Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Az alábbi gondom van
Safari indul, és ezt írja ki:
"A Safari nem képes az oldal megnyitására, mert az Iphone-ja nem kapcsolódik az internetre."
Lehet ezzel valamit kezdeni ?
Vagy esetleg beállítani, hogy mondjuk a Chrome induljon el, ha egy alkalmazás net - re akar menni ?
-
sith7
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #212954 üzenetére
de rá van csatlakozva, és engedélyezve is van az app - n belül a mobilnet
szerk.
nem volt engedélyezve a beállítások/mobilneten belül
[ Szerkesztve ]
-
485
aktív tag
válasz MasterMark #212937 üzenetére
Úgy tudom, hogy telekomnál és telenornál nem volt ilyen probléma, ios és voda akadt valahol össze, legalább is nekünk 4 telefon is ugyanezt produkálta, x, xs max, 8+ és 11pro, tegnap sikerült az apple ügyfélszolgálattal beszélnem, most tesztelgetem, hogy sikerült e megjavítani.
-
485
aktív tag
válasz MasterMark #212958 üzenetére
Mert a vodafone azt mondta, hogy náluk nincs probléma és a 12es szofttal jó volt, meg a 13.2.2vel is de nem érdekel, ki oldja meg, csak jó legyen
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #212958 üzenetére
Mondjuk ha a Vodafone hibája lenne, akkor más telefonokat is érintene.
De nem.
Egyébként más szolgáltatónál is előfordult.
iPhone és ios 13-al.
Szóval sokkal valószínűbb , hogy ez az Apple sara.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #212961 üzenetére
Volte probléma nem is érinthette a Vodafone-t az utolsó frissítésig, mert nem is volt a Vodafone-nál addig.
Zolom89
Ez nagy kamu. Külföldi fórumokon is voltak ilyen panaszok.
Egyébként sem nyúlhat bele a szoftverbe egyetlen szolgáltató sem. Innentől nincs is miről beszélni.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #212964 üzenetére
Amint mondtam telekomos panasz is volt. Ott korábban is elérhető volt a volte.
Sokadik alkalom lenne mikor az Apple a szolgáltatókra próbálja a felelősséget tolni.
Aztán végül kiderül, hogy mégsem. -
csab2
veterán
Ennyire megbízhatatlan az iPhone-ban a tárhely információ?
Tegnap rögzítettem egy kb. 1 óra 15 perces FullHD videót. Ma ezt a videót megvágtam a telefonon az iMovie alkalmazásban. El akarom menteni, erre közli a telefon, hogy nincs elég tárhely.
A kérdéses iPhone egy 64 GB-os 11 Pro Max, a legújabb szoftverrel.
A beállításokban az iPhone tárhelynél azt látom, hogy 21,1 GB van használatban, ezen belül a Fotókra 540 MB-ot ír, az iMovie-ra pedig 600 MB-ot.
Ez így egy nagy szar.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz MasterMark #212967 üzenetére
Mentésnél azt hiszem a fotótárba mentené el.
A fájlokba sem engedi.
Nem ez a gáz, hanem az, hogy szarul mutatja a lefoglalt tárhelyet a rendszer.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
A telefon szerin t van 47 GB szabad helyem, és mégsem engedi elmenteni a videót.
Nem hiszem, hogy egy 1 órás, FullHD videó több lenne mint 47 GB.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Drughi
addikt
Üdv,
van arra mód, hogy google maps legyen az alapértelmezett térkép?
pl a kontaktok címét abba nyissa meg. -
veterán
-
Drughi
addikt
válasz szabogabor10 #212972 üzenetére
Koszi!
meg egy: az app store-ba hol találom azon alkalmazásaimat, amikre van frissités? -
Laprasi991
aktív tag
Sziasztok
Iphone 7 plusomon a Pokemon go egy hete indításnál lefagy. Csináltam egy teljes resetet, az üres telefonra feltelepitve működik. Viszont amint visszatöltöm itunesból a mentést, a Pokemon ugyanúgy nem működik mint a reset előtt Mit tudok ilyenkor tenni? -
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissítettem az iphone 7-em 13.3-ra (itunes-al először biztonsági mentettem majd OTA-n frissítettem mert legutóbb itunes-al frissítettem a telóm és valamiért majdnem téglásította) és azt vettem észre, hogy nincs 4G-m ha mobilneten vagyok csak 3G-t ír ki a telefon ott is ahol eddig 4G is volt. Mi lehet a gond? Beállításoknál 4G volte ki de 4G volte be esetében is ezt csinálja. Újraindítás is volt már.
Vodafone a hálózat -
csab2
veterán
válasz MasterMark #212970 üzenetére
Szerintem a telefonra akarja menteni, a fotókba. Azt is írja, hogy az eszközön nincs elég hely.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
anderledani
őstag
iGlass és Nillkin fólia is (a kettő szinte ugyanaz mint ismeretes) befolyásolja a fényérzékelőt, akkor is ha jól van felrakva. Meg annyira leheletnyi érintést sem érzékel a telefon, mint amit mindenféle fólia nélkül igen.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
CharlieDrop
veterán
válasz anderledani #212979 üzenetére
hm, most Nilkinem van, nem zavar be... Az előző rosszabb volt...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
drk88
senior tag
Hali,
Ez a kábel jó ahhoz hogy pendriveot csatlakoztassak ipad / iphonehoz? Filmet szeretnénk nézni pendriveról
https://www.apple.com/hu/shop/product/MD821ZM/A/lightning-usb-kameraadapter?fnode=97
Köszi!
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #212982 üzenetére
Mármint te nem nézel.
Ilyet kijelenteni elég nagy badarság.
Utazások alkalmával mindig arra pakolom a filmeket. 2020-ban is így fogom.
Te ilyen alkalmakkor mégis mit javasolnál?[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz aujjobba #212984 üzenetére
Ha 15-20 filmnek lenne hely a belső tárhelyen, akkor nyilván nem lenne szükség a pendrive-ra.
Külföldi utazások során pedig nem mindig opció az online megoldás.Letöltögetni meg ha mégis van valami gagyi wifi a szállodában ezerszer körülményesebb és hosszadalmasabb, mint rádugni egy pendrive-ot.
Ezért is nevetséges ez a "nem nézünk filmet 2019-ben pendrive-ról"[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #212985 üzenetére
Mondjuk egy kicsit erős, hogy nem nézünk p.dri..n filmet, de én még nem voltam olyan szállodában, vagy panzióban, ahol nem lett volna elég a NET ahhoz hogy a NAS-n lévő filmeket ne érjem el. Amúgy meg ha nagyon filmezős kedvem lenne akkor ezért nem utazok külföldre, vagy más városba. Magyarul, nem azért utazok, hogy filmet tudjak nézni az ikütyümön.
Max a buszon vagy a repcsin 1-2 filmet. Ez meg bőven ráfér. Végén meg törlöm.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
galaxys80
veterán
Valószínűleg neked nincsen egy kisgyermeked aki reggel 6-kor mikor felkel meg szeretne nézni egy mesét. Vagy 9-kor mikor lefekszik a feleségeddel megnéznél még egy filmet.
Szóval ezért nem kellene itt tényeket kijelenteni úgy, hogy valaki csak a saját preferenciáját veszi figyelembe.
NAS pedig nálam kizárólag belső hálón üzemel. -
aujjobba
addikt
Jó neked, én sajnos több olyan szállodában jártam már, ahol egy Messenger hívást is csak többszöri nekifutásra, szakadozva sikerült lebonyolítani, nemhogy még az itthoni nasról filmet tudjak lejátszani vpn-en keresztül.
Nem is dzsunka helyeken, normális nemzetközi láncok, csak épp Afrikában, Ázsiában... -
TechN7ne
nagyúr
válasz MasterMark #212982 üzenetére
Ez olyan ,mint ha nem nézzünk 4k s tartalmat nagy TV n 2020 ban...
Mekkora palimadár beszólás ,van egyáltalán vagy láttál már az életedben jó minőségű nagy TVt?
Mit nézünk rajtuk az RTL klub ot ,vagy a szarrá butított különböző film szolgáltatásokat?Hazánkban még lehet torentezni ,és ezt levonva sem fog kimenni a divatból a pendrive ,nem mindenki fizet azért ami ingyen van!
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz TechN7ne #212989 üzenetére
Kissé talán túlzó volt a kolléga hozzászólása (bár én magam sem értem, minek kábelekkel meg pendriveokkal szenvedni 2019-ben, de megértem, ha valakinek szüksége van erre, nem ismerhetem mindenki preferenciáit), de attól még a warez továbbra is tilos a fórumon...
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
drk88
senior tag
A legjobb h a kérdésre nem jött meg a válasz, de amúgy minden oké
-
Clemi
veterán
válasz drk88 #212981 üzenetére
Nem jó! Esetleg néhány USB2-es drive-ot visz, de nekem azokat is eldobálta. Olyat vegyél, amibe tápot tudsz csatlakoztatni és úgy akár 3 USB3-as cuccot is felcsatolhatsz, csak kell legalább 2,4A töltő áram.
Új Válasz 2019-12-20 14:51:33 (#212994) MasterMark Igen én szenvedte, vele. Az én cuccaimhoz egyikhez se volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
A vita elfajulását megelőzően töröltem két hsz-t, aki érintett az tudja.
Ne bántsátok egymást azért mert nem értetek egyet. -
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Mit kell tennem, hogy a telefon (11 pro max), és az iTunes (Windowson), Wi-Fi -n keresztül kapcsolódjon.
Elvileg lehetséges, csak gyakorlatban nem sikerül.Köszönöm!
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- OLED TV topic
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest