- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz TheShow #141447 üzenetére
A találó köteles a talált dolgot a találástól számított nyolc nap alatt a dolog elvesztőjének, tulajdonosának vagy más átvételre jogosult személynek (a továbbiakban: jogosult) átadni, vagy a jegyzőnek beszolgáltatni.
[link]Na csak hogy ne legyen azzal meggyanúsítva véletlen, hogy ellopta.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
hdanit610
aktív tag
válasz TheShow #141447 üzenetére
Annyit tudsz talán tenni, hogy beleraksz egy olyan kártyát, amin nincs pin kód és van mobilnet. Így talán a bekapcsolt netre felszaladva kap valami messenger üzenetet, vagy bármit, amin el lehet indulni. Lekérdezheted imei alapján, hogy milyen szolgáltatóra függ és máris sikerül közelebb jutni a tulajához, bár a szolgáltató nem fogja kiadni az adatait, de talán felveszik vele a kapcsolatot (lökött vagyok, ott a sim kártya ).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szabikaa20 #141448 üzenetére
Ezek csat találgatások, de ha az i7-et várja meg vagy a 6SE-t vagy legyen az bármi néven ugyan az a lényeg.
-
hdanit610
aktív tag
válasz lugosi #141455 üzenetére
Értesítést kirak a képernyőre, akkor talán tud vele kezdeni valamit, illetve ha Apple id be van állítva iMessage-nek, akkor arra válaszolhat passcode nélkül is.
Amikor nálam landolt egyszer egy 4s, azon nem volt bekapcsolva a pin kód, úgyhogy hamar vissza tudtam adni a tulajának. Pechje volt, mert elsőre valaki olyat is felvettem, akinek tartozott némi lóvéval és valszeg egy ideje nem nagyon vehette fel neki. Mikor átadtam akkor említettem neki, de csak röhögött.
(#141456) lugosi mindenben van rizikó. Ha nincs bekapcsolva a find my iPhone, akkor gyakorlatilag rendszer újrahúzással van egy 5C-je. Ha a passcode-ot megadja, akkor max. az adatai közt tud turkálni, de bekapcsolt iCloud mellett ugyanúgy nem ér semmit a teló, sőt, egy pillanat alatt le tudja távolról törölni. Itt most a becsületességen van a hangsúly, hogy visszakapja a telefonját a tulaja. A find my iPhone-t pedig a legtöbb ingyenes lekérdező oldal kiírja, hogy milyen státuszban van.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Köszi a tippeket.
Vodafone-os SIM van benne, a Vodafone ügyfélszolgálata szerint a helyi önkormányzathoz kellene bevinnem, és ott majd tudják, mi a teendő. De hogy ott kit kellene keresni...
Rendőrség is eszembe jutott, de lehet, hogy előbb inkább civil úton próbálkoznék.Azt elfelejtettem, hogy azt írja ki, "aktiválás szükséges", vagyis ha jól értem, aktiválási zárat tett rá a tulaj? Vagyis tudja, hogy elveszett a telefon, és intézkedett? Most beletettem az én SIM kártyámat, azon van mobilnet, hátha jön valami facebook üzenet, de ha elbarmolja a Viber és egyéb app-jaim beállításait, mert másik telefonra mennek az üzenetek, hát akkor nagyon pipa leszek
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan iOS applikációt, amin az olimpia eredményeit lehet nyomon követni?
Mikor, milyen sportesemények lesznek, azoknak mik lettek az eredményeik, esetleges magyar résztvevők jelölése, stb?Köszi
-
-Ben-
veterán
válasz Ra's al Ghul #141444 üzenetére
Én a kinézete, a mérete és ára miatt SE-t vennék. Számomra a 3D Touch nem egy olyan nagyon lényeges dolog. Eddig is simán ment nélküle minden, ráadásul sokszor azt tapasztaltam, hogy nem sok időt nyertem a 3D Touch-nak köszönhetően 6S-en. Én egyelőre kicsit feleslegesnek tartom, van aki viszont megőrül érte.. De szerintem (egyelőre) túl van lihegve. Igazán hasznos majd talán az iOS11 -ben lehet, de az hol van még?!
Tehát szerintem, ha van lehetőséged, akkor menj el, tapogasd meg mindkét telefont (6S, SE) és dönts az alapján, hogy melyik méret/design tetszik jobban, illetve, hogy kell-e neked az a 3D Touch.
-
Ragnar95
félisten
válasz TheShow #141460 üzenetére
Elveszett módban csak akkor jelenik meg üzenet, ha az eredeti tulaj beállítja, hogy kiírjon valamit a telefon a lock screenre.
A "sima" kommunikáció (hívások, SMS, stb) le van tiltva ilyenkor.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vasi89
addikt
Hello!
5s-t érdemes még venni? 6-ot használok de nekem már ez is lassúcska kicsit viszont előfizetésem lejár és barátnőmnek elég jó áron ki tudnám most hozni. Csak kérdés h van e értelme. Olyan 2 évre tervezem most neki. Jelenleg lumia 930 van, ami papíron persze h jobb de a win10 akkor hulladék lett azon a telefonon h alig tud valamit használni. A net az gyors rajta a 2 giga miatt viszont minden másra lassan alkalmatlan...
-
joey04
titán
válasz Ra's al Ghul #141439 üzenetére
6S előnye a 3D touch megléte és a szebb kijelző, jobb előlapi kamera.
SE előnye a jobb üzemidő, jóval alacsonyabb árObjektíven ennyi mondható el, ami szubjektív: méret és design. Én SE-t vettem, mert az i6 szerintem ronda és iPad mellet nincs szükségem nagy kijelzős telefonra, fontosabb a kompakt méret. Az ujjlenyomat-olvasó csak első generációs a kicsiben, de a különbség elhanyagolható (sőt inkább hátrány a gyorsabb érzékelő, mert nem tudod rendesen megnézni az értesítéseket, erről pl itt olvashatsz a vonatkozó résznél), erről láthatsz ezer videót a neten. Maga a rendszer egy picit gyorsabb a kicsin az alacsonyabb felbontás miatt, de ez szintén elhanyagolható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Aaron14 #141396 üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája merül fel, vagy esetleg a "PURCHASED" felirat sem szerepel a zene mellett, akkor a következő a teendője: [link]
Egyéb esetben elegendő csak újra letölteni az Itunes App/More/Purchased/Music fül alól.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
lupus_l
aktív tag
válasz lugosi #141466 üzenetére
Önkormányzaton a portán mondd, hogy a talált tárgyak osztályát keresed. Segíteni fognak.
Jegyzőkönyvet vesznek fel és nyilatkozhatsz, hogy x nap után igényt tartasz-e a készülékre.Vodafone elég szemét lehetett, a telefonban lévő SIM azonosítójából megtudták volna mondani a tulajdonost...
-
hdanit610
aktív tag
válasz Ragnar95 #141474 üzenetére
Nyilván észrevette, hogy elhagyta és kért másik sim kártyát, tehát a száma megvan. Nem kell azt sem kiadni, csak rácsörögni és a két felet összekötni, vagy még azt sem, elég, ha elmondja, hogy hol a készülék, befárad és igazolja, hogy ő kicsoda és csumi.
Az Önkori szerintem nem fog nyomozni, ahogy a rendőröknek is sokkal fontosabb dolgaik vannak. Ha ennyi zsákutca lesz, akkor végül mehet az Önkorihoz, hogy előbb-utóbb az övé legyen és lesz egy kvázi téglája.
A facebook jóval proaktívabb, ha szeretne foglalkozni vele. Megosztás nem kerül semmibe, ezen a téren a magyarok nagyon rendesek.
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz #03372544 #141477 üzenetére
Végtelenül szomorú történet, tökéletesen bemutatja a mai tizenévesek értelmi szintjét (mint mindig, a kivételnek jár a tisztelet). Nekik minden csak jár, de semmit nem tesznek érte és undormány módon kiköveteli a jussát és nehogy neki tennie kelljen érte valamit is.
-
tag
válasz #03372544 #141477 üzenetére
Ezt a sztorit olvasva eszembe jutott, hogy
1., visszatesszük a bokor aljába, ahol volt, aztán pár naponta feltöltjük mobil akksiról, hogy Find my iPhone kereséssel hátha megtalálja
2., alaplapcsere, és lesz egy fasza iPod Touch belőle, soha nem kiengedve mobilhálózatokra[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Szabikaa20 #141479 üzenetére
Azért ez már nagyon erősen megint csak a ló túloldala, ha legközelebb találok egy iratot, akkor ebből kiindulva gyújtsam fel vagy mit csináljak vele Majd csináltat a gazdája másikat, az már legyen az ő baja, de legalább nem kerülök bajba Röhej
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Szabikaa20
őstag
válasz Szabikaa20 #141479 üzenetére
Bocsánat most latom,hogy ugyan azt linkeltem mint kettővel feljebb!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
tag
Na, a helyi Vodafone üzlet készséges volt, a SIM alapján kerestek valami elérhetőséget, sikerült megtalálni a tulajt, és már visszakapta a telefont.
Most már csak azért izgulok, hogy ne kapjak telefonhívást a rendőrségtől a következő hetekben.Köszi a segítséget.
-
-Ben-
veterán
Hááát... Ami sok, az sok. Nemrég (kb 1 hete) írtam a recsegő (éles hangú) home gomb ügyem miatt, ami SE-n jelentkezett. Garanciában cserélték refurbra, aktiválnám be, erre ennek is pont ugyanúgy sz@r a home gombja. Tulajdonképpen mi a f...t csinál az Apple? 3 SE-ből 3 selejt, gratulálok....
Ezek után nemigazán tudom ajánlani az SE-t senkinek se, legalábbis a space gray modelleket jobb messziről kikerülni. -
California1
őstag
Urak !
Androidos telóról hogyan lenne lehetséges áthozni sms-eket ??Előre is köszönöm a segítséget
-
r3dsnake
nagyúr
válasz California1 #141494 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz -Ben- #141490 üzenetére
Kb én is egy hete írtam, hogy NEKED még nem sikerült az Applenak hibátlan telefont legyártani. Ezek szerint most sem.
Ennyi sz@r után, miért ragaszkodsz még mindig hozzá?
(Talán az újrainduló gari miatt?)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
9.3.4-el vkinek tapasztalat?
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest