- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz pinnacle #123148 üzenetére
itt nézz rá; link
van olyan szolgáltató, ahol értékesítéskor aktiválják is.
a magyar telekom is ad hozzá jótállási jegyet, így hiába veszi aktivációs szinten később birtokba a telefon, a jótállási intervallum már ketyeg.domerator; hálózati korlátos.
az ipad más tészta, az mindenhol független.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ateszpapa
addikt
Szerinted mi a helyzet abban az esetben, ha mondjuk 6.-án elő rendelem a telefont és hivatalossan csak 9. -Től lehetett megkapni. A gari jegyen ügye a 6. Szerepel viszont 9. Kaptam kézhez es akkor aktivaltam is.
Ebben a kivételes esetben gondolom a 9. A lényeg esnem a 6.
Szerinted?
-
B-L-A-C-K
titán
5S-sen, i6-on, illetve ma 6S-sen is előfordult az, hogy vodafone 4G-n van a teló és nem akar menni a net, ilyenkor 3G-re át kell kapcsolnom, vagy újra kell indítanom. Tapasztalt már valaki ilyet? Nem tudom hogy ez voda hálózati hiba, vagy iOS gond. Telefont ugye kizártam, mert 3 különböző készüléknél is tapasztaltam már...
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #123154 üzenetére
más telefonok témában is rendre olvashatsz ilyet, az lte fejlesztések óta minden szolgáltatónál van rá panasz, más kérdés, hogy több tényező függvénye a dolog, így nem mindig és mindenhol, illetve egyéb változók okán a telefonok gyártója/típusa is válogatja a hibát.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pinnacle
nagyúr
válasz Gsx-rr #123149 üzenetére
Köszi Gsx-rr, kali! Még nincs aktiválva, csak mondták a szervizben, hogy látják, több mint 6 hónapja adták el, ezért kell a számla, mert lehet, hogy már ketyeg a garancia.
Baseband version: 1.0.06* Ebből látszik valami? Ezzel jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
oszy
veterán
AppleCare Protection Plan-t hogyan lehet váárolni? Mert nekem azt írja jogosult vagyok rá a sorozatszám alapján.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
legiaap
félisten
Az mitől függ, hogy a spotlight search-ban van-e nearby opció vagy sem? Emlékszek nekem egyszer volt azt eltűnt.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
Azért az Apple-höz is lenne pár keresetlen szavam... Visszaraktam inkább a telót egy icloud mentésből, minden végig is ment, viszont most amikor szedné az alkalmazásokat, azok megállnak a letöltés felénél, és onnantól alig haladnak. Konkrétan 20 perc alatt megy fel egy 10mb-os app... Ez mi a ráktól van?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
válasz legiaap #123166 üzenetére
Az jó lesz ha ma nem tudok egy appot sem felrakni a telefonomra... Amúgy ezek mi a szent szart csinálnak ott cupertino-ban? Azért ez nem olyan baki, hogy nem befolyásolja a működést. Lövésem nincs h mi a fenét csináljak vele.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Csak amellett döntök, hogy vezeték nélküli fülest veszek. Tudom én vagyok a finnyás, de egyszerűen zavar a kábel, mindegy hova rakom. Nem kell, hogy 5.1-es legyen vagy ilyesmi, nekem a gyári earpods minősége is megteszi teljes mértékben. Van esetleg olyan márka, amit az iPhone/iPod nem szeret? Vagy ilyen téren nem válogat, csak BT-s legyen?
Sic Parvis Magna
-
zuioch
aktív tag
Ma reggel az email-re kattintva ez fogadott: "szerver identitása nem ellenőrizhető". Rámentem a "folytatásra", újra töltötte a több száz mailt, végülis probléma nem volt belőle, de találkozott már vki ezzel?
-
zuioch
aktív tag
így nézett ki
-
fabko
tag
5C, IOS 9.1. Az óra nem megy, illetve néha perceket vissza, majd előre. Ha kézzel beállítom és kikapcsolom az automatikus beállítást akkor is. Mi lehet a gond? Köszönöm a segítséget!
-
TechN7ne
nagyúr
Igazi iPhone szakikhoz szolnék....
Miért van az,hogy a három i5-közt (i5,i5c,i5s) az 5c készíti a legszebb képet és videót?
Nem a felbontásra gondolok természetesen,hanem maga a kép minőségére,színeire....Szerk.: Ez többszörösen bebizonyosodott már nálam,nem csak az én 5c-m ilyen,hanem ismerősöké és rokonoké is....
Elég furcsának találom én is,tisztában vagyok vele,hogy az i5/i5c egy hardver,de szemmel látható,amit nem csak én vettem eddig észre....Röviden:
i5: picit sötétebb a többitől és szemcsés enyhén
i5s: Kifakultabb,világosabb,sötétebb helyen picit ő is szemcsés
i5c: Gyönyörű színek,kiváló fény érzékelés[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Nektek a 9.1 el csinál magától mentést,?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Adorjanksz
tag
Én is felfigyeltem a biztonsági mentéses történetre. Hétfőn nem csinált magától, mondom, csak megvárom a keddet. Tegnap pedig csinált egyet az esti órákban.
i6s
-
pinnacle
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #123160 üzenetére
2015.04.25-n adta el a Brightstar, Miamiben a telefont, úgy látszik a rendszerben, hogy nekem. Először azt mondták, hogy 2016.04.23-ig tart a garancia, de átkapcsoltak az Apple Care-hez, ott 5 perc tanakodás után mondták, hogy az aktiválástól indul a 12 hónap. Kérdeztem, lehet, hogy ez Refurbised telefon, szerintük nem mert még nincs aktiválva, a cég mondjuk úgy néz ki, mintha ezzel foglalkozna.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz RazoR #123194 üzenetére
1 mm kb marad, de az kell is a tokok miatt.
-secret-: Ezt nem tudom, de gondolom nem kikapcsolt kijelzővel alszik el valaki...
pinnacle: Ha refurb esetleg vigyázz vele, mert ott a gari máshogy van, a magyar almánál meg úgy látszik az ügyfélszolgálat nincs képben, mert ha kapsz egy refurb készüléket azt is ugyan úgy be kell aktiválni. Nálam is pl van egy cserélt i6, ma jön érte az új gazdája, és ennél is azt látszik hogy kéri még a honlap hogy aktiváljam.
-
Vica0712
tag
válasz B-L-A-C-K #123196 üzenetére
azt honnan tudom, hogy az enyém refurb e? Pár hetes volt a telefonom, amikor kijelző mozgás miatt került szervizbe, 3-4 hét után amikor visszajött azt mondták, hogy cserélték, mert nem tudták megcsinálni. Mivel 5C-ről van szó, gondolom, hogy refurbished készüléket kaptam, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest