
Azért szerintem mégiscsak kényelmesebb a vezeték nélküli töltés,ha hozzászokik az ember.
Mióta a Samu S6 kijött azóta én szinte csak vezeték nélkül töltök telefont,és egy idő után megszokja,és megszereti az ember(már aki ) .[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #212188 üzenetére
Neve ugyan az, csak ahogy látom mintha más lenne megfordítva a ragasztás a széleken, meg ugye van a hangszóró kivágáson ez a rács.
Viszont felrakni nem tudtam megnézni, mert véletlenül sima 11-re rendeltem Pro helyett, Pro-t meg már eladtam jött vissza XS de arra is jó lett volna. Szóval rendeltem megint.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ittakary #212181 üzenetére
Tényleg nagy a fejlődés kamera téren, ez számomra nem vitás.
Ami engem nagyon pozitívan érint, hogy sokkal sokkal kevesebb a beégett képrész.
Nem akarok nagyon belemenni, de pl. a gyömbérnél látható, hogy mire gondolok, illetve gondoltam (láttam) korábban is, amikor pl. itt a PH!-n is (mondjuk fotós topikban) szóvá tettem, hogy az iPhone nagyon gyakran beégeti a képrészeket.Az esti fotózás is nagyon jó lett, (éjszakai mód) korábban írtam erről is, akkor kaptam itt hideget-meleget, most azért látható, hogy nem rossz az!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest