-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogy az Iphone-os naptáram tartalmát át tudjam szinkronizálni a Win10-es naptáramba, hogy gépen is tudjam nézni? -
dud998
őstag
Kint az új béta. Nem nagy csak valami gyors javítás lehet, kb. 60 mega volt a X-re. Elképesztően gyors és olajozott minden. Óriási élmény használni! 👍🏻
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
norberto_th
aktív tag
Nagyon sajnálom hogy az ios 12-ből kivették a ténsleges használati időt és a készenlétet...a jelenlegi üzemidő hát nemtudom mennyire mér jól, de nekem több volt 1 alatt. A kikapcsolt képernyő meg 51perc úgy, hogy 2napig nem használtam az ipadet? Ez érdekes nekem kicsit, szerintem ezen még csiszolni kell, vagy csak én nem látom a lényegét át jelenleg.
A képernyő be vagy kikapcsolva melyiket takarja? A bekapcsolva a tényleges hasznalatot gondolom mint a 11-ben is volt, a kikapcsolva meg a keszenlet?!
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
gyuromoj
veterán
iOS 12 developer beta 10 out
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kicsirics77 #188311 üzenetére
Köszi, akkor még nem frissítek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hito
nagyúr
Egyébként lehet már tudni valamit az új széria kamerás képességeiről? Főleg a szenzorméret érdekelne, hogy ebben történik-e érdemi előrelépés az elődökhöz képest, mert ez az 1/3" szenzor azért eléggé limitáltan tud kiszolgálni egy csomó helyzetben.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz hemaka #188322 üzenetére
AF sebesség engem annyira nem mozgat, inkább a szenzorméret. Ebben kéne inkább szintet lépni, legalább egy 1/2.4"-ra. Ekkora van a Samukban. Persze az álom egy P20 Pro szenzorméret lenne (1/1.7"), mert ott már iso1000-1200-ig is el lehet menni, iPhone-nál már iso400 is szódával megy el maximum.
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy a FB messenger mitől adta meg magát egyik percről a másikra? A kimenő üzenetek elmennek, de semmi bejövő nem érkezik. Ujra lett rakva az app is, de a hiba ezzel sajnos nem oldodott meg.
I7 (11.4.1.)[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz spawn21 #188326 üzenetére
Legyen már értelme na Tuggya mán azt a nyavajás kártelt vagy krátert vagy mi a ménkűt a paraszt kifényképezni tisztességgel
Kbali: ezzel már rég kár példálozni, amióta néhány mobil lencsének elég tisztességes rajzolata van. Fix lencséről lévén szó, aminek ráadásul nem kell túl nagy szenzorokat kiszolgálni, manapság már nem probléma, nem ez a szűk keresztmetszet.
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok! ma egy 8 plusal én is csatlakoztam hozzátok, első kérdésem az lenne hogy mikor apple id-t állitanék be mire az sms kódhoz érnénk kivág engem hogy szerver nem elérhető.. ilyenkor mit lehet tenni?
SC: Herczku_Death
-
atirag
őstag
Tud valaki olyan programot ami visszaállítja képeimet a telefonomról és nem 20k az ára 1 évre?
-
Motar
tag
Sziasztok!
Most gondolkozom iphone vásárlásán (7 vagy 8, inkább 8 ), főleg itt a prohardveren keresgélek. Sok "garanciában cserélt" készüléket látok eladót! Meg szabad ezeket venni? Vagy inkább nézzek még gyári garanciást? Mindenképp garisat akarok, vagy újat.
Köszi
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok!
Hozzajutottam egy 6s-hez aminek elég gatya az aksija.. Volt ez az aksi cseres dolog nemrég, honnan tudhatom meg hogy erre a készülékre él e az aksi csere? Vagy már abszolút nem cserélnek? -
tuzpenge
őstag
válasz monroe8609 #188336 üzenetére
Ha még nem volt hozzányúlva a telefonhoz "házilag", azaz az apple tudomásán kívül (otthon vagy nem hivatalos apple szervízben) és eredeti akksi van még benne, akkor él rá a 10 ezer Ft-os akksicsere, de csak 2018 végéig!
ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz monroe8609 #188343 üzenetére
Hogy honnan van szerintem tök mind1. Az hogy a kijelző repedt az akksicseréhez szerintem annak sincs sok köze! Vidd be egy hivatalos apr-be és ott megmondják a tutit (azt hogy honnan van ne mond nekik).
ˣ
-
Popes
őstag
válasz monroe8609 #188343 üzenetére
Repedt kijelző lehet probléma, nem tudom bevállalnák e hogy cserénél tovàbb reped vagy hasznàlhatatlan lesz.(meg tudomásom szerint garanciànál is kizáró ok a fizikai sérülés)
Deus ex machina
-
monroe8609
aktív tag
válasz Popes #188347 üzenetére
Ezt jó tudni. Nyilván szemrevetelezes után fognak tudni okosat mondani. Ha mondjuk a kijelzot is hivatalos szervizben csinaltatnam mennyi lehet a 2 együtt? Mert ha számottevően nem több mintha nem hivatalos helyen csinaltatnam akkor inkább gyári darabok kerüljenek bele
Gari már nincs rá értelemszerűen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest