- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior69
tag
A csattogó pattogó home gombot garanciálisan cserélik?
-
bylow
senior tag
SOS !
Ha az iCloud tárhelyem 50G ra bővitettem, és ezt közel ki is szeretném használni, akkor a gépem "C" meghajtóján is biztosítanom kell mindig 50G helyet?
A gépemen ki töröltem valamit az egyik iCloud Driver mappából, és el tünt az iCloud Driver Webes felületről is?
Ezt nem értem akkor ezek szerint hiába töltök fel csomó mindent amit ott szerenék tárolni, ha pl: újra kell telpíteni a gépem akkor ezek mind elfognak tünni?ByLow #
-
lugosi
MODERÁTOR
-
WhiteAngel89
aktív tag
ingyenes az appstoreba a pro cam 3, csak mondom meg említem mert korábban 3,99€ volt
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
bigdady
nagyúr
Hali
Idojarast hogy lehet az ertesitesek koze rakni? Adtam neki gps-t de a szerkesztes alatt nem jelenik meg mint hozzáadható.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
-
stvnppp
senior tag
válasz univerzita #141557 üzenetére
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni. Gondolkozok egy iphone 6s vásárlásán. (64 GB verzió) Viszont szeptemberben jön a 7, szerintetek érdemes megvárni? Mennyire fogja a 6s árát lenyomni, és szerintetek hol lesz kb. a nyitóára? Érdemes inkább majd azt venni?
A válaszokat köszi!
-
bigdady
nagyúr
válasz univerzita #141557 üzenetére
Sokszor jelzett már baromságokat nekem, azóta nem használom. Gyári sokkal jobb előrejelzést ad azért raknám ki de nem bírom.
-
oba
addikt
válasz bigdady #141559 üzenetére
A "mai nap összesítése" cuccban nálam kiírja a hőmérsékletet is.
(#141558) i90venom: Az i7 nyitóára biztosan 300e fölött lesz. Ha megnézed itt kicsit letekerve a 6s ára is 300 fölött volt nyitáskor és azóta sem csökkent olyan túl sokat: [link] A 6s ára az üzletekben jelentősen nem fog csökkenni. Használt piacon eleinte mindenki majd jó áron szeretné eladni a 6s -ét, hogy ne kelljen túl sokat pótolnia a 7 -re, de pár hét alatt lejjebb fog menni az ára valamennyivel.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
lugosi
MODERÁTOR
A Prism nevű kis fotószerkesztő appot úgy használjátok, hogy ha jól láttam akkor nem a telefonon végzi el a képek átalakítását, hanem feltölti őket valahova, és az eredményt letölti a telefonra. Amiről engem legalábbis az app elfelejtett figyelmeztetni, és persze fogalmam sincs ennek a privacy és egyéb vonzatairól, szóval legyetek óvatosak, ha esetleg olyan képeket akartok átalakítani, amiknél nem baj, ha valamiféle eset folytán akárki számára látható lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bigdady #141559 üzenetére
Osztom, az időkép valami iszonyat pontatlan előrejelzésben.
obalix: Nem hivatalos árakat felesleges nézni, nyilván megjelenéskor pofátlanul sok hasznot tesznek rá, de amíg ilyen kereslet van érthető. Hivatalosan a 64GB-os 6S nem volt soha 300+ ezer forint.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz California1 #141572 üzenetére
Évek óta a WeatherPro-t használom, nekem ez vált be a legjobban. Sok másikat használtam ezzel együtt párhuzamosan próbaképp, de végül mindig ennél maradtam.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam a weather underground vált be.
-
vans?
őstag
sziasztok,
hasznal valaki barmilyen szellozoracsra szerelheto autos tartot iPhone-nal? van esetleg jo ar/ertek aranyu?
koszi!
hábm bábm
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Hasznal vki Ubuntu alatt iCloud-ot?
Ugy ertem olyan alkalmazast ami beepul az Ubuntu-ba, mintha egy kulon meghajto lenne.
Ha nincs ilyen akkor gondolom marad a bongeszobol valo feltoltes.
Thx elore is.[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Astery
senior tag
válasz Gentleman. #141584 üzenetére
Ez szilikon tokon keresztül is odafogja a telefont?Közben látom ...[ Szerkesztve ]
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok.
Igen furcsa peoblémába futottam bele. Adott egy iPhone 5 fekete készülék. A menüben nincs automatikus fényerő opcio. Tehát beállítások--kijelző és fényerő. Ezen belül nincs itt ez az opció. Ez mégis mitől lehet? Volt kijelző cserélve, a flex kábelt is cserélték, ám másik flex kábellel is ugyanez.
Ötlet?The Mechanic
-
atees
őstag
Sziasztok!
Mostanában nem olvastam a topikot, i6-ra tudnátok ajánlani egy teljes keretes üvegfóliát?
KösziAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
törölt tag
Ha előfizetek iCloud 50GB-os csomagra akkor pl telenyomom a telót képekkel videókkal, a felhőben tárolja vagy csak annyit amennyi a telón van?! Nem akarom hogy megteljen a felhő, egyszer már beleestem abba a hibába és beragadt több gb adatom amit nem tudtam törölni de meg az apple sem és csak az automatikus 30napos törléssel sikerült, addig meg no photo-library az eszközök között. Namost ha a teló megtelik de a felhőben van még hely olyankor mivan?!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #99546112 #141592 üzenetére
Két eset van:
1. Bekapcsolod az icloud fotókönyvtárat, akkor ami a telón van, az van a felhőben is, pontosan. Ha nagy fotókönyvtárad van, akkor ez nem célszerű. Előnye, hogy nálad van az összes képed, mindig. Megoldható úgy, hogy a telefonon csak thumbnaileket tárol, úgy kevesebb helyet foglal, de foglal a telefonon is.
2. Nem az icloud fotókönyvtárat, hanem a fotóstreamet kapcsolod be. Ekkor is hasonló a helyzet, tehát amit törölsz a telefonból, az törlődik a stream-ből is, de nagy előnye, hogy ha szinkronizálod a desktop géppel, akkor a desktop gépen nem törlődik, ha a fotóstream-ből kimásolod saját albumba (ezt én a mac-es Fotók alatt használom így, nem tudom hogy más progiban is így van-e, de amíg az icloud fotókönyvtárat használtam, addig a Fotókba akárhova mentettem el, ugyanúgy törölte). -
-
Lapaj1974
csendes újonc
sziasztok! hogyan lehet vissza állitani a telót régebbi szoftverre mert frissítés óta dadog
-
oba
addikt
válasz Lapaj1974 #141596 üzenetére
Kiválasztod a telefonod típusát pontosan, majd mellette az iOS verziót amelyiket szeretnéd. Jelenleg csak a 9.3.2, 9.3.3 -ra tudsz visszamenni, ezeket zölddel jelzi. Letöltöd a gépre a fájlt. Majd usb -n gépre dugod a telefont, iTunes -ban pedig a "visszaállítás" gombot egy benyomott shift kíséretében megnyomod és betallózód a letöltött firmware fájlt. Minden adatot és appot törölni fog a telefonról.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
hwtvennek
tag
T-Mobilehoz vitt vissza már innen valaki 6s-t recsegő hangszóróval ? Illetve aksiban is van 15% elhasználódás, amit pont annyira megérzek, hogy már nagyon nem bírja ki a nap végéig, szerintetek ezt kicserélik? Vagy várjak még még 5%-ot? (nem azért cseréltetném ki hogy új legyen és eladjam, jó el lesz még ez a telefon nálam 3 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest