- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
frissítés után törlődik esetleg a frissíts mac-ről? vagy hol található meg ha nem?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Caaabi
senior tag
válasz rayoliviero #122478 üzenetére
Épp h megvagyok a 9.0.2 vel jb + belakás erre kijön a 9.1 😤😂
-
bundli
tag
9.1-en is pont ugyanolyan borzasztó laggos a Spotlight lehúzása főképernyőn, mint egy Android 2.3-as 1 magos 250 MB RAM-os telefonon. Good Job.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Frozzy #122549 üzenetére
Naaa neeee!
Azert ez igy, ebben a formaban nem igaz.
Tobb ios verziorol megallapitottak mar, hogy rosszul sikerult.
Jelen esetben a 8.4 egy igen jol mukodo verzio, nulla hibaval, mig a 9.x bol meg hibatlanrol senki sem szamolt be.
Jelen allas szerint en semmi esetre sem valtanek 8-as rendszerrol 9.1-re!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tanbá-apó
tag
6S Plus-on a főképernyő elforgatasa elég hektikusan működik. Lehet ujra kene raknom a rendszert, hisz jó őr éve ugyanazt a mentést használom... Ötlet? ja, telekom 6s Plus, ő is Samsung chipes.
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122565 üzenetére
Szedd le ezt [Lirum] és ott ha N66AP vagy N71AP a kód, akkor Samu, ha N66MAP vagy N71MAP akkor tömösöcö.
-
Tanbá-apó
tag
válasz ForRedGlory #122571 üzenetére
Mondod te ott van alul hogy model a home képernyőn és mellette a chip kódja
-
nitro16
senior tag
válasz ForRedGlory #122571 üzenetére
-
20ár
tag
A 9.0.2-es JB-vel fel lehet tenni a 8.4.1et?
-
aprokaroka87
nagyúr
I4S-re az IOS 9.1-et érdemes lesz feltenni?
Most 9.0.2 van a készüléken -
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #122434 üzenetére
Ok, segítséget kértél és kaptal, ismertették veled a problémákat. Köszönd meg és raktározd el magadban, hogy ez NEKED nem lenne megfelelő. Hangoztatni nem kell, mert az itt flame.
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122576 üzenetére
Ha már feltetted a 9-est, akkor rosszabb nem lehet.
Sic Parvis Magna
-
Edi77
őstag
válasz aprokaroka87 #122576 üzenetére
Érdemes, jobb lett a teló tőle (nekem)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz aprokaroka87 #122581 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de 174MB
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122581 üzenetére
Nem, nem placebo. Valakinek jobban megy, valakinek nem. Nekem az 5C-n csak a feloldással volt baj igazság szerint, maga a rendszer gyorsnak volt mondható. Aztán visszaraktam a 8.4-et és nem értettem miért nem vettem észre eddig, hogy mennyivel gördülékenyebb ez a rendszer. Bár unokanővéremnek is 4S van, Ő azt mondta, hogy nem észlelt semmi változást, nem akad. Hogy hány mb, azt a frissítésnél kiírja, veszteni nem vesztesz semmit, ha felteszed. Én is azon gondolkodom, hogy lehet, hogy megbánom, de teszek egy próbát. Csak ugye már nem tudom visszarakni a 8-ast, ha ez nem válna be.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Edi77 #122582 üzenetére
köszi!
neked is 30z.samuviszont az Itunes-t nem lehet valahogy "átverni" hogy Win xp alatt ne követelje a frissitést,mert most az a vicces helyzet állt elő hogy nem ismeri fel a telefont,míg IOS 8.4 volt rajta,semmi ilyen gond nem volt
a 12.2.22-es Itunes meg WIN7-et követel[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
válasz rayoliviero #122585 üzenetére
Köszi.. Akkor inkább tolom fel a 9.1-et 😁
-
Ufff
senior tag
válasz aprokaroka87 #122580 üzenetére
Hányszor fagyott le nekem az android a telefon funkció alatt, édes istenem! Aztán egyszer egy segélyhíváskor is, na aznap ment a fiókba, aztán vissza a Nokia! Aztán jött az iPhone...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
30z.Samu
félisten
-
vasi89
addikt
-
madgie
titán
-
30z.Samu
félisten
válasz aprokaroka87 #122594 üzenetére
1-2mp oké, de volt, hogy majd fél percet vártam.
Más: Valami nem oké a Mail alkalmazással. Megint azt csinálta, hogy kérte a Gmail jelszót, holott ezt már beállítottam neki. Mi lehet a gond? Fontos lenne, ha nem szórakozna, mert van, hogy gyorsabb lenne, ha telefonról küldök el 1-1 mailt.Sic Parvis Magna
-
madgie
titán
válasz 30z.Samu #122596 üzenetére
Én a gmail push hiánya miatt be sem állítottam a gyári Mail appot, letöltöttem pár variánst kipróbálni, jelenleg az Outlook maradt. Testreszabhatóak a balra/jobbra húzások, a záróképernyőn értesítésnél is élnek ezek, jó a keresője, eléri a dropbox/onedrive/box fájljaimat, szóval egész jó.
Érdekes, hogy az iOS Gmail app mennyire buta, míg droidon tök jó.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 30z.Samu #122596 üzenetére
ilyen gond leginkább akkor tapasztalataim szerint,ha túl kevés a szabad ram,esetemben pl 512 mb ram van,ha 34-45mb körül van akkor bizony sokszor brutálisan bedadog a rendszer.
Na olyankor van az hogy pl késhet a hívás screen is,mert nem tud időben ramot felszabaditani,ha kell -
30z.Samu
félisten
válasz madgie #122597 üzenetére
De ez nekem fura, mert ugyanúgy 8.4 van az iPad-en is, ott nincs ez a probléma.
Szerk.: Megvan a bibi szerintem. Az iPad-en anno állítottam be alkalmazásfüggő jelszót. Ezek szerint a 8.4-nél még mindig kell.Szer 2.: Megpróbáltam, de az iPhone már a rendes jelszót kéri, akkor ezek szerint csak szimplán elfelejti a jelszót.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
joey04
titán
válasz aprokaroka87 #122580 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem pont droidon okoznak nehézséget az alapvető dolgok. Hívtak, vissza akarom hívni, nem jól érzékel, várni kell, stb. iPhone-on ilyen nics. Ez csak egy példa a sok közül. Átlag userként használom a telefont nem geek módjára így az ios "hiányosságainak" nagy része nem érint. Aki ilyen, (mint pl te is) annak nem való apple cucc az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest