- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz Jaded #162493 üzenetére
Köszi, nagyon jól néz ki, de a HR verzió kicsit több mint amire gondoltam, még ebay-ről is.
(#162494) TheMarci Garmin? Melyikre gondolsz, ami csepp és porálló és 50e alatt van?
(#162497) btudosKöszi, de kicsit még húzós a Huawei W1 ára.
De amúgy tényleg se kamerát nem akarok irányítani vele, se telefonálni nem akarok az órával, csak mérje a pulzusom, jelezze ha hívnak vagy üzenet jött, és esőben ne ázzon be és poros helyen ne menjen bele a por, így le tudjam folyó víz alatt mosni. Ennyi amit elvárnék tőle, ha ennél többet tud, az már mind plusz.
-
-
addikt
válasz Clemi #162501 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt is, mert elég olcsó, pontosan azt tudja, amire szükséged van, kivéve, hogy nem fém.
Azt gondolom, hogy az ára kompenzálja az anyagát és a formáját.Napfényben nem lehet olvasni a kijelzőt. Ettől eltekintve megelégedéssel használom évek óta.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
madgie
titán
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon követtem az eseményeket, nem tudjátok véletlenül, hogy mikorra várható az új SE?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Tokot szeretnék venni iphone7-re, de valami olyan kellene, ami nem baxxa szét a telefon hátulját, sajna az előző i6-om elég szörnyen nézett ki az ozaki 0,3mm-es tpu tokkal való tartós használat után, mert gondolom bejutott a zsebemben a tok alá a kosz és rengeteg ilyen kis kopást hagyott maga után a hátlapon.
Most az új matt feket i7-en szeretném ezt elkerülni, milyen tokot érdemes venni, aminél ilyesmi nem fog előfordulni és még véd is, meg az se lenne hátrány ha nem vastagítaná/szélesítené agyon a telót
-
Clemi
veterán
válasz kleinguru #162503 üzenetére
Köszi, de ez a karkötő stílus valamiért nem tetszik... akkor már inkább ez egy kicsit többért, viszont az valóban igaz, hogy én is ki tudnám választani, de sajnos egyre többször futok bele a kereskedők hangzatos leírásába, amiről utána kiderül, hogy a fele se igaz. Ezért kérdezősködök olyan után, amit már valaki ismer és használ és tudja ajánlani.
(#162502) Cathfaern Köszi, az óra kinézethez azért ragaszkodnék.
-
marcusa
addikt
válasz GeneraL_XTX #162507 üzenetére
Nekem a G2-m volt ilyen, ott valami ebay-es szilikon tok alatt történt ugyan ez a hátlappal. Most az i6s-emen nekem is 0.3mm-s ozaki tok van, de nekem nincs ilyen gondom, szerintem nem a tokon múlik, hanem azon hogy időnként ki kell venni a tokból és kitisztítani.
:-)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz marcusa #162509 üzenetére
Többször is ki lett véve, meg lett tisztítva, de ugye ez egy tipikusan olyan tok, hogy nagyon passzentos, de minél többször "feszegeted" le róla, annál jobban nyúlik, nem lesz olyan paszentos ergo a kosz is könyebben bejut alá. A másfél év alatt két telefon is járt a tokban,(mivel egyszer kicserélték gariban) mindkettővel ez történt.
Semmiképp se szeretném ezt még 1x leprodukálni, mert eladásnál kellemetlenül le kell vinni miatta az árat. Gondolom az apple gyári tokjai se véletlenül vannak textil anyaggal kibélelve.
-
Tibee86
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #162511 üzenetére
Egy hátlapi fólia és mehet rá bármilyen tok.
-
matthew95(2)
senior tag
válasz matthew95(2) #162485 üzenetére
Köszi a tippeket srácok, hasznos volt.
-
galaxys80
veterán
I6 és I7-en is ozaki tok volt/van. Soha nem okozott egyiken sem kopást.
Igaz én nem is szedegettem le túl sűrűn. -
veterán
Sziasztok,
A mai 6.9.5 Viber nektek se akar lefrissülni? Kerestem de nem akadtam rá hogy az Apple miért vonta vissza a frissítést.
iPhone 13 Pro Max
-
Clemi
veterán
Ma este megint megjött az email:
"Ön nemrég kezdeményezte a jelszava visszaállítását vagy az Apple ID‑ja feloldását. Kattintson az alábbi hivatkozásra a folytatáshoz.
Jelszó visszaállítása vagy az Apple ID feloldása >
Ha nem Ön hajtotta végre ezt a módosítást, vagy úgy gondolja, hogy egy jogosulatlan személy fért hozzá a fiókjához, a lehető leghamarabb változtassa meg a jelszavát az iforgot.apple.com weboldalon, majd jelentkezzen be az Apple ID fiókoldalra a https://appleid.apple.com weboldalon, hogy ellenőrizze és frissítse biztonsági beállításait.
Tisztelettel:" -
Jaded
őstag
válasz Blackmirror #162527 üzenetére
Igem, erre. Sorry, úgy emlékeztem HR, de ez a régebbi. Egyébként május 31-ig volt a withings.com-on akció, nekem 49-ben meg is volt.
Renault Megane IV Limited
-
Clemi
veterán
válasz B-L-A-C-K #162529 üzenetére
És természetesen nem én kezdeményeztem a jelszó visszaállítást.... valaki szórakozik, próbálkozik, viszont a két lépcsős azonosítás miatt nem megy semmire. Megnéztem, nincs máshonnan semmilyen eszköz bejelentkezve a fiókomba. Ez csak azért bosszantó, mert semmilyen más fióktól (MS, Flickr, Instagramm, Twitter, FB Gmail, Outlook) nem kaptam eddig soha ilyen értesítést.
-
boogie84
veterán
Szia, ma erkezik meg a Spigen Sgp Liquid Armor, beszamolok h milyen, de nem csak en hasznalok ilyet, forumon irtak h jo.
Viszont a gyari szilikon tok belseje mikroszalas bevonattal rendelkezik, az tuti nem karcol!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Ez esetben a telefonja meg lesz védve, de a privát emailcime nem, szóval az új email és Apple ID regisztrálás csak fél megoldás. Gondolom az email címe nem 10 napos, mint az AID, szóval nem kellene veszni hagyni csak mert valakinek genyóságból szórakozni támadt kedve.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Wajk
addikt
válasz Diokhan #162543 üzenetére
lentebb írtam, hogy valószínű egy olyan adatbázisban van az a mail, amiből próbálkoznak fiókokba belépni, pl iCloud. Azt te már ki nem veszed sehonnan. Jelszót módosított nemrég, és valószínűleg nem tudtak belépni a mailjébe, csak magával a címmel próbálkoznak.
Az nem fogja megoldani az ilyen próbálkozásokat ha jelszót módosít, mert az ilyen próbálkozásokhoz nem jelszó kell, csak az e-mail.
Véleményem szerint nem kell kukázni az e-mailt, de én az Apple ID-hoz egy másikat használnék. Erre próbáltam rávilágítani...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Clemi
veterán
Igen az Apple ID-hez használt email címem meglehetősen régi motoros, de azt még nem próbálták feltörni, legalábbis a Google nem jelezte.
Az előző, vasárnap kapott ilyen email után megváltoztattam a jelszót, most nem fogom, mivel a fiókba bejelentkezést a telefon azonnal jelzi és csak a telefonra kapott kód beírása után lehet belépni a webes felületre.
Ha megint kapok egy ilyen emailt, csak külön ezért gyártani fogok egy címet és kicserélem, de remélem az újdonság varázsa elmúlik és nem piszkálják tovább a fiókom.[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Valaki akar AirPods-ot venni? Most a Telekomnál van egy pár darab szerintem.. Westend meg pár vidéki hely ahol azonnal van..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Steam Deck
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest