- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
A céget vivő fiatalember az egyik (?) győri Apple szerviz vezetője volt pár évig. (Írja a bemutatkozásban). Ebből az jön le, hogy ismeri a készülékeket, alkatrész beszállítókat, javítással, mókolással foglalkozó piaci szereplőket. Szerintem ez pipa, baj nincs vele.
Elolvastam az ÁSZF-et, illetve kerestem az oldalon. Nem találom sehol a javítási díjakat. A lényeg szerintem ebben a mondatban lakik: "A készülék javítást vagy készülék cserét kizárólagos partnerünk, az iDevice Kft végzi. (1054 Budapest, Honvéd u. 8 1/2)".
Ha ennél a cégnél (vagy máshol!) te érdemben olcsóbban meg tudod javíttatni a készülékedet, akkor nincs értelme a szolgáltatásnak. Gyakorlatilag úgy vásárolsz kedvezményes javítási lehetőséget, hogy nem tudod, hogy egy adott javítást máshol mennyiért tudsz elvégeztetni (adott esetben akár jobb minőségben).Ami zavar, hogy az ÁSZF folyamatosan a www.keszulekbiztositas.hu oldalra hivatkozik, ami nekem nem létezőnek tűnik, illetve egész pontosan a https://qprotectionpro.hu/ oldalra irányít. Az oldal hibája, hogy a hozzáadott érték bemutatása nem jó. (Lehet nincs is érdemben hozzáadott érték).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest