- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
BTminishop #157390 üzenetére
Köszönöm a segítségeket. Minden megoldódott, iTunes-os dolognál a device managerben frissítettem és gondolom a win10 miatt volt ez a probléma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
architect26 #157448 üzenetére
Várj vele 1-2 napot.
Amúgy home gomb + bakapcs gomb egyszerre nyomásával tudsz képernyő képet készíteni, nem kell külön fotózni.
-
Isikamika
tag
Üdv mindenkinek!
Icloud drive ban lévő feltöltött képet/videót hogyan lehet megosztani ? (Esetleg link alapjan)
Ha iphoneon bekapcsolom a driveot ,akkor automatikusan pakolja fel a bekapcsolas után készült képeket/videókat? ,vagy nekem kell kivalasztani a fotótárból? -
válasz
LordAxwell #157442 üzenetére
Nem lehet.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Gyurma_13 #157424 üzenetére
Esetleg várható olyan, hogy az ios hangjait ugyan itt hozzá lehet adni bármelyik alkalmazás értesítés hangjához? nagyon jó lenne... hülye messenger meg viber hang helyett azoknak is lehetne imessage(note) hangja...
(#157443) -secret-: értem, hogy most nem lehet, de sosem volt szó ilyenról bemutatókon? JB-el lehet gondolom? Bár azt meg nem akarok.
-
válasz
dorika87 #157440 üzenetére
Ahogy írtam is,ha nincs elég neted,vagy olyan helyzetbe kerülsz hogy egyáltalán nincs neted,akkor jó lehet.
Egy horvátországi nyaralásnál,vagy Erdélyben pl jól jöhet.
Ha Te sokszor kerülsz gèp és net nélküli helyzetbe,akkor nyugodtan vedd meg,az ára ahhoz képest nem is vészes. -
dorika87
őstag
válasz
Sys85 #157415 üzenetére
Azaz igazság, hogy nincs fényképezőgépünk és iPhone-al készítünk képeket illetve videókat is egy nyaralás vagy kirándulás alkalmával, és jártunk már úgy, hogy megtelt, ezért le kellett menteni mikor net vagy gépközelbe értünk és utána tudtuk folytatni. Ezért csak egy ötlet volt, hogy ez most vajon megéri-e.
Nem feltétlenül szeretném megvenni, csak elgondolkodtam rajta.
Amúgy használok Google Drive-ot illetve dropboxot is a fotók mentésére, de videók egy picit többet foglalnak.
Szóval még gondolkodom rajta, ez csak egy hirtelen ötlet volt. -
Diokhan
addikt
válasz
szupermacs #157436 üzenetére
itt a képen látod a beállítást. A piros "Repeat" gombot ha meg nyomod először lesz egy egyes mellette, akkor egy dalt ismétel, ha nincs egyes de piros tehát aktív akkor a teljes albumot vagy lejátszása listát ismétli. Az aktuális dal képernyőt kell feljebb húzni kicsit es ott van ez az opció!
-
szupermacs
veterán
A gyári zene appban be lehet állítani valahol, hogy az albumokat automatikusan ismételje, ha lejátszotta? Nem találtam sehol ilyen beállítást.
-
törölt tag
Sziasztok, egy olyan gondom adódott, hogy van egy Telekom-függő 5c-m, amit sikerült lezúznom, de csak a kijelző nem működik, amúgy bekapcsolható a készülék. Van rá biztosításom, szóval cseréltetném, de aggaszt, hogy mint mindenkinek, vannak személyes dolgaim rajta, meg persze ott a névjegyzékem, be voltam jelentkezve minden mail-fiókomba, fb, insta, stb. Visszaállítani persze nem tudom kijelző nélkül, ha beviszem a Telekomhoz, mi történik ezekkel a dolgaimmal?
-
col
addikt
válasz
Gyurma_13 #157430 üzenetére
Én alapvetően "fordítva" használom az e-maileket
Nem az iPhone mail appjába gyűjtöm be a fiókokat. Helyette a gmail alkalmazást használom (ez azonnal frissül is, nem kell időzíteni a szinkronizálást). Abba is lehet különböző mail fiókokat használni és én jobban megszoktam a gmail felületet. Ezért nem tűnt fel eddig, hogy akkor "szét lehet válogatni" a gmail fiókokat hangjelzés szempontjából a mail alkalmazásban.
Nekem az Outlook csalódás volt, mert nehezen szinkronizált és valahogy megbízhatatlanabb is, lassabb is volt a Gmail-nél. Bár a naptár része nem rossz, de annyit nem ér, amekkora böhöm program. -
Gyurma_13
aktív tag
-
col
addikt
válasz
-Ben- #157417 üzenetére
Ízlések és pofonok.Nem az, pont ezt mondom én is.... erre is fel kell töltened a képeken videókon kívül az egyebeket szerintem, mert "önmagától" nem tölti ide, ez egy külső meghajtó.
Én biztos nem hurcolásznám magammal (ráadásul plusz "kényes" eszközként), ha van felhőtárhely lehetőségem, amit nem kell fizikailag "vinnem magammal" -
válasz
dorika87 #157411 üzenetére
Mi foglal nálad sok helyet?
Ezeknek én nem sok értelemét látom,szerintem nagyon kevés olyan helyzet van egy átlag ember életében amikor ilyesmire szükség lehet.Erre gyakorlatilag leginkább fotókat lehet áttenni,vagy dokumentumokat (gondolom nem több gigányi pdf és office dokumentumot akarsz átrakni).
Fotók miatt szerintem felesleges ilyet venni (nekem max fesztiválokon lenne haszna ha sokat fotóznék és kicsi lenne a szifonom tárhelye),többnyire fotókra megteszi a felhő is,persze ha nincs elég neted,akkor talán lehet értelme,de akkor meg inkább pcre menteném le a fotókat/videókat. -
col
addikt
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Kevés a tárhelyem a 16gb-os iPhone-omon. Erre vajon érdemes beruházni, vagy tudtok más alternatívát ajánlani?
-
törölt tag
Sziasztok, van ra mod, hogy a mail app automatikusan jelezzen ha uj emailt kapok, es ne csak akkor ha belepek? (mint pl. a gmail app)
-
2o1i
senior tag
Akkor jól sejtettem.
Köszönöm a válaszotokat. -
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Nagyon új vagyok IOS téren.
Gmail, illetve Youtube alkalmazásoknál van rá mód megváltoztatni az értesítések hangját?
Addig oké, hogy ki- és be lehet kapcsolni a hangot, és megváltoztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest