- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: BLACK OPS 6 Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
Üdv mindenkinek aki ide tévedett.
Akik Warzone-oznak és csapatot vagy játszó társat illetve kezdő szinten vannak még és sok kérdésük van a játékkal kapcsolatban itt felteheti őket hogy tudjunk egymásnak minél többet segíteni.Legyen egy jó kis közösség ahol az ember bátran mer írni! Hajrá!A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Dewo
Topikgazda
Gulaaag!
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Dewo
Topikgazda
válasz 2thletme2day #7 üzenetére
Kedves Sputynik nem de most már van !
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
l4cz
csendes tag
Amax + Ffar
-
BRtiger
újonc
Hello, milyen hatékony Loadout-ot javasolnál a rebirth island-ra?
-
hgp
csendes tag
Mit javasolsz a Sniper-es kemperek ellen?
-
-
Krisztoferj
újonc
Mit javasolsz camperek ellen?
-
Dewo
Topikgazda
válasz Krisztoferj #16 üzenetére
Kill és utánna a TeaBag-et
-
adam320
senior tag
Hali.
Nem most jött elő, de miért lehet hogy távolabbi dolgoknak alacsonyabb az fps-e?
Pl. egy 200m-re lévő ember. vagy helikopter? Egy patch után lett ilyen és néha zavaró. -
Chumlee
senior tag
Játék kérte lépjek be az Activision fiókommal, már egy éve játszok vele de beleptem. Xbox platformon játszok eredetileg, most minden cuccom camok oda lett. Egyedül a CP-m maradt meg. Ilyenkor mit lehet csinálni? Ez hogy lehetséges?
-
jozefgucci1
addikt
Tök tök jó hogy megnyitottad a topikot szerintem , anno kértem engedélyt a modkerben És engedélyezték így ezzel nem lehet probléma. Már réges rég csinálni kellett volna egyet de a Topik gazdák nem engedték a másik oldalon .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dewo
Topikgazda
válasz jozefgucci1 #26 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszik és remélem beindulunk lassacskán!
-
soldi3r
veterán
Lehet valahogy iranyitottan kapcsolodni a jatekba? Ertem ez alatt, hogy a most megjelent BR Duo-t ismerossel jatszani?
E30 (oo=[][]=oo)
-
szinesz.bob
senior tag
A legjobb warzone láthatóság:
[link][ Szerkesztve ]
-
Dewo
Topikgazda
válasz szinesz.bob #30 üzenetére
Igen ez oké! De a aki konzolos arra senki nem gondol!
És aki PC-én játszik és sír a Roze skin végett én őt nem értem...
Olyan filterek vannak hogy mindent is látnak a pályán...A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
szinesz.bob
senior tag
Amax nerf:
[link] -
Dewo
Topikgazda
válasz szinesz.bob #32 üzenetére
Igen tisztelet a kivételnek persze!
Amax kapott nerfet de én még ugyanúgy nyomom vele és szerintem elég jó még mindig.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Most akadtam a topikra, pont a napokba kezdtem el játszani a warzone-nal, szerintem is jó, hogy van különálló topikja.
Ha már itt vagyok gondoltam megosztom, hátha valaki még nem tudja de aki Ps-n játszik az Május 20-n a Play at home miatt kap 5db dupla xp tokent. (Tudom nem sok, de a semminél mégis több).
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Chrys_
addikt
Az a baj ezzel a topikkal, hogy egy elcseszett csoportban van, így nehezen találnak rá. Én is csak a linket láttam az MW-ben.
-
cintula187
addikt
Miért szedték ki ezek a tetvek a plunder triot?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
csibe1
addikt
válasz szinesz.bob #41 üzenetére
Azt szépen bezárták, mehetsz a linkelt topikba, de ott ne nagyon panaszkodj, mert egyből rádmásznak, hogy blablabla...
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Raga
senior tag
Üdv.
Napokban vásároltam egy Asus TUF Gaming A15 notebook-ot az alábbi specifikációkkal:
CPU: AMD Ryzen 5 4600H
RAM: 16 giga
GPU: Nvidia Geforce GTX 166 TiHa elindítom a játékot a dev6065 hibaüzenettel mindig kidob.
Azt gondolom ez a gép bőven elegendő kell legyen a játékhoz. -
csibe1
addikt
A fejlesztők munkája; az érdekes téma.
Pár hete update, aztán megette a fene, mindig csak frissíteni meg ellenőrizni akart.
A másik topikban leírtam mi a helyzet.
Kitöröltem pár dolgot, újra letöltöttem; utána jó lett.
Éljen az update!" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Dewo
Topikgazda
válasz szinesz.bob #41 üzenetére
még most át tudom tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs