- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thomson7575
tag
válasz ittakary #188518 üzenetére
117k. Nem szoktam telefonért kiadni ennyit, de most rászántam.(Sőt még így is túlköltöttem, de mindenképp újat akartam). Nekem igazából gyors böngészés kell és a megbízhatóság, meg egy két játék. Ezért is lett egy 16Gb-os verzió, mivel még fényképezni se szoktam. 1+1 év garit adtak hozzá, remélem beválik és nem lesz semmi baja
Holnap hozza is a futár.[ Szerkesztve ]
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
TechN7ne
nagyúr
válasz thomson7575 #188555 üzenetére
Én egy hete vettem innen az oldalról egy 6s+-t az asszonynak (vissza vettem a 8+-t tőle mert eladtam az X-et ). Én is újat szerettem volna és szerencsére találtam is ha nem is újat ,de két hete aktivált gyönyörű 64gb-os példányt 1 év gyártói garanciával ,bontatlan tartozékokkal függetlenül kemény 110k-ért.
Valami eszméletlen amilyen szépen dolgozik rajta a mostani rendszer még mindig (11.4.1) ,12 betat is feltoltam ,na az meg még jobb rajta... Gyári retina kijelző eszeveszetten szép képet produkál még hosszas X használat után is ,le a kalappal az apple előtt amikor még összerakták ezt a cuccot ,nem hiába gyártották tovább őket.
Azon kívül hogy nagyon néha újratölti a weboldalakat a kevesebb ram miatt és picit gyengébb képet lő egy i8/x hez képest ,semmilyen különbséget nem lehet észre venni általános használat mellett ,ugyan úgy ugranak az alkalmazások ,ugyan úgy lehet rá számítani pillanatok alatt mint az összes többi új iphone ra. -
monroe8609
aktív tag
válasz TechN7ne #188556 üzenetére
+1
Nem vagyok fan!Most hozzajutottam haverom levetett 6s-ehez,csereltettem kijelzot meg aksit!Masodik telefonnak szantam!de olyan szepen muzsikal,hogy le a kalappal!S8+ az elsodleges telefonom,amivel elegedett vagyok maximalisan!De azt el kell ismernem hogy baromira bejon a szifon rendszer!Van benne sok kis finomsag,es azt kell mondjam hogy meg ugyis szivesebben hasznalom most 6S-t hogy azert erezhetoen lassabb egy S8-hoz kepest,de valahogy az animaciok kellemesebbek a szememnek!Szoval boven hasznalhato 11.4van rajta azt hiszem.[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Le lett ejtve egy iPhone 6 készülék, nem tört össze szerencsére, de a kijelző felső része kipattant a házból. Egy ideig lehetett tovább használni majd feketére váltott a kijelző és lefagyott. Ezt power+home gombbal sikerült helyrehozni, most megint működik a telefon. Hova érdemes vinni Budapesten ahol összerakják a telefont és nem kérnek el horror összeget ?
Előre is köszi a válaszokat!
This is the way
-
hdanit610
aktív tag
válasz Bengio #188547 üzenetére
ittakary pusztán - hülyén hangzik -, de a pénzedet védte. Teljesen jól látja, magam sem vennék már újonnan 6S-t, de az érveid megértem. Ez még mindig egy jól használható készülék, van nekem is. Seder rajta a rendszer, még mindig jó a kamerája, és kazettaadapteres autós zenehallgatóként bizony aktívan használom a jack dugót is töltés mellett.
A konkrét felvetésed itt senki nem tudja megjósolni. Mivel a 6S már erősen kifutó modell, így nem biztos, hogy komolyabban esne az ára. Ha mégis esik, akkor sem azonnal és ezzel általában a tárhely is kárát látja. A mostani kínálat a végjáték, elég széles spektrumon volt kapható: 16, 32, 64, 128GB, amik közül csak kettő méretben kapható már újonnan és a bemutató után nagy eséllyel ez is feleződni fog a nagyobbik kárára. Ennyiért tudod megvenni most és semmi biztosíték rá, hogy olcsóbb lesz, arra viszont eléggé van, hogy a kínálat szegényesebb lesz.
Vedd meg most és ne foglalkozz a jövővel, meg a brutális értékvesztéssel és azért még szerintem 2-3 év vidáman benne van még a 6S-ben.
-
zzola
titán
AZ miért van, hogy az Icloud-ban nincsen meg az összes kontaktom? Hiába nyomkodom a frissítést/mentést, pár kontakt nem jelenik meg az Icloud-ban?
Ezzel mit lehet tenni?
Természetesen a készülékben be van állítva, hogy mentse a névjegyzéket...
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz herdsman12 #188562 üzenetére
Nincsen! Csak és kizárólak Apple ID-val vagyok bejelentkezve!
-
zzola
titán
válasz herdsman12 #188565 üzenetére
De van!
Igazából azért kezdtem el nézegetni, mert csoportot szerettem volna létrehozni csoportos SMS küldéshez.
Lehet én vagyok a béna, de nem tudok a csoport tagjainak küldeni SMS-t egy kattintással kijelölve az egész csoportot, egyesével be kell tallóznom mindenkit.Visszatérve az eredeti problémára, nem értem, hogy mi lehetett a gond? Pár kontakt nem ment fel a felhőbe, ezekbe belenéztem, az alábbit tapasztaltam:
a szoftver szétbontja a telefonszámot így +36_30_XXX_XXXX
A fel nem szinkronizál kontaktoknál az utolsó karaktercsomag előtt vissza tudtam törölni egy üres (?) mezőt, majd elmentve azonnal megjelent a felhőben a kontakt. Érdekes...[ Szerkesztve ]
-
herdsman12
őstag
válasz zzola #188566 üzenetére
Nem vágom, hogy mi lehet...
Nálam a Kontaktoknál a Csoportok választási lehetőség akkor jelenik meg, ha a Fiókok és jelszavaknál az iCloud fiókon kívűl másik fiókban is (pld Gmail) is bekapcsolom a Kontaktokat.
Ha benézel a Csoportokba, akkor látod, hogy ott mi van bejelölve.
Azok a csoportok szerintem azért vannak, hogy különböző, vagy több helyre tudd szinkronizálni céges, saját, stb névjegyeket.
Az összes telefonszámot tagolja a rendszer, azt nem tudom, hogy törölted az üres helyet mert nálam nem lehet. Ha az utolsó 4 szám elé teszem a kurzort és bakspace, akkor törli az üres mezőt és az előtte lévő számot is.
A karakterek számával se lehet baj, van 00 36 1 808 XXXX formában mentett kontaktom és ott van a felhőben is.Csoportos SMS küldés meg rendben van, így működik.
-
senior tag
Nem nagyon voltam eddig aktiv a csoportban, ami mondjuk nem is annyira fontos. Lattam par embert akinek baja akadt az iCloud-dal. Sajnos ez nalam se volt maskepp. Google Photos-ra felraktam minden kepem geprol, majd leszedtem az alkalmazast iPhone-ra. Mondom magamban okes hogy ott van felhoben, de akkor legyen meg a telefonon is. Elkezdtem masolni 2000 kepet. Meg is lett az egesz aztan ma este gondolkodtam hogy minek legyen fent telefonon ha meg tudom nezni felhon akar wifi nelkul is. Fogtam letoroltem mind a 2000 kepet es a fontosakat meghagytam. Na eltelt a torles ota lb 1 ora es a dragalatos iCloud elkezdte letolteni az osszes torolt kepet. Be volt kapcsolva hogy ugye mentse a kepeket, de en mem tudtam hogy ez igy mukodik. Fogtam kikapcsoltam es szepen vitte le a kepeket, csak annyi volt a problema hogy a fontosakat is levitte a fenebe a telefonrol. Jolvan elkezdett verni az ideg aztan vissza kapcsoltam azt a szart elkezdte leszedni ujra az egeszet, es hala istennek meglettek. A kepeket amiket ma csinaltam kozvetlen a telefonra mentette szoval nem ertem hogy torolhette le. M1 most mar tudom hogy mekkora szar ez az iCloud. Maradok a Google Photos-nal valahogy sokkal szimpatikusabb + 5 giga helyett 15 gigat ad. Helyesirasi hibakert bocsi kicsit keso van mar.
-
Peat76
őstag
Jelzi a telefon hogy jött újabb béta frissítés ,viszont a menüpontban nincs, ota-n később jelenik meg a béta ?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
zzola
titán
válasz herdsman12 #188567 üzenetére
A lényeg, hogy megoldódott. A csoportos SMS küldés nekem nem megy a leírtak alapján. Az i betűre kattintva nem lehet partnert hozzáadni.
SMS-t is csak 10 embernek tudtam küldeni egyszerre, többet nem lehetett hozzáadni. Azért ez elég "gáz"... -
totopad
senior tag
Üdv! Van valami tuti tipp/trükk 8 Plus kijelző mikrokarcok eltávolítására?
-
Noxy
veterán
válasz zzola #188570 üzenetére
Ha extra igényeid vannak csoportos SMS-k küldésére, akkor az AppStore-ban valszeg találsz erre megfelő app-t.
Normál esetben nem nagyon küld senki egyszerre 10-nél több SMS-t.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
kchris78
veterán
az alapjan amit leirtal en nem latom hogy nagyon bugos lett volna az icloud. igaz nem latom a teljes kepet. DE: sokan szidjak az icloud mukodeset aztan leirjak hogy nem tudtak hogy ez igy mukodik. basszus, elobb ra kene szanni 5-10 percet hogy mit kell erteni fotokonyvtaron, photostreamen es utana buveszkedni sokszaz fotoval.. mert egy rossz mozdulat egy rossz iranyu szinkronizacio (bug nelkul is) es annyi a kepeknek. (btw ezert marad meg minden torolt kep 30 napig az icloudban a torolt kepek mappajaban). mert ugye abban megegyezhetunk hogy az koztudott hogy ha az ember maskepp akar valamit mint ahogy azt az alma gondolta arra eleg keves lehetosege van az embernek! es a fotokonyvtar/stream mukodese minden csak nem magatol ertetodo!
-
zzola
titán
válasz buvartacsko #188594 üzenetére
Multi cégnél dolgoztál már? Nem.
-
herdsman12
őstag
válasz zzola #188570 üzenetére
Ja, hát van gáz bőven. Írnak egy 940 oldalas "iPhone felhasználói útmutató"-t, az Üzenetek fejezetből 1x link mutat tovább és bizonyos kérdésekre nincs konkrét leírás.
A brutál fanok szerint ez direkt így jó és különben is, nincs szükségük ilyen funkciókra, persze ezzel nem leszel előrébb. -
Totheground
addikt
válasz zzola #188596 üzenetére
100,000+ alkalmazott a világ majdnem minden országában, sok tízmilliárd dollár bevetettel elég lesz? A policy kifejezetten tiltja az SMS (illetve Skype Business-en kívül kb minden más IM) alapú kommunikációt céges információcserére. Milyen bohócegylet küldözget 10esevel logolhatatlan, követhetetlen, policyk által nem korlátozott SMS-eket e-mail vagy egy IT által kontrollált és logolt IM app helyett?
És ehhez még arcolni is - na az már a következő szint.[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest