Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
A céget vivő fiatalember az egyik (?) győri Apple szerviz vezetője volt pár évig. (Írja a bemutatkozásban). Ebből az jön le, hogy ismeri a készülékeket, alkatrész beszállítókat, javítással, mókolással foglalkozó piaci szereplőket. Szerintem ez pipa, baj nincs vele.
Elolvastam az ÁSZF-et, illetve kerestem az oldalon. Nem találom sehol a javítási díjakat. A lényeg szerintem ebben a mondatban lakik: "A készülék javítást vagy készülék cserét kizárólagos partnerünk, az iDevice Kft végzi. (1054 Budapest, Honvéd u. 8 1/2)".
Ha ennél a cégnél (vagy máshol!) te érdemben olcsóbban meg tudod javíttatni a készülékedet, akkor nincs értelme a szolgáltatásnak. Gyakorlatilag úgy vásárolsz kedvezményes javítási lehetőséget, hogy nem tudod, hogy egy adott javítást máshol mennyiért tudsz elvégeztetni (adott esetben akár jobb minőségben).Ami zavar, hogy az ÁSZF folyamatosan a www.keszulekbiztositas.hu oldalra hivatkozik, ami nekem nem létezőnek tűnik, illetve egész pontosan a https://qprotectionpro.hu/ oldalra irányít. Az oldal hibája, hogy a hozzáadott érték bemutatása nem jó. (Lehet nincs is érdemben hozzáadott érték).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Steam Deck
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest