Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
milyen illegális terméket lehet venni a temun?
-
nagyúr
Én a Lidl-ben még nem láttam ilyeneket de nem is azt kérik számon, hogy nem lehet.
"A hónap első felében az EB információt kért be a Temutól a DSA alapján, és arra volt kíváncsi, hogy milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy megakadályozza az illegális termékek eladását a platformján."
Ezt én úgy értelmeztem, hogy nem az a lényeg, hogy nem lehet illegális termék hanem, hogy intézkedik azok folyamatos eltávolítása érdekében, pl. létezik ilyen bejelentő form és azokat rövid időn belül ki is vizsgálják és intézkednek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
arnyekxxx
veterán
ezek szerint nincs gyereked így nem szoktál a lidl játékos polcai felé menni
pl. létezik ilyen bejelentő form
ezen nem sokat kell vizsgálni, van és kb 2 mp megtalálni a termékoldalonAzt tényleg lehet vizsgálni, hogy mi történik jelentés után, bízok benne, hogy legalább olyan szigoruan veszik mint amennyire szigorúan számon kérik a facebookon, hogy eltávolítja-e a jelentett csalásokat, illegális tevékenységeket.
-
-
andrisbandi
őstag
A hwsw-n számok is voltak.
Akár 6% lehet a bünti.~ 19 milliárd dolláros forgalmat gugliztam egyik évre.
Ennél 1.14 milliárdot csengetne ki a hat százalékként.20%-os haszonnal számolva (3.8 md),
bukná annak 30%-át (1.14 md).- Matematikailag nekem ez azt mondja; árulhatsz hamis, egészségre ártalmas, illegális cuccokat, de csakis a 6%-os új sáppal.
Wtf ... az árrésed 70%-át megtarthatod. 2.66 md $.[ Szerkesztve ]
Dell 5580 - i7 - akku 5ó _ https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest