- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy iphone 6S-t.A telefonszámaimat szeretném átmenteni androidról,milyen progit töltsek le hozzá?
A move to ios-t már próbáltam,de néztem youtubon az csak akkor működik,mikor kapcsolom be az iphonet.Nekem már minden bevan állítva,progik letöltve ami kell,nem szeretnék gyári beállítást csinálni.Köszi!Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Kb. 4 év után lettem ismét iPhone felhasználó.
Van egy gondom a levelezéssel.
Be van álítva egy vállalati exchange, egy Hotmail és a Gmail mellett 3 mail-fiók beállítva. Ez utóbbiak POP3-asként.
Lenne még egy negyedik fiók is amit POP3-asként akarnék beállítani, de már az elején elbukik a dolog, az alap adatok után egyből IMAP fiókként kezdi megcsinálni, választási lehetőség sincs.
Lehet, hogy 3 POP3-nál nem lehet többet a 9.3.3-ban?18 éve itt
-
csacsi67
addikt
válasz Szabikaa20 #141364 üzenetére
Mail kontaktok naptárak be adod neki a gmail fiokod és bejelölöd kontaktok .Ennyi röviden
-
Coc@s
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Szabikaa20 #141364 üzenetére
Vagy lemented pl gmail-be a telszámokat, hozzá adod a fiókot a telefonhoz, és szinkronizálod a kontaktokat. Vagy gépre lemented CSV fáljba, és icloud.com oldalán bejelentkezve az Apple ID-del hozzá adod a kontaktokhoz.
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv, olyan problémám lenne, hogy valamiért nem jelzi a sms-eket a telefon ha jön egy. de viszont ha belépek az üzenetek alkalmazásba akkor ott ha van az új üzenet
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
csacsi67
addikt
válasz WhiteAngel89 #141369 üzenetére
Beállitások Értesitések Üzenetek ott mi van bejelölve?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Kétlépcsős azonosítás bekapcsolása után icloud.com-on történő belépéskor is küld kódot?
-
Franky2Ster
senior tag
Nem tudom hogy járt-e már így valaki mai nap megvásároltam az App Store ból 2 db alkalmazást mindkettőt letöltöttem de az egyiket töröltem és most újra leszeretném tölteni és kéri az 5 €-t hogy újra vegyem meg.Ja és ott ahol megnyitom a saját vásárlásokat ott a 2db appból egyet se lát.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Franky2Ster #141376 üzenetére
Mert még lehet nem könyvelődött el az alkalmazás ára.
-
Franky2Ster
senior tag
Ha valamelyik nem tetszik , hogyan tudom visszakérni az árát? Appot töröltem.
-
FalconEye
újonc
Sziasztok!
Van egy Iphone 5s telefonom 9.3.3-as rendszerrel..Bármennyire szeretném,de az istenért sem akar működni a Személyes hotspot a gépemen (Windows 10) Minden lehetséges variációt kipróbáltam..Hiába..Egyszer hol érzékeli a gép a telefont,hol nem..Mi lehet a probléma?..
-
Pastika
aktív tag
Sziasztok. Gyári mail appot használok 3 gmailes címmel. Be van állítva 30perces lekérésre, a push ki van kapcsolva úgysem megy gmaillel. Sajnos a szinkronizálás azonban nem megy, hiába a fél órás időköz, van hogy fél napig nem jelez semmit a telefon, csak ha manuálisan lépek be. Van ötletetek, nem szívesen váltanék appet, a gyárival ezt leszámítva megvagyok elégedve. Köszi előre is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Franky2Ster #141378 üzenetére
iTunes -> Fiók -> Saját fiókod megtekintése -> Vásárlási előzmények (összes) -> Probléma jelentése -> itt rámész az aktuálisra, átirányít egy oldalra, ott meg kiválasztod hogy törölni szeretnéd a vásárlást.
-
Vertigo
aktív tag
Sziasztok!
Csinaltatott mar valaki fekete/arany iphonet?
Kivancsiskodas szinten erdeklodom hogy hogyan, hol, mennyibol lehetne az apple eme design-beli hianyossagat potolni?
u.i.
nem matricazas, hanem elolap avagy haz csere erdekelne (mondjuk 6s vagy majd 7es iphoneon)[ Szerkesztve ]
-
naksys
senior tag
Sziasztok
Win10-es gépen futó iTunes nem látja sem az iPhone-t sem az iPad-ot ha rádugom őket.
Tudtok segíteni?
Köszi -
func93
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 4s készülék. 8.3-ról frissitettem volna ma 9.3-ra és valamilyen 29-es hibakodot dob. Na már most be se tudom kapcsolni a készüléket. Mi a teendő ilyenkor?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Tibee86
nagyúr
válasz func93 #141394 üzenetére
Az internet szerint hardverhiba az: "Error 23, 28, 29: a restore folyamat végén kapod, az adatok már törlésre kerülnek, viszont a restore sikertelen, és a készülék recovery vagy DFU módban ragad. A hiba oka valószínűleg hardveres (általában akkumulátor), kivizsgálást igényel." [link]
-
Noxy
veterán
válasz func93 #141394 üzenetére
Rakjatok be egy gyári aksit amíg felrakja a 9.3.3-t.
Nem minden utángyártott aksival engedi felrakni. (Kb 1 hónapja uan ebbe a folyóba léptem bele.)
Amúgy h.ség volt frissíteni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest