- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Az min múlik hogy a kontaktokban a saját szám a legelején megjelenik-e vagy nem?
-
D@niel
addikt
van most nálam egy i5, hát .... ez a fél nap nekem bőven sok, nem is szívesen veszem kézbe, nagyon zavar, hogy ennyire könnyű a szerkezet, másrészt a képátló, hogy széltében megegyezik a 4s-el, hosszában már magasabb, nem igazán ízlik.
számomra az i5-5s az a széria, amit biztosan kihagynék. 6+ lenne vonzó, de már sok a mostani iOS felület 1 év elteltével, retina mini mellett (mellesleg, keret miért olyan vastag? hol itt az esztétika..)
ma már arra gondoltam ha lenne az újabb iPhone-oknak hibája még szerethetőek is lennének nekem, mondhatni régi vas az i5, szépen is fut nem találok hibát, de amúgy nem vonz, egyre ritkább a klasszikus 3g/gs kézbe passzoló design, habár van 5c de annak is hasonló képátlója van, túl kicsi ez a kijelző, szinte alig érzem a kezemben, pedig nem vagyok kosaras.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
D@niel
addikt
válasz #21715712 #123456 üzenetére
4s 1 évig, előtte android átmenetileg, előtte wp próba, előtte gs, előtte 4 hónapig android próba, előtte blackberry, előtte gs.szobámban szép kis gyűjtemény van a dobozokból.
most találtam egy elég jó androidot, az átlagtól is tudatosabban néztem utána, szerintem 1 évig rendben lesz, direkt nem írok típust.mellesleg gs amíg volt nekem nagyon szépen működött, 4s is, sosem értettem amikor írják, hogy így-úgy lassú. a régi iPhone-ok jobban tetszettek sajnos. az ideális számomra 3gs kb 5,5colban, durva hardverrel, és picit legyen vékonyabb, 8mm körül. kis túlzással ez a 6+.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
madgie
titán
válasz D@niel #123457 üzenetére
Hát az m2 note-od pont ez. 3GS szappantartó test, 5.5" kijelző, és az iOS-nél nagyobb, átláthatóbb UI. Nem rossz a Flyme, én egy MX4-ről jöttem vissza i6-ra, a feleségemnel i5 van, az öcsémnek m2 note, szóval tudom, miről beszélsz
Nekem pont egy kicsit vékonyabb, de az i5-höz hasonló szögletes formájú 5" iPhone jönne be, értelmes kialakítással nem lenne nagyobb, mint most az i6 (ami szerintem elég csúnyácska, főleg hátulról).
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Mi ez a hulyeseg hogy 48 ora utan adjam meg az icloud jelszavam? Telo kerte most
-
oszy
veterán
Kezd az agyamra menni ez a Safari!!! Az indamail, edigital oldalai szétesnek. Most ezeknél tapasztaltam legutóbb. Nem lehet lapozni, sokszor pedig csak a képernyő bal oldalán látom csak az egész oldalt. Mindegy melyik nézetet választom. Mobil vagy desktop.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
legenda
-
catroot
veterán
Nekem a Store.
Kb. 20 perce indítottam egy app letöltést. Most ránézek a telefonra és el sem indult. Az ikon szürke maradt (amikor még nem indul el a letöltés/telepítés) a főképernyőn. A Store-ban pedig megfagyott a telepítés. Vagyis inkább a telepítés elején kifagyott az egész.
Komolyan olyan rohadt nehéz lenne rendbe hozni azt a szájbarakott Áruházat már végre?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz catroot #123472 üzenetére
Most toltam egy restartot.
A boot után egyből az fogadott, hogy írjam be az apple id-t a store-hoz. Beírtam, megnyílt a Store és 4-5x előjött a touch id kérés, aztán a szöveg, hogy az adott appot már megvettem korábban. Gondolom beragadt valami process és most ezeket adta ki a Store.
Most meg már megy is a letöltés.A lényeg, hogy van baj azért még 9.1 alatt is
@oszy
iMovie?
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
snooze
veterán
sziasztok!
nektek megy a cydia adatbázis?már akinek fent van..köszi.GO Gunners!!!
-
lord40
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Lumiárol, hogyan tudom átmásolni a névjegyét az Iphone 6-ra?
Előre is köszönöm -
snooze
veterán
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani i6 ra üvegfóliát,meg valami szép tokot! Nézegettem én is,csak nem tudom hogy ezek a termékek mennyire jók! Üvegfólia xpro protected,a tok meg mujjo lenne! Vélemény? Köszönöm!
-
patrikasd
újonc
Sziasztok!
Közel egy éves iPhone 6-om a tegnapi nem folyamán elromlott. A hangszóró és a mikrofon nem működik, valamint tölteni sem tudom a telefont..
Az apple által biztosított garanciám még egy hétig érvényes, mit gondoltok mit tegyek, hívjam fel az apple ügyfélszolgálatot hétfòn, vagy esetleg máshogy intézzem?
SEGÍTSÉGETEK ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
-
snooze
veterán
-
atees
őstag
Sziazstok! Keresek valamilyen normális töltőkábelt, esetleg még fejet is hozzá(i6, air). Olyat ami 2 hónapnál tovább bírja.
Van valakinek egy jó tippje?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest