-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Totheground #188600 üzenetére
Nyugodjon le kérem szépen!
Viszlát! -
zzola
titán
válasz Totheground #188602 üzenetére
Értem. Ettől nálam még 10 a határ.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Telefonról, böngészővel (Safari) vettem egy vonatjegyet. Szeretném letölteni telefonra majd továbbküldeni e-mail-ben. Fel is ajánlja a PDF készítését, illetve, hogy telefonra vagy iCloud-ra mentse. Nos én lementettem mindkettőre, Pages alkalmazások belül látom is őket, de mindegyik szürke. Egyiket se lehet megnyitni. Mi a teendő ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
thomson7575
tag
Megérkezett sikeresen a 6s-em. Nem volt sok szufla az aksiban. Egyből felajánlotta a 11-es frissítést. Ilyenkor ajánlott min 80%-os aksival frissíteni, vagy mindegy ?
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
hemaka
nagyúr
válasz buvartacsko #188612 üzenetére
Akkor tokom se tudja mi baja lehet.
thomson7575
Mehet siman annyival. Azt hiszem 50% a limit, azalatt csak ha tolton van, akkor engedi a frissitest.[ Szerkesztve ]
-
thomson7575
tag
-
nagyúr
válasz zzola #188598 üzenetére
Ménem küldtök ímélt, csoport címre amit mindenki megkap... ez az SMS valami perverzitás nálatok akkor?
Vagy a net előfizu nem fér bele a telefon mellé?Ha már multinál dolgozás...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #188616 üzenetére
Próbáljunk meg elszakadni a példától!
Senkinek semmi köze nincsen hozzá, hogy melyik cég hogyan kommunikál az alkalmazottaival!
A kérdés itt a csatolható kontaktok számáról szólt...Javaslat alapján a tizedik után elkezdtem beírni nevet, de úgy sem lehetséges több kontakt csatolása!
Plusz kaptam egy üzenetet is: -
nagyúr
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #188619 üzenetére
Én támogatnám!
Úgy néz ki, hogy a nagyvállalati Telekomos SIM-mel 10 darab a limit...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zzola #188620 üzenetére
Akkor lehet csengetni kell a T felé valami SMS csomagra még...
Egyébként énis megnéztem most de 15 után nem mentem tovább... szóval ez csak neked/nálatok limit.
Pedig csak egy f*srégi sima 6-osom van... vagy túl régi a telód?
Akkó' ettől nem függ alább...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
aujjobba
addikt
válasz FollowTheORI #188621 üzenetére
"The number of recipients allowed for a group SMS or MMS message varies from carrier to carrier. Please contact your carrier for more information."
Ezt találtam, szolgáltatófüggő, gondolom ezen belül csomagfüggő is (válallati, lakossági, stb).
-
törölt tag
Sziasztok,
régebben volt egy app, ami az éppen aktuálisan ingyenessé vált alkalmazásokat figyelte az Appstore-ban. Ez az app sajna nem volt 64 bites, ezért megszűnt létezni és működni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen más appokat érdemes használni erre a célra?
-Látni szeretném, ha egy alkalmazásnak jelentősen csökkent az ára
-Látni szeretném, ha egy eddig fizetős app most éppen ingyenes lettAz AppAdvice-et találtam, ami hasonló, de ez nekem nem tűnik automatikusnak, azaz olyan, mintha emberek által szerkesztett (rövid) napi lista lenne. A régebbi program tucatszám hozott fel olcsóbbá vált vagy ingyenes appokat, ez 4-5 darabot említ napi szinten.
Mi használjak ilyen célra?
Előre is köszi a válaszokat!
-
nagyúr
válasz hemaka #188624 üzenetére
Egyébként én se... évente 1-2 a max, mikor valaki rám ír így nem iphone-os és válaszolnom kell rá.
Mindenki neten kommunikál velem... imessage, email, fb messenger... stb
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #188621 üzenetére
Korlátlan hang és sms is van a csomagban...
Na akkor így jártam!
Végül is nem user error, de nem is készülékhiba!
Még annyi, hogy Note 8-cal 20-at lehetett, Huawei Mate 10 Lite-tal meg ment 31 darab is...a SIM az ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
atirag
őstag
Meg lehet csinálni teljesen átlátszóra az alsó dock-ot?
-
CharlieDrop
veterán
válasz IntelKiller7 #188629 üzenetére
szóval 13 nap, szerdán hét után kiderül minden
vagy beborul
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
hemaka
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188629 üzenetére
Jon a notch cunami mindegyik tipusra, oh god why.
-
nagyúr
-
IntelKiller7
veterán
Állítólag véletlen kiteregettek mindent.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
freelanced
addikt
Üdv ! Apple telefon vásárlásán gondolkodom. Az X nekem kissé már drága de a 7 / 8 / 8 Plus opció lehet. Mekkora különbség van ezek között a készülékek között? Érdemes lehet még 7-et venni, avagy túl régi már? Illetve az X-hez képest nagyon elmaradottak? Tesztekben sok helyen írják hogy például a 7 és a 8 között nincs akkora különbség. De mindenképp meghallgatnám az itteni véleményeket.
Köszönöm !
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
krisz12356
tag
válasz freelanced #188641 üzenetére
ha van pénzed a 8 -ra akkor azt vedd, mert az még 1 évig tuti nem fog elavulni, de akár 2 évig is használható.
-
freelanced
addikt
válasz krisz12356 #188642 üzenetére
Pontosan miben merül ki az elavulás az Applenél? Lassul a telefon a frissítések miatt?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ittakary
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188639 üzenetére
hihetetlen... és tényleg minden híroldal hozza le
hahaha
EverythingApplePro "seriously what the fuck is going on?!"
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz freelanced #188641 üzenetére
Ha az ár az elsődleges szempont, akkor válaszd a 7-est. Még pár évig használható marad az is.
Viszont hosszabb távra érdemesebb inkább a 8-as szériát választani. Néhány dolog, amiben jobb a 7-nél: erősebb processzor és GPU, jobb kamera, Qi töltés, TrueTone kijelző, stb. Hardveresen nagyjából megegyeznek a X-zel, főleg a Plus modell, szó sincs elmaradásról.(#188642) krisz12356: Ha abból indulunk ki, hogy sokan még mindig megelégedve használnak 5S-t, ami egy 5 éves telefon, akkor a 8-ban is bőven több van még, mint 1-2 év.
-
tboldi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188639 üzenetére
Bővebben: [link]
+ Apple Watch és AirPower
-
szarka996
tag
Sziasztok.
Másnak is van olyan problémája, hogy hibába van feltéve a legfrissebb beta iOS 12-ből, mégis minden feloldásnál kiírja, hogy tegyem fel az újabb verziót.
Restore-on kívül nincs rá semmi gyógymód? Kezd eléggé idegesítő lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest