-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz Totheground #187493 üzenetére
És tényleg Már csak az kéne, hogy kóddal, vagy ujjlenyomattal védeni lehessen.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Noxy
veterán
Parasztvakito megoldás.
Egyik helyről átrakja a másikra, ahol eddig is látható volt. (Albumok/Összes fotó)
Persze erre vannak normális app-k ahol tényleg lehet védeni a privát fotókat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
w.miki
veterán
válasz buvartacsko #187503 üzenetére
google nem, de (#187499) madgie : üveg hátlap tippje segített.
elvileg a DFU mód is megvan, az google segítségével, de ebben nem vagyok biztos
(Bekapcs 3mpig majd gyors fel, le?)
Ugyanis az itunes nem frissíti az iphone8-at eben a módban.
Azt írja, a készülék jelkóddal zárolva van... hát pont ezért akartuk frissíteni
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Noxy
veterán
válasz w.miki #187505 üzenetére
Talált, vagy lopott? Normál esetben be kell írni a jelkódot.
Ennyi. Ha meg iCloud zár is van rajt, akkor innen már mehet is a bontóba.
Fura hogy nem ismersz fel egy telefont ami “legálisan” van a kezedben. Jelkodról meg nem is beszélve.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
herdsman12
őstag
-
Djuree
félisten
előrendelt játékról hogy tudom törölni az előrendelést? véletlen rányomtam és nem is kérdezett semmit, egyből előrendelve státuszú...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aujjobba
addikt
válasz zoli62 #187521 üzenetére
Nincs support?
Én beszéltem magyar supportossal telefonon, de technikai problémám volt amivel ő nem tudott mit kezdeni azon kívül hogy lépjek ki az appleid-ból meg vissza.
Ekkor átkapcsolt egy angolul beszélő szakihoz, bent maradt a vonalban egy kis ideig csekkolni kell-e tolmácsolnia, aztán amikor látta hogy nem kell kilépett. -
lordring
aktív tag
Sziasztok! 4S-ről költéznék 7-re, de az elvileg egyszerű költözés nem akar összejönni. Csináltam 4S-ről egy mentést a gépre Itunesban. Élesítem a 7-et új készülékként, majd rádugom az Itunes-ra, hogy visszaállítsam a mentésből, de az Itunes nem látja a 10 perccel korábban ugyanazzal az Apple ID-val készített mentésemet. Próbáltam rögtön az Iphone 7 bekapcsolásakor Itunes visszaállításból beüzemelni, de ott sem látja.
-
november
tag
Sziasztok!
8 plus-hoz szeretnék tokot. És ebben kérném a segítségeteket. A fő szempontok hogy ne menjen be a por a telefon és a tok közé, megfelelő védelmet biztosítson illetve ha ez számít zsebben fogom hordani. Gondolkoztam Flip tokon is, de végül arra jutottam hogy attól túl vastag lenne a készülék. Ezek közül ti melyiket ajánlanátok? Tok használata mellett érdemes hátlapi fóliát használni?
iPhone 8 Plus Case Liquid Air Armor
UAG - Plyo iPhone 8/7/6 Plus tok
UAG MONARCH SERIES
Speck Presidio Grip Superior Impact Protection Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Silicone Case
Apple iPhone 8 Plus/7 Plus Leather Case
Aiino - Strongly case for iPhone 7 Plus and iPhone 8 PlusIlletve kinek mi a tapasztalata a XPRO Tempered Glass 0.33 iPhone 7/8 Plus 3D fóliával?
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
QuickType-ot hogyan lehet engedélyezni? Az Apple honlapja azt írja elérhető magyar nyelven is, de én eddig csak angol nyelvvel láttam. Használja valaki?Renault Megane IV Limited
-
mr.tamasbiro
őstag
Vodafuggo telót ha a tulaj külföldön van ki fuggetlenit a Vodafone vagy csak személyesen számlával?
-
puente
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 6s vagy 7 vásárlásán gondolkozom, tudtok ajánlani esetleg ebay-es vagy valami más külföldi megbízható eladót?
Köszönöm
-
puente
csendes tag
válasz krisz12356 #187533 üzenetére
Hello, a tervezett keretet már rég túlléptem. Nem tudom mire gondolsz a jó ár alatt, azért örülnék ha 100k közelébe lenne. Esetleg tudsz linkelni konkrét ajánlatot is? Érdekelne. Privátban is jöhet.
Köszi
buvartacsko É Rendben, köszönöm neked is a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
válasz megema #185587 üzenetére
Végül eljutottam a Studio 3-ig, mivel se a Sony WH-1000XM2, se a Sennheiser Momentum, se a PXC 550 nem vált be. A hangja ennek a legszimpatikusabb, de természetesen - mint nálam minden Apple termék - ez is hibás. Jobbra tolódik a balansza.
Használ más is Studio 3-at? Tapasztalt ilyesmit? Már jeleztem a csereigényt, csak kíváncsi lennék mennyire gyakori.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Miért van hogy a hangerő gomb hangefekteket állít és csak ha elérte a maximumot azután a hangerőt? Mi lett elállítva? iOS 10 Kösz -
hito
nagyúr
Van valami trükk, eljárás arra, hogy minden olyan fotót és videót egyben lássak egy alkalmazások belül, amit kamerát használó alkalmazással készítettem? Jelenleg az a legnagyobb gondom, hogy ezeket sehol nem látom egyben, illetve letöltöttem egy videó szerkesztő alkalmazást, ami természetesen nem látja a FiLMiC Pro alkalmazással készített videókat
-
hito
nagyúr
válasz Khelben #187543 üzenetére
Igen, az megvan köszi. Csak annyi a gond, hogyha bizonyos beállításokkal készítem a videót (normáltól eltérő képarány), akkor nem hajlandó menteni a galériában. Valami átméretezést kérdezget arra hivatkozva, hogy így nem tudja oda menteni.
-
totopad
senior tag
Hali! Az IOS bétáknak van valami lejárati ideje?
Jelenleg public béta 4 van fenn a telómon, minden pöpec, de jövő héten megyek két hétre nyaralni és nem biztos, hogy lesz stabil wifim. Ha esetleg érkezne egy béta update, meddig lehet az előzőt használni? Vagy egyáltalán van lejárati ideje? -
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! iPhone 6 plus ról lenne szó, éppen az alsó felhúzható panellel baszkurálódtam este a kocsiban mert a zseblámpát kapcsoltam be és rögtön utána hívást kaptam. Utána próbáltam felhúzni a panelt hogy kikapcsoljam a zseblámpát de már nem engedte többszöri újraindítás után sem működött a dolog és észrevettem, hogy semmire nem reagál alul az érintőpanel de mielőtt megkaptam a hívást azelőtt minden patentos volt ilyenkor mi a teendő vagy mitől van ez? Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs